MAXIFY üzleti célú tintasugaras nyomtatók

A MAXIFY üzleti célú nyomtatók professzionális minőséget, színes nyomtatást és magas szintű hatékonyságot tesznek lehetővé a kis és otthoni irodákban.  Az egyszerű nyomtatóktól kezdve egészen a másolás, szkennelés és fax funkcióval rendelkező multifunkciós nyomtatókig, a MAXIFY termékcsalád kiemelkedő hatékonyságot és számtalan csatlakozási lehetőséget biztosít, így például mobilkészülékekről vagy a felhőből való nyomtatást is.

Nyomtatók otthoni irodákba

Nyomtatók kis irodákba

Vezeték nélküli nyomtatók

Mivel minden termék WIFI-kapcsolattal rendelkezik, vezeték nélküli MAXIFY üzleti célú nyomtatója funkcióit zökkenőmentesen megoszthatja, és az iroda bármely pontjáról vezeték nélkül nyomtathat. Egyszerű nyomtatás okostelefonról és táblagépről a Canon ingyenes alkalmazása, vagy az Apple AirPrint™ segítségével.

Felhőalapú nyomtatók

A felhőalapú nyomtatást támogató MAXIFY üzleti célú nyomtatókkal közvetlenül a nyomtató kijelzőjéről nyomtathatja ki dokumentumait a felhőalapú online szolgáltatásokból. Mobilkészülékeiről pedig bárhonnan nyomtathat az interneten keresztül.

Üzleti minőségű tinta

A kettősen ellenálló, nagy sűrűségű tinták éles szöveget és élénk színeket biztosítanak. A MAXIFY pigment tinták kiemelkedő színmegtartó hatásuk mellett szövegkiemelő- és dörzsállóak, így tökéletes megoldást jelentenek a kiváló minőségű üzleti dokumentumok nyomtatásához.

Nagy sebességű nyomtatás

Nem kell többé várakoznia dokumentumai miatt.  A nagy sebességű fekete-fehér és színes dokumentumnyomtatás, valamint a gyors első nyomat funkció minimálisra csökkenti a nyomtatás gomb megnyomása és a nyomtatás befejezése között eltelő időt.

MAXIFY-Productive-Software

Hatékony szoftver

A Canon Quick Toolbox szoftverrel egyetlen kényelmes helyről távolról is könnyedén hozzáférhet a nyomtató összes beállításához. A multifunkciós üzleti célú nyomtatóhoz való Scan Utility szoftver elindításával beállíthatja a dokumentumok beolvasásához való hálózati mappát. A Quick Toolbox programból elérhető távoli felhasználói felület segítségével ellenőrizheti a nyomtató állapotát, felhőalapú szolgáltatásokat telepíthet, valamint megtekintheti a használatra vonatkozó feljegyzéseket.

Csökkentsd a tintára és papírra fordított költségeket

A nagy kapacitású XL méretű tintapatronok alacsony oldalankénti költséggel képesek színes dokumentumok nyomtatására. A 4 színű multipack opció egy teljes cseretinta készletet tartalmaz a még költséghatékonyabb nyomtatás érdekében. Az automatikus kétoldalas nyomtatással csökkentheti a papírfogyasztást, és professzionális megjelenésű kétoldalas dokumentumokat készíthet.

MAXIFY-Save-money-on-ink-and-paper
MAXIFY-ink-finder

Tintákat keresel?

Találja meg a MAXIFY üzleti célú nyomtatójához való tintapatront és gyűjtőcsomagot a tartozékkereső segítségével!

MAXIFY támogatás és letöltések

Illesztőprogramok, szoftverek, készülékszoftverek és útmutatók letöltése, online műszaki támogatás és hibaelhárítás MAXIFY üzleti célú tintasugaras nyomtatójához.

Nyomtatót keres?

Nyomtatóválasztó szolgáltatásunkkal most megtalálhatja a leginkább megfelelő nyomtatót otthona vagy irodája számára. Hasonlítsa össze asztali multifunkciós készülékeinket, valamint lézer- és tintasugaras fotónyomtatóinkat!

Az AirPrint a Canon Inc. védjegye.