Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Minden EOS fényképezőgéppel kompatibilis, beleértve a tükör nélküli modelleket, EF-EOS M közgyűrű segítségével

Fix objektív kiváló makrolehetőségekkel

Az EF 100mm f/2.8L Macro IS USM valódi 1:1 nagyítási arányt nyújt; a való élettel azonos méretben képes megjeleníteni a témát a fényképezőgéped érzékelőjén. Ez a sokoldalú objektív csodálatos eredményt nyújt portréfotózás és kézi videofelvétel esetén: kis mélységélesség érhető el csodálatos bokeh-hatással, valamint a beépített Hybrid képstabilizátorral és a kis tömegű kialakítással.

Amihez az EF 100mm f/2.8L Macro IS USM objektív kiváló választás:

Éles makrofelvételek

Számos Canon objektív rendelkezik képstabilizátorral (IS), amely szabályozza a fényképezőgép bemozdulását, amikor kézből használod azt. Ugyanakkor ez az objektív olyan úttörő Hybrid képstabilizátor rendszerrel rendelkezik, amely korrigálja az oldalirányú rázkódást és a bemozdulást, melyeket az extrém közeli felvételek még jobban eltúloznak.

Hybrid IS ON IS OFF

A „BE” jelzéssel ellátott kép esetében a Hybrid képstabilizátort használták, míg a „KI” jelzéssel ellátott kép képstabilizátor nélkül készült.

Bemozdulás és rázkódás

Bemozdulásalapú rázkódás akkor történik, amikor a gép párhuzamosan mozog a képérzékelő jelenetével; mindez még jelentősebb makrofotózás esetén. Makrofotózás során általában stabil állványra van szükség, azonban a Hybrid képstabilizátor segít a bemozdulás és a rázkódás kiküszöbölésében. Ezzel rugalmasabban reagálhatsz a megmozduló vagy mozgásban lévő témákra és a fényképezőgép természetes rázkódására, így igazán éles makrofelvételeket készíthetsz.

Shift-blurring

Egyedi objektív

Fürge és csendes reagálás a nagyszerű eredményekért

Amikor a legkisebb zavaró tényező is elronthat egy tökéletesen előkészített felvételt, az USM motor kiváló sebessége és csendes autofókusza, valamint a 100 mm-es fókusztávolság lehetővé teszik a tökéletes eredményt nagyobb távolságról is, a téma megriasztása nélkül. A beépített fókuszkorlátozó kapcsoló használatával növeld az AF sebességét a fókusz csökkentésével az adott távolságtartományon belül.

IMG_0308
EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient

L-sorozat minőségű kialakítás

Az elismert L sorozatú objektívsorozat tagjaként a robusztus EF 100mm f/2.8L Macro IS USM objektívet kiváló minőségű anyagokból és időjárásálló szigeteléssel úgy alakítottuk ki, hogy bármilyen körülmények között lehessen használni.

Ez az objektív tökéletes választás portrékhoz a kis fényszórású (UD) lencsetagoknak köszönhetően, melyek eltávolítják a kromatikus aberrációt, valamint egyedi bokeh-hatást nyújtanak a f/2,8 értékű rekesznyílás és a 9 lamellás blendekialakítás segítségével.

A kivételes Hybrid képstabilizátor, az f/2,8-es rekeszérték és a gyors USM autofókusz-rendszer teszi egyedülállóvá ezt e kivételesen jó teljesítményű objektívet. Azok körében is népszerű, akik csak néha készítenek makró felvételeket, és azok körében is, akik kifejezetten ezzel szeretnének foglalkozni.

EF 100mm f 2.8L Macro IS USM

Portrékészítéshez kiváló, sokoldalú objektív

Felszerelésed nagyszerű kettős célú kiegészítője, az EF 100mm f/2.8L Macro IS USM, kiválóan használható portréfotózáshoz, hiszen közeli témáról is hihetetlenül éles képet készít.

Csodálatos portrék és páratlan részletgazdagság

Az EF 100mm f/2.8L Macro IS USM minden, amit egy fix objektívtől kívánhatsz. A kiváló optikai minőség és a hihetetlen részletgazdagság remekül jön abban az esetben, ha a portréknál fontos az arckifejezés.

EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient
EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient

A tökéletes perspektíva

A 100 mm-es fókusztávolság tökéletes portrékhoz, ugyanis az arcvonások torzítása nélkül készíthetsz közeli képeket. A Hybrid képstabilizátorral gyönyörű képeket készíthetsz gyenge megvilágítás mellett történő kézi felvételkészítés során.

Ne veszítsd szem elől a részleteket

Az f/2,8 rekeszérték lehetővé teszi a kis mélységélességet, ezáltal érhető el a távolság érzete. Ennek köszönhetően el lehet különíteni a témát a háttértől, és a tekintetet az általad fontosnak talált részletre irányíthatod.

EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient

Műszaki adatok

Az EF 100mm f/2.8L Macro IS USM objektív részletes műszaki leírásának megtekintéséhez kattints az alábbi gombra.

Tartozékok