Trinity RF Lenses Range

RF objektívek – A szentháromság

A nélkülözhetetlen hármas: gyors záridejű, nagy teljesítményű L-sorozatú RF objektívek képstabilizálással

Minden professzionális feladatra kiterjed

A három RF objektív ultranagy, normál és telefotó zoomtartományt biztosít, így gyakorlatilag bármilyen helyzetben fényképezhetsz tájképektől, portréktól és sportoktól kezdve a belső terekig, divatig és városi felvételekig.

WIN a Canon EOS R & The Canon F2.8 RF trinity lenses

Enter the prize draw for a chance to WIN a Canon EOS R & The Canon F2.8 RF trinity lenses. You can also sign up to recieve your own personalised tips, tutorials and inspiration to help grow own storytelling skills.

Prize draw terms & conditions

Enter prize draw

Professzionális teljesítmény megosztott technológiákkal

A háromtagú objektívcsalád számos új technológiával rendelkezik, amelyek egyenletes teljesítményt biztosítanak az EOS R rendszer fényképezőgépénél.

Gyors, F2.8 maximális rekeszérték

Készíts felvételeket lenyűgöző részletgazdagsággal gyenge fényviszonyok mellett a gyors, F2.8 maximális rekeszértéknek vagy a mélységélesség kreatív használatának köszönhetően. A kivételes optikai tervezés és a fejlett objektívbevonatok bármilyen rekeszértéknél páratlan képminőséget és élességet biztosítanak.

5 fokozatú képstabilizátor

A fejlett képstabilizátornak és a nagy sebességű RF kommunikációnak köszönhetően ezeknek az objektíveknek a teljesítménye az EF termékcsalád által használt legjobb technológiát is meghaladja. Az ötfokozatú stabilizálással a fényképezés lehetséges gyenge fényviszonyok mellett, vagy ha nehezen lehet stabilan tartani a fényképezőgépet.

5-stop Image Stabilizer

Nano USM fókuszáló motor

Az RF 15-35MM F2.8L IS USM és az RF 24-70MM F2.8L IS USM az első olyan gyors rekeszidejű zoomobjektívek, amelyek a Canon Nano USM technológiáját alkalmazzák. Ez a technológia egy miniatűr, ultrahangos motort használ a fókuszrendszer lineáris meghajtásához, ami rendkívül gyors és néma fókuszálást tesz lehetővé, így ideális videók és állóképek készítéséhez.

Nano USM focussing motor

Objektívvezérlő gyűrű

Az összes RF objektívhez hasonlóan az objektívtubuson lévő programozható vezérlőgyűrű segítségével azonnal módosíthatod az expozíciós beállításokat anélkül, hogy elvennéd a szemed a keresőtől. Az ISO, az expozíciókompenzáció, a záridő és a rekesz értékét a fényképezőgép menüjében rendelheted hozzá a vezérlőgyűrűhöz.

Lens Control Ring

A következő is érdekelhet...