Canon Pro Luster LU-101

Pro Luster LU-101

A Photo Paper Pro Luster segítségével ragyogó színes és lenyűgöző fekete-fehér fotók nyomtathatók – professzionális, fényes fotópapír, amellyel a hagyományos fotólabor minőség már otthon is elérhető.

Előnyök

  • Egyenletes fényes felület
  • Remek színvisszaadás
  • Egyenletes tónusú fekete-fehér nyomatok
  • Kitűnő fényállóság
  • Kiváló választás a PIXMA Pro nyomtatókhoz

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon Pro Luster LU-101

Profiknak


Ez a sima felületű, selyemfényű, tintasugaras nyomtatókhoz kifejlesztett fotópapír a sötétkamrában használt, hagyományos gyantaborítású papírokat idézi. Olyan profi fotósok számára ideális, akik azt szeretnék, hogy a képeik a lehető legjobban mutassanak, de nem akarnak a fotólaborokkal bajlódni.

Lenyűgöző nyomatok


A Photo Paper Pro Luster tartós minőséget kínál, az élénk színek és éles részletek mellett pedig gondoskodik a lenyűgöző fekete-fehér nyomatok gazdag fekete árnyalatairól és lágy tónusairól is.

Egy életen át tartó fényképek


A Canon PIXMA Pro fotónyomtatókhoz kifejlesztett Photo Paper Pro Luster kivételes és hosszan tartó képminőséget kínál. Az eredeti Canon LUCIA vagy ChromaLife100+ tinták ellenállóvá teszik a fényképeket a levegőben lévő gázokkal és a fénnyel szemben, és megőrzik az emlékeket, így Ön nyugodtan kiállíthatja vagy eladhatja képeit.

Egyenletes minőség


A gyors száradási idő, a vízállóság és a félfényes papírokénál fényesebb felület a finom részecskeméretű bevonatnak köszönhető. Mivel a képek tónusa és színe minden megvilágításban gyönyörűen mutat, ez a papír stúdiók és kiállítások számára szánt képek kinyomtatásához is ideális.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon Pro Luster LU-101 funkcióiról és képességeiről.

260-gsm

Súly gramm per négyzetméterben

0.26-mm

Vastagság milliméterben

Fotószoftver

Legyen kreatív, keltse életre emlékeit és nyomtassa ki fotóit!

További információk