RF objektívek – A szentháromság

A nélkülözhetetlen hármas: gyors záridejű, nagy teljesítményű L-sorozatú RF objektívek képstabilizálással

Minden professzionális feladatra kiterjed

A három RF objektív ultranagy, normál és telefotó zoomtartományt biztosít, így gyakorlatilag bármilyen helyzetben fényképezhetsz tájképektől, portréktól és sportoktól kezdve a belső terekig, divatig és városi felvételekig.

Az RF hármas bevetésen

Nézd meg, hogyan használja Matthew Joseph profi fotós ezt a híresen gazdag, mozifilmszerű stílust a helyi evezőscsapat megörökítésére az RF hármas segítségével. Nézd meg a videót, hogy többet tudj meg a fotósok mindennapjairól, az objektívekről és az evezősökről.

URALD A FÉNYT, BÁRMILYEN SZÖGBŐL ÉRKEZIK IS

A Canon F2.8 RF objektívhármas. Birkózz meg bármilyen történettel a stabil tartást biztosító 5 fokú képstabilizálással, valamint a még nagyobb fókusztartományt nyújtó egyenletes Nano USM fókuszálással.


Fedd fel a világ minden rejtett kis részletét az RF15-35mm F2.8L IS USM objektívvel, és fedezz fel új látószögeket és nézőpontokat a történeted elmeséléséhez. Az 5 fokú képstabilizálás bevezetésével ez a professzionális nagy látószögű zoom borotvaéles részleteket nyújt még kézben tartva is, állóképek és videók esetén egyaránt.


A professzionalitás új standardja az RF 24-70mm F2.8L IS USM. Ez a termék a képstabilizálásnak, az egyenletes Nano USM videofókuszálásnak, és a pengeéles eredmény érdekében legkorszerűbb bevonattal ellátott kivételes optikának köszönhetően még több rugalmasságot kínál egy professzionális zoomobjektívben.


A professzionális objektívek hármasának végső tagja az RF70-200mm F2.8L IS USM. Ez a kicsi, de kompromisszumoktól mentes objektív a világ legkisebb méretű professzionális 70-200mm f/2.8 zoomobjektívje, amelyet bármilyen feladathoz, bárhova magaddal vihetsz.


Az RF objektívfoglalat gyorsabb kommunikációt biztosít, mint egy DSLR kapcsolat, vagyis még több adat továbbítható közvetlenül a fényképezőgép számára, így valós idejű objektívoptimalizálást biztosít a legélesebb portrék, az ultragyors fókuszálás és a Nano USM motornak köszönhetően csendes működés érdekében – valódi előny videók készítésekor.

Gyors, F2.8 maximális rekeszérték

Készíts felvételeket lenyűgöző részletgazdagsággal gyenge fényviszonyok mellett a gyors, F2.8 maximális rekeszértéknek vagy a mélységélesség kreatív használatának köszönhetően. A kivételes optikai tervezés és a fejlett objektívbevonatok bármilyen rekeszértéknél páratlan képminőséget és élességet biztosítanak.

Canon Camera

5 fokozatú képstabilizátor

A fejlett képstabilizátornak és a nagy sebességű RF kommunikációnak köszönhetően ezeknek az objektíveknek a teljesítménye az EF termékcsalád által használt legjobb technológiát is meghaladja. Az ötfokozatú stabilizálással a fényképezés lehetséges gyenge fényviszonyok mellett, vagy ha nehezen lehet stabilan tartani a fényképezőgépet.

Canon Camera

Nano USM fókuszáló motor

Az RF 15-35MM F2.8L IS USM és az RF 24-70MM F2.8L IS USM az első olyan gyors rekeszidejű zoomobjektívek, amelyek a Canon Nano USM technológiáját alkalmazzák. Ez a technológia egy miniatűr, ultrahangos motort használ a fókuszrendszer lineáris meghajtásához, ami rendkívül gyors és néma fókuszálást tesz lehetővé, így ideális videók és állóképek készítéséhez.

Canon Camera

Készült: RF 15-35mm F2.8L IS USM

  • f/2.8
  • 1/200
  • 400

Teljesítményre és tartósságra tervezve

A Canon műszaki módszerei immár 30 éven keresztül csiszolódtak a folyamatos fejlesztések és innovációk által, így az elvárásokat meghaladó lencséket kínálnak. A teljes képmezős, tükör nélküli EOS R-sorozathoz tartozó L sorozat család még egy lépéssel tovább viszi ezt a filozófiát az úttörő technológiának és a még gyorsabb működésnek köszönhetően, hogy soha ne maradj le egyetlen pillanatról sem.
FEDEZD FEL MOST
Canon Camera

Az új korszak objektívjei

Az RF objektívek jobb minőségű és gyorsabb felvételkészítést és EOS R fényképezőgéphez optimalizált teljesítményt kínálnak. A gyors és nagy fényerejű objektívek egyedülálló tulajdonságokkal rendelkeznek, így még kiválóbb intuitív vezérlést tudnak nyújtani.

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó termékek

Egy kéz egy Canon EOS R fényképezőgépet és egy Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM objektívet tart.

Segíthetünk következő objektíved kiválasztásában?

Objektívválasztónk a teljes termékválasztékot magában foglalja, és segít megtalálni a neked és EOS fényképezőgépednek leginkább megfelelő objektívet.