Canon EF 50mm f/1.2L USM

EF 50mm f/1.2L USM

Az elérhető összes objektív közül a legnagyobb rekesznyílású, különlegesen nagy fényerejű EF 50 mm f/1.2L USM tökéletesen teljesít kis fényerőnél, ideális a mélységélesség szabályozására és a vakumentes beltéri fényképezésre.

Előnyök

  • L-sorozatú konstrukció és optika
  • Nagy, f/1,2 rekeszérték
  • Gyors, csendes USM autofókusz
  • Super Spectra lencsebevonatok
  • Kör alakú blende kialakítás a kitűnő háttér-homályosításhoz
  • Távolságra vonatkozó információt ad az E-TTL II vakurendszernek
  • Puha hordtáska és napellenző

Termékjellemzők

A(z) Canon EF 50mm f/1.2L USM részletesebb megtekintése

L-sorozatú minőség


Az EF 50 mm f/1,2L USM a Canon precíziós optikájának legjavát nyújtja. Az L-sorozat a Canon professzionális objektívcsaládjának zászlóshajója, amely a kiemelkedő képteljesítményt és maximális kezelhetőséget por- és nedvességálló konstrukcióval kombinálja.

Nagy, f/1,2 rekeszérték


Az f/1,2 maximális rekeszértéknek köszönhetően a fényképezés gyenge fényviszonyok mellett is kiemelkedő záridővel, vaku nélkül lehetséges. A nagy rekeszértékkel a mélységélesség is kiválóan szabályozható.

Kitűnő háttér-homályosítás


A kör alakú blende kialakítás hozzásegít a kellemes, egyenletesen elmosódott háttérhez; ez ideális a téma nagy rekesznyílás melletti kiemeléséhez és a lenyűgöző portréfelvételekhez.

Gyors, csendes autofókusz


A gyűrűs USM (ultrahangos motor) ultrahang rezgéseket használ a rendkívül gyors autofókusz csaknem zajtalan működtetésére. A gyors CPU és a javított autofókusz algoritmus szintén hozzájárul az autofókusz sebességéhez. A jó rögzítőnyomaték túllövés nélkül megállítja a fókuszáló lencsecsoportot. A fókuszálás kézi üzemmódban állandóan felülírható anélkül, hogy ki kellene kapcsolni az autofókuszt.

Super Spectra bevonatok


A Super Spectra lencsebevonatok és a lencsetagok alakja elnyomja a becsillanást és a szellemképet, ami a digitális fényképezőgépeknél gyakrabban jelenik meg a képérzékelő fényvisszaverése miatt. A lencsebevonatok hozzásegítenek az igazi színegyensúly eléréséhez és a nagyobb kontraszt révén az élénk, valósághű képekhez.

Távolsági információt ad át az E-TTL II vakura


Az optimális vakumérés érdekében az objektív a távolságra vonatkozó információt a kompatibilis EOS fényképezőgépek E-TTL II vakurendszeréhez továbbítja.

Tartozékok


Az EF 50 mm f/1,2L USM-objektívet hengeres napellenzővel és puha hordtáskával szállítjuk.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF 50mm f/1.2L USM készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

EF 50mm f/1.2L USM Értékelések

Segíthetünk következő objektíved kiválasztásában?

Objektívválasztónk a teljes termékválasztékot magában foglalja, és segít megtalálni a neked és EOS fényképezőgépednek leginkább megfelelő objektívet.