Canon Pro Premium Matte PM-101

Pro Premium Matte PM-101

Meleg, fehér tónus és lágy textúra tükröződésmentes nyomatokhoz. Éppúgy ideális fekete-fehér és színes fényképek, mint művészi reprodukciók kinyomtatásához, amelyeket gyönyörűen hangsúlyozott meleg színek és szürke tónusok jellemeznek.

Előnyök

  • Ideális meleg színvilágú reprodukciók előállításához
  • Tökéletes színátmenetek fekete-fehér nyomtatáskor
  • Lágy, fénytelen, matt felület
  • Kiváló választás a PIXMA Pro nyomtatókhoz

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon Pro Premium Matte PM-101

Prémium minőségű megjelenés és textúra


A profikra jellemző kreativitás ihlette Pro Premium Matte hordozó lágy textúrája és meleg, fehér tónusa különleges, tükröződésmentes megjelenést kölcsönöz a nyomatoknak. Ez a nehéz hordozó kiváló minőségű, merev és tökéletesen sima érzést nyújt.

Professzionális nyomatok


A kifejezetten a professzionális Canon PIXMA fotónyomtatókhoz kifejlesztett papírok látványos nyomatokat garantálnak mind pigmentalapú LUCIA, mind pedig festékalapú ChromaLife100+ tinták használata esetén.

Kiváló színvisszaadás


Ez a sokoldalú hordozó éppúgy ideális fekete-fehér és színes fényképek, mint művészi reprodukciók kinyomtatásához, amelyeken élethűen jelennek meg a meleg színek és a szürke tónusok. Az erre a hihetetlenül lágy hordozóra nyomtatott képek sokkal elegánsabbnak hatnak a szokásos fényes fényképeknél.

Egy életen át tartó fényképek


A Photo Paper Pro Premium Matte kivételes képminőséget és hosszú élettartamot kínál. Az eredeti Canon tinták ellenállóvá teszik a fényképeket a levegőben lévő gázokkal és a fénnyel szemben, így Ön nyugodtan kiállíthatja vagy eladhatja képeit.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon Pro Premium Matte PM-101 funkcióiról és képességeiről.

210-gsm

Súly gramm per négyzetméterben

0.31-mm

Vastagság milliméterben

Fotószoftver

Legyen kreatív, keltse életre emlékeit és nyomtassa ki fotóit!

További információk