Trinity RF Lenses Range

RF objektívek – A szentháromság

A nélkülözhetetlen hármas: gyors záridejű, nagy teljesítményű L-sorozatú RF objektívek képstabilizálással

Minden professzionális feladatra kiterjed

A három RF objektív ultranagy, normál és telefotó zoomtartományt biztosít, így gyakorlatilag bármilyen helyzetben fényképezhetsz tájképektől, portréktól és sportoktól kezdve a belső terekig, divatig és városi felvételekig.

The RF trinity on assignment

Az RF hármas bevetésen

Nézd meg, hogyan használja Matthew Joseph profi fotós ezt a híresen gazdag, mozifilmszerű stílust a helyi evezőscsapat megörökítésére az RF hármas segítségével. Nézd meg a videót, hogy többet tudj meg a fotósok mindennapjairól, az objektívekről és az evezősökről.

Videó megtekintése

URALD A FÉNYT, BÁRMILYEN SZÖGBŐL ÉRKEZIK IS

A Canon F2.8 RF objektívhármas. Birkózz meg bármilyen történettel a stabil tartást biztosító 5 fokú képstabilizálással, valamint a még nagyobb fókusztartományt nyújtó egyenletes Nano USM fókuszálással.

Fedd fel a világ minden rejtett kis részletét az RF15-35mm F2.8L IS USM objektívvel, és fedezz fel új látószögeket és nézőpontokat a történeted elmeséléséhez. Az 5 fokú képstabilizálás bevezetésével ez a professzionális nagy látószögű zoom borotvaéles részleteket nyújt még kézben tartva is, állóképek és videók esetén egyaránt.

A professzionalitás új standardja az RF 24-70mm F2.8L IS USM. Ez a termék a képstabilizálásnak, az egyenletes Nano USM videofókuszálásnak, és a pengeéles eredmény érdekében legkorszerűbb bevonattal ellátott kivételes optikának köszönhetően még több rugalmasságot kínál egy professzionális zoomobjektívben.
A professzionális objektívek hármasának végső tagja az RF70-200mm F2.8L IS USM. Ez a kicsi, de kompromisszumoktól mentes objektív a világ legkisebb méretű professzionális 70-200mm f/2.8 zoomobjektívje, amelyet bármilyen feladathoz, bárhova magaddal vihetsz.

Az RF objektívfoglalat gyorsabb kommunikációt biztosít, mint egy DSLR kapcsolat, vagyis még több adat továbbítható közvetlenül a fényképezőgép számára, így valós idejű objektívoptimalizálást biztosít a legélesebb portrék, az ultragyors fókuszálás és a Nano USM motornak köszönhetően csendes működés érdekében – valódi előny videók készítésekor.

Image

Gyors, F2.8 maximális rekeszérték

Készíts felvételeket lenyűgöző részletgazdagsággal gyenge fényviszonyok mellett a gyors, F2.8 maximális rekeszértéknek vagy a mélységélesség kreatív használatának köszönhetően. A kivételes optikai tervezés és a fejlett objektívbevonatok bármilyen rekeszértéknél páratlan képminőséget és élességet biztosítanak.

Image

5 fokozatú képstabilizátor

A fejlett képstabilizátornak és a nagy sebességű RF kommunikációnak köszönhetően ezeknek az objektíveknek a teljesítménye az EF termékcsalád által használt legjobb technológiát is meghaladja. Az ötfokozatú stabilizálással a fényképezés lehetséges gyenge fényviszonyok mellett, vagy ha nehezen lehet stabilan tartani a fényképezőgépet.

Image

Nano USM fókuszáló motor

Az RF 15-35MM F2.8L IS USM és az RF 24-70MM F2.8L IS USM az első olyan gyors rekeszidejű zoomobjektívek, amelyek a Canon Nano USM technológiáját alkalmazzák. Ez a technológia egy miniatűr, ultrahangos motort használ a fókuszrendszer lineáris meghajtásához, ami rendkívül gyors és néma fókuszálást tesz lehetővé, így ideális videók és állóképek készítéséhez.

Az új korszak objektívjei

Az RF objektívek jobb minőségű és gyorsabb felvételkészítést és EOS R fényképezőgéphez optimalizált teljesítményt kínálnak. A gyors és nagy fényerejű objektívek egyedülálló tulajdonságokkal rendelkeznek, így még kiválóbb intuitív vezérlést tudnak nyújtani.

FEDEZD FEL MOST

Image

Kapcsolódó cikkek

Vissza a termékcsaládhoz

Kapcsolódó termékek