TERMÉKADATOK

A profik számára készült

A homokvihartól a hirtelen zivatarig – az EOS R3 fényképezőgépet arra tervezték, hogy ellenálljon a professzionális használat legnagyobb kihívásainak is
EOS R3

A homokvihartól a hirtelen zivatarig – az EOS R3 fényképezőgépet arra tervezték, hogy ellenálljon a professzionális használat legnagyobb kihívásainak is. Bár ugyanazon meglévő szabványok alapján készült, mint az EOS-1D X sorozat fényképezőgépei, az EOS R3 a magnéziumötvözet váza révén hordozhatóbb megoldást jelent – kisebb, könnyebb és tökéletes a helyszíni munkához.

A gumi tömítések megvédik a fényképezőgépet a portól és nedvességtől, így akkor is magabiztosan dolgozhatsz, amikor nehézzé válnak a dolgok.

Bár ugyanazon meglévő szabványok alapján készült, mint az EOS-1D X sorozat fényképezőgépei, az EOS R3 a magnéziumötvözet váza révén hordozhatóbb megoldást jelent – kisebb, könnyebb és tökéletes a helyszíni munkához.

A gumi tömítések megvédik a fényképezőgépet a portól és nedvességtől, így akkor is magabiztosan dolgozhatsz, amikor nehézzé válnak a dolgok.

A homokvihartól a hirtelen zivatarig – az EOS R3 fényképezőgépet arra tervezték, hogy ellenálljon a professzionális használat legnagyobb kihívásainak is.

Világklasszis képstabilizálás

Az EOS R3 fényképezőgépet egy öttengelyes, beépített képstabilizátorral látták el az állóképek és videók készítéséhez. Ez kéz a kézben működik a számos RF objektívben megtalálható optikai IS-sel, így bámulatos, nyolc fokozatú védelmet nyújt a fényképezőgép remegése ellen. Ezáltal kézben tartva is kiélheted kreativitásod a hosszabb záridők használatával, ami új lehetőségeket nyit a mozgás kifejezésére a képeken.

A rezgés tágabb szintjét képes kompenzálni sok IS rendszerrel, ami tisztább élességet eredményez.

EOS R3

Videó rögzítésekor a fényképezőgép beépített képstabilizátora és az objektív optika IS rendszere egy harmadik rendszerrel is fokozható: a Movie Digital IS-sel. Ezekkel a rendszerekkel együttesen olyan sima és egyenletes hatás érhető el, mintha a felvétel giroszkópos stabilizátorral vagy csúszósínnel készítették volna.

EOS R3

Az eddigi legjobb keresőnk?

Kapcsold be az EOS R3 fényképezőgépet, és a lenyűgöző, 5,76 millió képpontos elektronikus keresője egy szempillantás alatt használatra kész. A márka fejlesztése során nem titkolt célunk, hogy olyan reagálási jellemzőket és tisztaságot biztosítsunk fotósaink számára, amelyet optikai keresőktől várnak, de a tükör nélküli fényképezésnél elérhető képelőnézetet is használhassák

EOS R3

A bámulatos, életszerű eredményekért nagy felbontású, 120 kép/mp frissítési sebességre képes UXGA kijelzőt használtunk. Az EOS R3 háttérvilágításos, rétegelt érzékelőjének köszönhetően a kereső gyakorlatilag késés nélküli képet mutat és felvételkészítéskor sem sötétül el.

Az EOS R3 új, cserélhető szemkagylókat használ, amelyek megakadályozzák, hogy beszűrődő fény érje a keresőt. A fényképezőgéphez egy normál ER-h szemkagyló tartozik, de opcionálisan egy nagyobb, ER-hE szemkagyló is elérhető és ajánlott azok számára, akik szemüveget viselnek, és szeretnék a szemvezérléses „Eye Control” AF-et használni.

EOS R3

Optikai kereső rásegítése BE

Optikai kereső rásegítése KI

Pontosan azt kapod, amit látsz

Akárcsak egy ablaknak a világra, a fényképezőgép keresőjének is nem zavaró módon kell információt nyújtania, ezért is szabható teljes mértékben személyre az EOS R3 EVF-je. A kijelzőszimulációs mód a rögzíteni kívánt kép fényerejét mutatja az aktuálisan kiválasztott beállításokkal, míg a mélységélesség, fehéregyensúly és számos más beállítás késés nélkül, valós időben előnézhető.

Huzamosabb ideig történő felvételkészítés esetén vagy később feldolgozandó RAW fájlok rögzítésekor próbáld ki az EOS R3 optikai kereső szimulációját. Ez kikapcsolja a képstílus, fehéregyensúly stb. előnézetét, és – a Canon HDR technológiájával – egy természetes megjelenésű, a DSLR gépekéhez hasonló kijelzőt mutat.

Ha nem a megszokott szögekből szeretnél fotózni, a fényképezőgép 3,2"-es, változtatható nézési szögű érintőképernyője merőben megkönnyíti a helyzeted. 4,15 millió képpontjával ez a legnagyobb felbontású képernyő, amelyet tükör nélküli fényképezőgépre szereltek, és még a legvilágosabb fényviszonyok között is jól látható.

Hajtsd ki a fényképezőgép vázáról, és forgasd el akár 270˚-ban – így akár nagyon magasról vagy nagyon alacsonyról is készíthetsz felvételt.

EOS R3

Tökéletesen illeszkedik meglévő rendszeredbe


Kényelmesen használhatod EOS R3 fényképezőgépedet meglévő SLR-készleteddel. Ahogy azt már az EOS R sorozatú fényképezőgépeknél megszokhattad, az EF objektívek pontosan az elvárások szerint működnek a három, kiváló minőségű objektívadapternek köszönhetően. Az EOS R3 tápellátásáról egy nagy kapacitású, LP-E19 akkumulátor gondoskodik. Ez megegyezik az EOS-1DX sorozatú fényképezőgépekben megtalálható akkumulátorokkal, amelyek a fényképezőgép vázán belül és kívül is tölthetők az USB-töltésnek köszönhetően. A fényképezőgépre külső akkumulátor is csatlakoztatható USB-porton keresztül hosszabb felvételek készítéséhez.

Az EOS R3 három évtized fejlesztésének eredményeként jött létre úgy, hogy közben folyamatosan figyeltük profi fotósaink igényeit. Élvezd a páratlan ergonómiát és a más ismerős, intuitív kezelőfelületet, az intuitív kezelőszerveket és az ergonomikus kialakítást.

EOS R3
EOS R3

Testre szabható kezelőszervek

Legyen szó vízszintes vagy függőleges felvételkészítésről, az EOS R3 kezelőszerveit mindig természetes módon használhatod ujjaiddal. A függőleges felvételkészítésre szolgáló beépített fogantyúval a fényképezőgép egyszerűen megtartható, a többfunkciós vezérlőt és az intelligens vezérlőt pedig intuitív módon vezérelheted ujjaiddal.

A fényképezőgép vázán lévő három, testre szabható tárcsa, valamint a legtöbb RF foglalatos objektíveken található objektívvezérlő gyűrű segítségével a záridőt, a rekeszértéket, az ISO-érzékenységet és az expozíciókompenzációt is beállíthatod, miközben a gépet a szemedhez tartod.

Az R3 gombjai minden eddiginél jobban testre szabhatók, így például a videó módot kiválasztó kapcsolóval akár a teljesen csendes állókép módot is aktiválhatod. Ez azon fotósok számára ideális, akiknél a teljes csend elvárás, a diszkréció pedig nagyon fontos.

Pásztázási segéd

A [Panning Assist/Pásztázási segéd] optikai képstabilizátorral kompatibilis objektívvel használható együtt pásztázó felvételekhez; a képstabilizálás és a téma elmosódásának korrekciója az expozíció során történik, így a pásztázó felvételek lenyűgözőek lesznek, miközben a fő téma részletei is élesek maradnak. A pásztázást segítő mód lehetővé teszi, hogy a normál módnál 1-2 fokozattal hosszabb záridőt használjon a pásztázáshoz. Ezenkívül a pásztázó felvételek sikerességét is javíthatod rövidebb záridővel.

Panning Assist


Kettős kártyanyílása révén a képfájlokat a széles körben elérhető SD-kártyákra (UHS-II-szabvány támogatásával) vagy a szupergyors, következő generációs CFexpress adathordozóra is írhatod. A fényképezőgép beállításai (például a hálózati konfigurációk, a szemvezérléses „Eye Control” AF beállításai, de akár a készülékszoftver-frissítések is) memóriakártyán is tárolhatók.
Több fényképezőgép beállítása sosem volt ilyen egyszerű.

EOS R3

Fényképezőgépen belüli fókuszrétegezés

Ha a mélységélesség korlátozott, az EOS R3 fókuszkompozíciós módja tökéletes arra, hogy éles képeket készítsz elölről hátrafelé is – ami nagyszerű makrofotózáshoz vagy tájképek készítéséhez.

A fényképezőgép több képkockát rögzít, miközben a fókuszt automatikusan közeliről távolira módosítja. Ezek aztán fényképezőgépen belül egyetlen, sokkal nagyobb mélységélességgel rendelkező képpé vonódnak össze, a téma pedig éles lesz a teljes képen. Nagyszerű módja annak, hogy túllépj az objektív természetes korlátain, és kivételesen részletgazdag képeket készíts.

A kamerán belüli végső kép létrehozása mellett az alkotó képkockák is mentésre kerülnek, ami azt jelenti, hogy az utómunkálatok során is készíthetők fókusz-rétegelt képek.

Kapcsolódó cikkek

 • CIKK

  Versenyt tud tartani a Canon EOS R3 fényképezőgépe a kicsi, de villámgyors széki lile madárkával?

  Az olasz természetfotós, Bruno D'Amicis átfogó tesztnek veti alá az EOS R3 fényképezőgépet, mivel egy ritka és rendkívül gyorsan mozgó madarat fotóz Abruzzo partjainál.

 • CIKK

  Irány a terep a Canon EOS R3 fényképezőgéppel

  „Merőben túlteljesít minden gépet, amelyekkel eddig dolgoztam!” – mondja Vladimir Rys, motorsportfotós, aki első, elektromos raliautó-fotózásán próbálja ki a Canon EOS R3 fényképezőgépet.

 • CIKK

  Mozgalmas élet a Canon szuper teleobjektívjeivel

  Vladimir Rys, motorsportfotós új sebességbe kapcsol a Canon RF 400mm F2.8L IS USM és RF 600mm F4L IS USM objektívekkel, amelyekkel gyorsan mozgó raliautókat fotóz Canon EOS R3 fényképezőgépével.

 • CIKK

  A szemvezérléses „Eye Control” AF bemutatása

  Ismerje meg a Canon lenyűgöző szemvezérléses „Eye Control” AF-jének történetét, amely az alapján állítja be vagy váltja át az autofókuszpontot, ahova éppen nézel.

 • Iratkozz fel most!

  Légy az első, aki megkapja az EOS R3 készülékről szóló legújabb frissítéseket, és maradj kapcsolatban velünk a további hírekért.