NYOMTATÁSI TIPPEK

A nyomtatott fotók hangulatfokozó ereje

A fényképek pillanatokat örökítenek meg – fedezd fel, hogyan nyomtathatod ki kedvenc fotóidat, és hogyan teheted hangulatosabbá otthonodat emlékekkel.
A Canon SELPHY SQUARE QX10 nyomtató egy kis nyomtatott fotókkal teli emlékalbum mellett.

Nem mindig van lehetőségünk arra, hogy szeretteinkkel töltsük az időt, és habár az e-mailek, közösségimédia-felületek és videohívások forradalmasították a távolság leküzdésére szolgáló kommunikációs módszereinket, nem mindenki számára jelentenek optimális megoldást. A nagyszülőknek kihívást jelenthet a technológia használata, a kisgyerekeknek talán nincs hozzá elég türelmük, mások pedig túlságosan fáradtak a képernyő egész napos bámulása után ahhoz, hogy továbbra is azt nézzék.

A fényképek pillanatokat örökítenek meg, kinyomtatásuk pedig még fontosabbá teszik őket. Ha fényképeket helyezel ki barátaidról vagy családodról otthonodban, az segít abban, hogy közelebb érezd magad hozzájuk, egy nyomtatott fotókból álló album összeállításával pedig könnyedén hozzáférhetsz örömteli emlékeidhez, de ez akár egy igazán személyes ajándékként is szolgálhat.

Adunk néhány javaslatot arra, hogyan használd ki a nyomtatott fotók hangulatfokozó erejét.

Egy kisfiú segít felakasztani a falra egy bekeretezett fotót nagyszüleiről.

Egy kézzelfogható tárgy sokkal élvezhetőbb, mint a képgalériában lévő képeket görgetni. Ünnepeld családodat és barátaidat sokatmondó nyomtatott fényképekkel, amelyeket felakasztasz otthonodban.

A fotókat jól látható helyre akaszd

Szülő és gyermeke az ablakpárkányra rögzített zsinóron lógó nyomtatott fényképeket akasztanak fel.

Ha emlékekkel veszed körül magadat az otthonodban, ez nagyszerű módja annak, hogy feldobd a hangulatod és közelebb érezd magad azokhoz, akiket a legjobban szeretsz.

Egy fényképkeret hátulját eltávolító nő. Előtte az íróasztalon egy Canon PIXMA TS5350a sorozatú nyomtató, egy fotó és egy csomag fényes fotópapír.

A Canon PIXMA TS5350a sorozatú nyomtató ideális kézműves és kreatív alkotásokhoz, a Wi-Fi-képes nyomtatással pedig mindezt okostelefonodról irányíthatod.

Boldogabbá tesz, ha barátaid és családtagjaid arcát fotókon láthatod viszont. Nemrég még gyakori volt, hogy az emberek tartottak egy fényképet pénztárcájukban szeretteikről – ha rossz napjuk volt, csak ránéztek a fotóra, hogy jobb kedvük legyen. Ennek modern alternatívái az okostelefonokon tárolt digitális fotók, egy nyomtatott fényképhez azonban könnyebben tudunk kötődni. Olyan helyen akaszd fel a képeket, ahol sok időt töltesz, például a konyhában vagy az irodádban, hogy segítségükkel jobb kedvre derülhess a nap folyamán.

A Canon PIXMA TS5350a sorozatú nyomtató nagyszerű választás mindennapi nyomtatáshoz. Csatlakoztasd közvetlenül az okostelefonodhoz, és nyomtass keret nélküli 4x6-os fotókat mindössze 36 másodperc alatt.

Alkoss valamit saját kezűleg nyomtatott fotóidból

Egy kisfiú nyomtatott fotókat ragaszt egy barna papíros emlékalbumba.

A SELPHY Square QX10 ideális emlékalbumok készítéséhez, mivel a fényképek hátulja öntapadós, így nincs szükség körülményes ragasztóra vagy celluxra.

A Canon SELPHY Square QX10 nyomtató egy emlékalbum tetején.

A SELPHY Photo Layout alkalmazás segítségével könnyedén személyre szabhatod fotóidat szűrők, szegélyek vagy szövegek hozzáadásával.

Emlékalbumot készíteni szórakoztató, és a gyerekeket is órákra lefoglalja. Emellett abban is segít nekik, hogy közelebb érezhessék magukat a rég nem látott családtagokhoz.

A SELPHY Square QX10 a tökéletes nyomtató emlékalbum-készítéshez. Csatlakoztasd a nyomtatót közvetlenül okostelefonodhoz Wi-Fi-n és a SELPHY Photo Layout alkalmazáson keresztül, hogy a gyerekek szűrőket, kereteket és szöveget adhassanak hozzá a fényképhez nyomtatás előtt. Miután kinyomtattad, lehúzhatod a nyomtatott képek hátulját, és beleragaszthatod őket közvetlenül az emlékalbumba, ragasztószalag vagy folyékony ragasztó használata nélkül. A fehér szegély ideális ahhoz, hogy személyes megjegyzéseket vagy vicces feliratokat írjunk rá.

Ne gondold, hogy az emlékalbum-készítés csakis gyerekeknek való – tudod, mekkora örömöt tud okozni saját fotóalbumaid elkészítése vagy az, ha fotózás után kinyomtatod fényképeidet és hozzácsatolod őket naplóbejegyzéseidhez? A vezeték nélküli, hordozható SELPHY Square QX10 készülékkel bárhol nyomtathatsz, azaz elhelyezheted például éjjeliszekrényeden, vagy pedig a naplóddal együtt elviheted a következő hétvégi kirándulásra.

Emlékezz a pillanatra

Két, Canon Zoemini S2 készülékkel szelfiző fiatal nő.

Az olyan hétköznapi eseményeket, mint a barátokkal való találkozást is érdemes megörökíteni és megünnepelni. A Canon Zoemini S2 egy zsebméretű nyomtató, amelyet bárhová magaddal vihetsz.

A pillanatnak élni többet jelent annál, mint hogy a legtöbbet hozzuk ki a kellemes időtöltésekből. Azt jelenti, hogy jelen vagyunk a pillanatban, és megtanulunk értékelni minden egyes napot úgy, ahogy van. A fényképek felemelik ezt a pillanatot és fontossá teszik azt, legyen szó akár egy születésnap ünnepléséről a legközelebbi barátaiddal, vagy akár egy olyan egyszerű dologról, mint a kutyasétáltatás. A kutyádról készített digitális fotó elveszhet okostelefonod vagy fényképezőgéped digitális tárhelyén, de egy azonnal kinyomtatott fénykép jelentőségteljesebbé teszi a pillanatot.

A Canon Zoemini S2 egy 8MP-es fényképezőgép és egyben egy instant nyomtató is. A készülék szelfitükörrel és beépített gyűrűs megvilágítással biztosítja, hogy a lehető legjobban nézz ki személyes pillanataid megörökítésekor. A Canon Zoemini S2 készüléket Bluetooth és a Canon Mini Print alkalmazás használatával csatlakoztathatod okostelefonodhoz, vagyis még ha el is felejted magaddal vinni, akkor is megszépítheted a megörökített pillanatot, ha kinyomtatod a fotót, amint hazaértél.

Küldj fotókat postán

Egy kisgyermek integet nagyszüleinek egy tableten indított videohívás közben.

A postán küldött fényképek által kapcsolatban maradhatunk azokkal, akik messze laknak tőlünk.

A Canon SELPHY Square QX10 egy okostelefon mellett.

Több képet is kinyomtathatsz a Canon SELPHY Square QX10 készülékkel, és elküldheted őket barátaidnak és rokonaidnak.

Az, hogy már lehetőségünk van az interneten azonnal megosztani fotóinkat, még nem jelenti azt, hogy egy postán elküldött nyomtatott fénykép veszítene a jelentőségéből. A nagyszülők talán nem használják a közösségi médiát vagy kényelmetlenek számukra a videohívások, annak azonban örülhetnek, ha unokáikról készült nyomtatott fotókat – vagy akár egy kézzel készített emlékalbumot – találnak a postaládában. És ezzel nem csak a nagyszülők vannak így. Ki ne szeretne különleges emlékekről készült fotókat találni postaládájában? Ezerszer jobb érzés, mint felbontani egy újabb számlát!

Küldj fotókat, amelyeket a Canon Zoemini S2-sel készítettél és nyomtattál ki, vagy készíts több másolatot ugyanabból a fényképből – egyet magadnak, egyet a többieknek – a SELPHY Square QX10 készülékkel. Vagy ha valamelyest nagyobb dolgot szeretnél küldeni, töltsd fel PIXMA nyomtatódat normál képméretű (4x6) vagy A4-es fényes fotópapírral.

Akár amiatt nyomtatsz, hogy emlékeztesd magad az elmúlt pillanatokra és ezáltal feldobd a jelenlegi pillanatot, akár azért, hogy közelebb érezd magad barátaidhoz vagy családodhoz, akikkel nem tudsz annyit találkozni, mint szeretnél, a nyomtatott fotók számos módon lehetnek pozitív hatással életedre.


Írta: Matthew Bowen

Kapcsolódó termékek

 • Otthoni nyomtatók

  SELPHY SQUARE QX10

  Őrizd meg különleges emlékeidet gyönyörűen elkészített nyomatok formájában, amelyeket bárhol, vezeték nélkül kinyomtathatsz.
 • Instant és zsebnyomtató fényképezőgépek

  Canon Zoemini S2

  Turbózd fel szelfijeidet egy zsebméretű fényképezőgép-nyomtatóval, amelyet tükör, gyűrűs világítás, távoli zárkioldás és élő nézet tesz teljessé.
 • Otthoni nyomtatók

  PIXMA TS5350a sorozat

  A PIXMA TS5350a sorozat sokoldalú hordozókezeléssel, izgalmas kreatív alkalmazásokkal és problémamentes okostelefonos csatlakoztathatósággal teszi lehetővé dizájneszközeid tárházának bemutatását.
 • Kapcsolódó cikkek

 • KREATÍV NYOMTATÁS

  Alkoss egész évben

  Nézd meg Jesus Sauvage inspiráló ötleteit a SELPHY Square QX10 használatához.

 • NYOMTATÁS ÉS KREATIVITÁS

  Készíts meglepetésdobozt

  Lini Trinh megmutatja, hogyan készített papír meglepetésdobozt a Canon SELPHY CP1500 nyomtató segítségével.

 • NYOMTATÁS ÉS KREATIVITÁS

  Kerülj ünnepi hangulatba a fotós dekorációkkal

  A második SELPHY Craft Club projektben Duygu Turgut Gokpinar a Canon SELPHY Square QX10 használatával kapcsolatos tapasztalatait osztja meg.

 • PRINTING TIPS

  Create a personal gift

  The Canon Photo Cube helps you craft a gift full of happy memories.