CIKK

Villámgyors csatlakoztathatóság, amellyel biztosan Te leszel a befutó

Amikor minden másodperc számít, az EOS R3 biztosítja neked a versenyelőnyt. A kiváló csatlakoztathatóság lehetővé teszi a képek gyors átvitelét, akár Wi-Fi- vagy Ethernet-kapcsolaton, illetve mobiltelefonodon keresztül csatlakoztatva dolgozol. A határidő mostantól csak egy távoli fogalomnak fog tűnni.
EOS R3

Képek átvitele a rögzítésükkor

Az FTP-támogatásnak köszönhetően Wi-Fi vagy Ethernet segítségével valós időben továbbíthatod a képeket az ügynökségnek vagy az ügyfélnek. A gép támogatja az SFTP1 és FTPS protokollt, így képeid mindig biztonságban lesznek. Az EOS R3 a 802.11ac Wi-Fi szabvánnyal is kompatibilis, így a 2,4 GHz és az 5 GHz2 sávok is használhatók a nagyobb hatótávolság és az interferencia minimalizálása érdekében. A WPA3 Wi-Fi-biztonsági szabvány gondoskodik a védelemről.

Ethernettel szerelt helyszíneken való használatkor a fényképezőgép RJ-45 csatlakozója gondoskodik az elérhető leggyorsabb és legstabilabb csatlakozásról (akár 1000BASE-T), így szinte azonnal eljuttatja a képeket és videókat oda, ahol lenniük kell.

Az EOS R3 hálózati képességei a díjnyertes EOS-1D X Mark III fényképezőgépünk képességein alapulnak. Valójában egy memóriakártya segítségével átvihetők a hálózati beállítások egyik gépről a másikra, így az ügynökségek még az esemény előtt biztosítani tudják az elvárt beállítási konfigurációkat.

Annak érdekében, hogy a beállítás még gyorsabb legyen, főleg az olyan helyszíneken, ahol már dolgoztál, a hálózati beállítások 20 csoportja tárolható és hívható elő azonnal a fényképezőgépen, amelyek FTP-kiszolgálók, helyi számítógépek vagy okostelefonok is lehetnek.

Amikor az EOS R3 kép- vagy videofájlokat továbbít, a hangcímkéket, értékeléseket és a fényképezőgépen végzett kivágásokat is továbbítja, így időt takarít meg a képszerkesztők számára, akik először online kapják meg az anyagot.

Okostelefonnal együttműködve


Az okoseszközökkel használható, mindig bekapcsolt, Bluetooth Low Energy v5 csatlakozás révén a képeket az elkészülésükkor automatikusan egy telefonra vagy táblagépre továbbítja a rendszer. Továbbítsd őket gyorsan ügyfeleidnek vagy oszd meg őket online a követőiddel.

Mobile File Transfer alkalmazásunk segítségével FTP-kiszolgálókra is továbbíthatod képeidet, amikor nincs elérhető Wi-Fi-hálózat. Android és iOS eszköz esetében is elég csak Wi-Fi-vel vagy USB-kábelt csatlakoztatni a feltöltés elindításához. A képek megjelölhetők és metaadatsablonok is alkalmazhatók – ez is egy olyan dolog, amellyel az EOS R3 segít, hogy versenytársaid előtt járhass.

A Camera Connect alkalmazás mostantól további funkciókat kínál fényképezőgéped készülékszoftverének alkalmazásból való frissítéséhez, így még könnyebb naprakészen tartani a készüléked.

EOS R3

Az MFT alkalmazás kezdőképernyője

Képek áttekintése, átvitele vagy megjelölése. Metaadatsablonok alkalmazása a képeken.
EOS R3

Csatlakoztasd okostelefonod az EOS R3 fényképezőgéphez, és a hatékony fájlátvitelhez integrálj olyan alkalmazásokat, mint az MFT.

Több GNSS támogatása

AZ EOS R3 beépített GPS helyadatokkal lát el minden képet, és gondoskodik a belső óra pontosságáról. Számos műholdrendszert támogat, beleértve a GPS, GLONASS, valamint a MICHIBIKI Quasi-Zenith műholdakat is, hogy a pozícióadatok még sokrétűbbek legyenek.

Fényképezőgép távvezérlése

Okoseszközöddel távolról is vezérelheted EOS R3 fényképezőgéped, így izgalmas, nehezen elérhető nézőpontokból is készíthetsz felvételeket. Módosíthatod a beállításokat, megnézheted, hogy mit lát a fényképezőgép, illetve képeket és videókat rögzíthetsz telefonod vagy táblagéped képernyőjéről. Az EOS R3 Apple MFI-tanúsítvánnyal is rendelkezik, így USB-Lightning kábellel közvetlenül is csatlakoztathatod iPhone készülékedhez. Az Android eszközök USB 3 segítségével csatlakoztathatók.

Ingyenes EOS Utility szoftverünkkel Mac vagy személyi számítógépeddel távolról is vezérelheted fényképezőgépedet – USB 3.2, Wi-Fi vagy Ethernet is használható a csatlakoztatásához. A képek memóriakártyára, számítógépre vagy mindkettőre is menthetők – ezáltal ideális a szabályozott körülmények közötti munkavégzéshez.

Kicsit nagyobb hatótávolságra van szükséged? Az EOS R3 távoli böngésző funkciójával (Etherneten keresztüli csatlakozás esetén elérhető) a gép hálózaton keresztül is vezérelhető. A távolról rögzített képek azonnal letölthetők. A beállítások (beleértve az FTP-beállításokat is) akár a fényképezőgép használata közben is módosíthatók.

Védett képek átvitele

Sok sajtó- és sportfotós számára hasznos az a lehetőség, amely automatikus „védelmet” biztosít az FTP-kiszolgálóra küldött képeknek. A képek védelme azt jelenti, hogy amikor a felvétel után átviszed őket a számítógépre, zárolva vannak, így nem lehet véletlenül törölni őket, valamint könnyen azonosítható, hogy mely képeket küldték már el egy ügyfélnek.

EOS R3

Felhőalapú támogatás

Az EOS R3 a felhőalapú tárolási platformokat is támogatja innovatív image.canon átjárónknak köszönhetően. A fényképezőgéppel a kép- és videofájlok automatikusan is feltölthetők, így a fotózásról visszatérve azonnal felhasználhatod őket.

Tárolj korlátlan mennyiségű fényképet (beleértve a RAW fájlokat is) online az image.canon webhelyen 30 napig, majd eldöntheted, hogy melyikeket kívánod áthelyezni másik felhőalapú szolgáltatásba (például Google Drive vagy Adobe Cloud).

EOS R3

RAW fájlok feldolgozása a felhőben

A tökéletes képminőség érdekében az image.canon felhőbe feltöltött RAW-fájlok a mélytanulásos dekompozíciós és nagy ISO zajcsökkentési algoritmusok segítségével feldolgozhatók a felhőben. Az eredmények kiválóak, kevesebb műtermékkal és kevesebb képzajjal.

 1. az 5 GHz támogatása nem minden régióban érhető el
 2. az SFTP csak Etherneten keresztül érhető el

Kapcsolódó cikkek

 • CIKK

  Versenyt tud tartani a Canon EOS R3 fényképezőgépe a kicsi, de villámgyors széki lile madárkával?

  Az olasz természetfotós, Bruno D'Amicis átfogó tesztnek veti alá az EOS R3 fényképezőgépet, mivel egy ritka és rendkívül gyorsan mozgó madarat fotóz Abruzzo partjainál.

 • CIKK

  Irány a terep a Canon EOS R3 fényképezőgéppel

  „Merőben túlteljesít minden gépet, amelyekkel eddig dolgoztam!” – mondja Vladimir Rys, motorsportfotós, aki első, elektromos raliautó-fotózásán próbálja ki a Canon EOS R3 fényképezőgépet.

 • CIKK

  Mozgalmas élet a Canon szuper teleobjektívjeivel

  Vladimir Rys, motorsportfotós új sebességbe kapcsol a Canon RF 400mm F2.8L IS USM és RF 600mm F4L IS USM objektívekkel, amelyekkel gyorsan mozgó raliautókat fotóz Canon EOS R3 fényképezőgépével.

 • CIKK

  A szemvezérléses „Eye Control” AF bemutatása

  Ismerje meg a Canon lenyűgöző szemvezérléses „Eye Control” AF-jének történetét, amely az alapján állítja be vagy váltja át az autofókuszpontot, ahova éppen nézel.

 • Iratkozz fel most!

  Légy az első, aki megkapja az EOS R3 készülékről szóló legújabb frissítéseket, és maradj kapcsolatban velünk a további hírekért.