Laura El-Tantawy

Canon ambassador

Canon Ambassador and documentary photographer Laura El-Tantawy.

Canon
A 2022-es Redline Challenge verseny

A verseny lezárult.

A Redline Challenge versenyt olyan ambiciózus amatőr fotósok számára hirdetjük meg, akik szeretnék kihívás elé állítani kreativitásukat és próbára tenni technikai tudásukat. Vállald be a Laura El-Tantawy által megjelölt versenyfeladatot, és nyerj Canon felszerelést, valamint egy exkluzív mentori találkozót magával Laurával.

Canon
A 2022-es Redline Challenge verseny

És a győztes nem más, mint…

Jiří Durdík Csehországból, győztes képének címe: „Dirt bike race” (Motokrosszverseny).

Jiří nyereménye az EOS R5 és RF 24-70mm F2.8L IS USM csomag, valamint egy személyes mentori találkozó a Canon nagykövetként is tevékenykedő, nemzetközileg elismert fotóssal, Laura El-Tantawyval.

Dirt bike race - © Jiří Durdík

ISMERD MEG A NYERTEST

Mi tesz egy akciófelvételt nyertessé?


A Redline Challenge 2022 verseny nyertese, Jiří Durdík csatlakozik Vlagyimir Rys akciófotóshoz és Canon nagykövethez, hogy a rövid záridőkről, a sáros fényképezőgépekről és a folyton megújuló felszerelésekről beszélgessen.

CSATLAKOZZ!

Szeretnél benevezni jövőre?


Iratkozz fel, hogy elsők között értesülj a jövő évi verseny kezdetéről, és ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól, tippjeiről és oktatóanyagairól, újdonságairól és a helyi eseményekre szóló meghívókról.

A GYŐZTES KIVÁLASZTÁSA

Az elbírálás folyamata

A jelöltek listájára továbbjutó, kiemelkedő fotók több mint 14 000 pályamű közül lettek kiválasztva. Kai Wong egy titkos londoni helyszínen avat be a háttérfolyamatokba, valamint abba, hogyan választotta ki a három zsűritag a nyertes képet.

A JELÖLTEK

Tekintsd meg a fantasztikus pályaműveket

Tekintsd meg a fényképezés szerelmeseinek legjobb pályaműveit Európából, a Közel-Keletről és Afrikából – csupa izgalmas értelmezése a másodperc törtrésze alatt lezajló történetről szóló kiírásunknak.

VERSENYKIÍRÁS

Örökíts meg egy másodperc törtrésze alatt lejátszódó történetet

Nézd meg, ahogy Kai Wong és a Canon nagykövete, Laura El-Tantawy felfedik az idei kihívást, melynek címe: Egy másodperc törtrésze alatt lejátszódó történet. Örökítsd meg a világot úgy, ahogyan te látod, és mutasd meg nekünk a másodperc törtrésze alatt lejátszódó történetedet, legyen szó akciósportokról, vadvilágról vagy bármi másról a kettő között.

Canon Camera

ISMERD MEG A ZSŰRI ELNÖKÉT

Laura El-Tantawy

Laura világhírű dokumentumfotós, akinek munkáit nemzetközileg is kiállítottak és publikáltak már. 2020-ban elnyerte a rangos W. Eugene Smith ösztöndíjat, emellett hosszú távú dokumentum-projektjei kiválóan alkalmassá tették Laurát arra, hogy a Redline kihívás zsűritagja és mentora legyen.

Fokozd kreativitásodat és készségeidet exkluzív, profi tippekkel

A Redline kihívás során tovább finomíthatod technikádat.

 • A black and white image of a lion hiding in the long grass.

  TIPPEK ÉS TRÜKKÖK

  Hogyan örökíts meg a másodperc törtrésze alatt lezajló történeteket

  Hallgasd meg a Canon nagykövetei közül kiválasztott inspiráló előadóinkat, akik elmondják, hogyan rögzítik a másodperc törtrésze alatt lezajló történeteket, valamint megosztják tippjeiket és trükkjeiket arról, hogyan értelmezd a feladatkiírást.

 • A top-down image showing groups of people standing in a square. A long exposure has blurred the figures who cast long shadows on the ground.

  TECHNIKÁK

  Történetmesélés a másodperc törtrésze alatt

  Öt profi fotós vezet végig a képkészítés folyamatán, és osztja meg a tanácsait arról, hogyan állítsd elő a narratívád egyetlen lenyűgöző fotó segítségével.

 • Örökítsd meg a másodperc törtrésze alatt lejátszódó történeteket úgy, mint még soha

  Lépj kreativitásod olyan szintjére, amelyre korábban sosem gondoltál volna az EOS R-rendszer úttörő fényképezőgép-választékával. A legmodernebb technológiával, a forradalmi RF objektívek könyvtárához való hozzáféréssel és a kirobbanó sorozatfelvételi sebességgel rendelkező EOS R-rendszer a másodperc törtrésze alatt lejátszódó történetek megörökítésére készült.

 • Tükör nélküli fényképezőgépek

  EOS R3

  Lenyűgöző sebességével ez az a tükör nélküli fényképezőgép, amelyre a profi sport-, hír- és természetfotósok vártak.
 • Tükör nélküli fényképezőgépek

  EOS R5

  Gondold újra, amit a tükör nélküli fényképezőgépekről tudsz. Az EOS R5 kompromisszumot nem ismerő teljesítménye forradalmasítani fogja a fotózási és filmkészítési szokásaidat.
 • Tükör nélküli fényképezőgépek

  EOS R6

  Mindegy mit és hogyan fényképezel, az EOS R6 révén olyannyira szabadjára engedheted kreativitásod, mint még soha.
 • Tükör nélküli fényképezőgépek

  EOS R7

  Fedezd fel a vadont egy olyan fényképezőgéppel, amely szenzációs sebességet és képminőséget kínál egy a jövő igényeinek megfelelő, hordozható APS-C házban.
 • Tükör nélküli fényképezőgépek

  EOS RP

  A kicsi, könnyű és intuitív kezelésű, tükör nélküli fényképezőgépet az utazáshoz és a mindennapi fotózáshoz tervezték.
 • Tükör nélküli fényképezőgépek

  EOS R

  Teljes képmezős, tükör nélküli fényképezőgép, amellyel új kreatív lehetőségek nyílnak meg a fotósok és a filmesek előtt.
 • RF objektívek

  RF 24-70mm F2.8L IS USM

  A 24-70 mm-es zoomobjektív gyors rekesznyílással és 5 fokozatú képstabilizálással tesz lehetővé teljes képmezős, tükör nélküli fotózást.
 • Alapobjektív

  RF 50mm F1.8 STM

  Egy kompakt, csendes és könnyű 50 mm-es, fix fókusztávolságú RF objektív széles, f/1,8-es rekesznyílással, tökéletes kreativitásod kiaknázásához.
 • Canon Club - Our NEW Membership Programme - Join Club

  Csatlakozás a Canon Clubhoz

  Meríts inspirációt, és élvezd a hasonló gondolkodású, szenvedélyes és kreatív alkotók közösségét, ahol felfedezheted és megvitathatod a neked tetsző tartalmakat, miközben tanulsz és megkapod a szükséges támogatást.

  Autó fénycsóvái az esti fényben egy ívelt hídon és annak oszlopain, miközben az alatta lévő területet teljesen eltakarja a sűrű, felhőszerű köd.

  Piotr Skrzypiec

  A 2021-es Redline kihívás győztese

  A 2021-es Redline kihívás győztese

  Piotr Skrzypiec Szlovéniából

  „Ez egy hatalmas eredmény. Számomra, mint Canon-felhasználó számára a nyeremény a legjobb felszerelés, amit csak el tudok képzelni” – meséli ujjongva a fotós, aki most már egy Canon EOS R5 és további, összesen több mint 14 000 euró értékű Canon felszerelés tulajdonosa.

  A következő is érdekelhet

 • aps-c fényképezőgépek kínálata

  Találd meg a tökéletes Canon fényképezőgépet

 • 201211 150million RFEFlens poster Nologo

  Találd meg a tökéletes objektívet Canon fényképezőgépedhez