A Canon PIXMA TS5350 Series printer next to school books, a pencil case and a pair of scissors.

NYOMTATÁSI TIPPEK

Vissza az iskolába: tedd szórakoztatóvá a tanulást a Canon PIXMA nyomtatóval

Nincs annál nagyobb jutalom, mint látni, ahogy gyermekeid felnőnek. Kiváltság látni, ahogy elméjük és kreativitásuk gyarapszik, miközben keresik útjukat a világban. Mindegy, hogy iskolába járnak vagy magántanulók, az otthoni tanulás kulcsfontosságú szerepet játszik az életükben. A kényelmes és ismerős tér biztonságot és stimuláló környezetet biztosít, ahol új dolgokat fedezhetnek fel, kielégíthetik kíváncsiságukat és saját projekteket készíthetnek. Az, ha a megfelelő eszközök a rendelkezésükre állnak nem csak garantálja sikerüket, de számodra is megkönnyíti, hogy vezesd őket útjuk során.

Amikor végig gondolod, hogy gyermekednek mikre is lesz szüksége a következő tanév során, ajánlott, hogy a listád tetején egy sokoldalú családi nyomtató álljon.

Csatlakozási lehetőségek

The hand of a small child touching a smartphone that is on top of a Canon PIXMA TS5350 Series printer.
Nyomtass okostelefonról a Canon PRINT alkalmazás segítségével – és ha gyermekeid kreatívak szeretnének lenni a házi feladatuk elkészítésében, szerkeszthetik és személyre szabhatják saját mintáikat a Canon Easy-PhotoPrint Editor és a Canon Creative Park alkalmazásokban.

A termékcsalád közepén elhelyezkedő Canon PIXMA TS5350 sorozat több szempontból is nagyszerű választás – könnyen kezelhető, gazdaságos és kompatibilis az okostelefonokkal. A gyermekek a Canon számos alkalmazása bármelyikét használva „irtó könnyűnek” (egy ötévest idézve) fogják találni a nyomtatást. A vezeték nélküli kapcsolatot gyerekjáték beállítani, a nyomtatóhoz pedig több számítógépet és okoseszközt is csatlakoztathatsz egyszerre, hogy a család minden tagja használhassa.

Időtakarékos

A cat looks at a Canon PIXMA TS5350 Series printer that is surrounded by printouts.
Az otthoni tanulás a háztartási rutinokkal kombinált házimunkának érződhet, de a Canon PIXMA nyomtatók az otthoni tanuláshoz szükséges anyagaid kinyomtatása és rendszerezése lehetőségét jelentik.

Rengeteg, a PIXMA TS5350 sorozattal kompatibilis Canon nyomtatóalkalmazás (iOS vagy Android) érhető el, de sokoldalúság szempontjából a Canon PRINT alkalmazással érdemes kezdeni. Egyszerűen csak töltsd le okoseszközödre, kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat a nyomtatóhoz történő csatlakozáshoz és már készen is állsz a fényképek és dokumentumok nyomtatásához, a szkenneléshez és a fénymásoláshoz. Az alkalmazás külső felhőalapú szolgáltatásokhoz is csatlakozik, beleértve az image.canon, a Dropbox, a Google Classroom, a Google Drive, az Instagram és a OneDrive szolgáltatásokat is. A felnőttek, a tinédzserek, de még a nagyobb gyermekek is hasznosnak és időtakarékosnak fogják találni, hogy ezekről a népszerű platformokról és felhőalapú tárhelyszolgáltatásokról közvetlenül nyomtathatnak. A Canon PIXMA TS5350 sorozat a kezdeti beállítást követően az Apple AirPrint és Mopria for Android szolgáltatásokkal is kompatibilis, azaz bármilyen Apple termékről vagy Androidos készülékről egyetlen gombnyomással nyomtathatsz, amíg van hálózati kapcsolatod.

A child takes a printout from the paper tray of a Canon PIXMA TS5350 Series printer. A man sits on a sofa in the background looking at a smartphone.
A Canon PRINT alkalmazás segítségével kinyomtathatod a tanuláshoz szükséges anyagaidat a kanapéd kényelméből, így egyszerűvé és gyorssá teheted az otthoni tanulást.

Kiváló nyomtatási tulajdonságai mellett a Canon PIXMA TS5350 sorozat szkennelni is képes (max. 1200×2400 dpi felbontással), így a tananyagok és munkalapok fénymásolása gyorsan és egyszerűen elvégezhető. A Canon PRINT alkalmazással könnyedén módosíthatod a beállításokat, a Canon PIXMA TS5350 sorozat pedig elvégzi helyetted a munka nehezét.

Inspirálja és támogatja a kreativitást

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a desk in front of a pinboard covered in printouts.
Az otthoni tanuláshoz nyomtatott anyagok megnyitják a kreativitás világát, amelyet a gyermekeid igényeire szabhatsz. Gyakorolniuk kell a kézírást? Nyomtass ki nekik néhány kézírás sorvezetőt!

Többet szeretnél tenni? A Canon PRINT alkalmazáson felül a Canon Easy-PhotoPrint Editor és a Canon Creative Park alkalmazásokat is ajánlott feltelepítened az okostelefonodra, hogy még több kreatív lehetőséged legyen. A Canon Easy-PhotoPrint Editor segítségével kollázsokat és naptárakat készíthetsz, posztereket tervezhetsz és egyedi matricákat nyomtathatsz, csak hogy néhányat említsünk a rengeteg lehetőség közül. Az alkalmazás stílusos sablongyűjteményében az egyedi elrendezésektől a használatra kész grafikai sablonokig rengeteg minden megtalálható. A Canon Creative Park alkalmazás segítségével egyetlen délután alatt megalkothatsz egy családi fényképalbumot, kinyomtathatsz egy sor ábécé kártyát és elkészítheted egy különleges esemény poszterét. Ezek alkalmazások nem csak örömöket és kreativitás nyújtanak számodra és gyermekeid számára, de még a család fiatalabb tagjai számára is biztonságosan és könnyedén kezelhetők.

Nyomtass korlátok nélkül

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a tabletop printing out photo collages.
A Canon PIXMA TS5350 sorozat az élénk és hosszan tartó nyomatokhoz a Canon ChromaLife100 tintáit használja.

Egy háztartásban, ahol mindenki ugyanazt a nyomtatót használja, megnyugtató tud lenni, hogy a kétirányú papíradagoló rendszer hatalmas kapacitással rendelkezik – a Canon PIXMA TS5350 sorozatot akár 200 db normál papírral (100 lap hátul és 100 lap az állítható első kazettában) vagy 20 db fotópapírral (csak a hátsó tálca) is feltöltheted. A Canon PIXMA TS5350 sorozat kétoldalas nyomtatásra is képes, így minimálisra csökkentheted a papírszükségletet és a hulladékmennyiséget. A Canon PIXMA TS5350 sorozatban egy kéttintapatronos rendszer (fekete és színes) található, amelybe az élénk nyomatok érdekében a Canon ChromaLife100 tintái valók. A patronok normál vagy XL-es méretben is elérhetők – az XL-es patronokkal kétszer annyit nyomtathatsz, így csökkentheted a nyomtatási költségeket.

Az innovatív alkalmazásoknak köszönhetően a Canon PIXMA TS5350 sorozat több egy egyszerű nyomtatónál! Ez egy olyan eszköz, amely egyetlen gombnyomásra végtelen mennyiségű digitális adat, kép és dokumentum materializálására képes, köszönhetően a beépített okostelefon-technológiának és kreatív elrendezési sablonoknak.

A nyomtató kiválasztása

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a desk next to a pencil case and stationery.
A PIXMA TS sorozat a Te igényeihez igazodó nyomtatók széles választékát kínálja, és ezek mindegyike a szabad kreativitás lehetőségét kínálja az iskolai feladatok elvégzéséhez és még sok más otthoni tevékenységhez is.

A Canon inkjet PIXMA nyomtatócsaládban mindenki megtalálja a számára ideális modellt. A Canon PIXMA TS5350 sorozaton felül bemutatunk néhány nyomtató a PIXMA TS családból is.

Canon PIXMA TS3350 széria

A Canon PIXMA TS3350 Series printer on a desk. Printouts, photos and a notebook are on the desk beside it.

Ez a belépő szintű modell 5×7 hüvelykes szegély nélkül fényképek nyomtatásra képes és egy 1,5 hüvelykes LCD-képernyővel is rendelkezik. Ez a kedvező árú nyomtató kiváló ár–érték arányú, nagyszerű választás, ha nincs szükséged kettős papíradagoló rendszerre, tökéletes segítség a házi feladatok és az általános otthoni nyomtatási feladatok elvégzésében.

Canon PIXMA TS5150 sorozat

A Canon PIXMA TS5150 Series printer with its paper tray extended.

A családbarát Canon PIXMA TS5150 sorozat közvetlenül a Canon PIXMA TS5350 sorozat mellett helyezkedik el a PIXMA termékcsaládban és hasonló tulajdonságokkal is rendelkezik, kivéve hogy ezen a modellen egy 2,5 hüvelykes LCD képernyő található. A Canon PIXMA TS5350 sorozathoz hasonlóan a Canon PIXMA TS5150 sorozat is kettős papíradagoló rendszerrel rendelkezik, a hátsó tálca és az első kazetta sokféle papír- és levéltípus kezelésére képes egészen A4-es méretig.

Canon PIXMA TS6350 széria

A Canon PIXMA TS6350 Series printer surrounded by papercraft materials, pencils and a pair of scissors.

Kiváló minőségű fényképeket szeretnél nyomtatni? A Canon PIXMA TS6350 sorozat egy öttintapatronos rendszert (pigmentfekete, fekete, cián, magenta és sárga) tartalmaz, így külön-külön cserélheted a patronokat, amikor azok kifogynak. Ez a multifunkciós nyomtató 10×15 cm-es szegély nélküli fényképeket képes nyomtatani lenyűgöző 21 másodperc alatt, vezeték nélküli kapcsolata pedig egyszerű használható.

Canon PIXMA TS8350 széria

A woman holds a smartphone above a Canon PIXMA TS8350 Series printer.

A PIXMA TS család csúcskategóriás szegmensében található a letisztult és stílusos Canon PIXMA TS8350 sorozat. Hattintapatronos rendszere (pigmentfekete, fekete, cián, magenta, sárga és fotókék) révén ez a nyomtató csúcsminőségű nyomatok készítésére képes. Olyanok számára készült, akik értékelik a minőséget és tökéletes fotókat szeretnének nyomtatni. Az SD-kártyanyílás segítségével közvetlenül memóriakártyáról is nyomtathatsz, ezenfelül egy 4,3 hüvelykes érintőképernyő található rajta, valamint egy multifunkciós tálca, amely többféle hordozót képes kezelni, beleértve a hagyományos matricákat és a körömmatricákat is.

Írta: Claire Gillo

Kapcsolódó cikkek
Printer fun for everyone

KREATÍV NYOMTATÁS

Remek szórakozás a nyomtatóval mindenki számára

Hat módszer, amellyel PIXMA nyomtatód segítségével feldobhatod otthonod, a családi programokat és eszközeidet.

A child sat at a table with an adult creating colourful papercrafts using a Canon printer.

NYOMTATÁS ÉS ALKOTÁS

Fedezz fel több száz ingyenes, szórakoztató papírprojektet!

A Creative Park papírprojektjeinek választékával – a bábjátékoktól kezdve a társasjátékokon át egészen a tanulási segédletekig és gondolkodtató labirintusokig – a gyermekek figyelmét könnyen lekötheted.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Az inspiráció elsődleges forrása lehet néhány hasznos fotós tanács, vásárlási útmutató vagy érdekes interjú – itt mindent megtalálsz a legjobb fényképezőgép vagy nyomtató kiválasztásához, és ahhoz, hogy kreatív elképzeléseidet valóra váltsd.

Vissza az összes tipphez és technikához