Full Frame DSLR Camera

Full-Frame (teljes képmezős) DSLR és tükör nélküli fényképezőgépek

Lenyűgöző képminőség és kivételes teljesítmény.

Örökíts meg minden színt és részletet a full-frame fényképezőgépek segítségével

A Canon teljes képmezős fényképezőgépei nagy dinamikatartományuknak köszönhetően egyetlen apró részlet sem vész el sem a megvilágított, sem az árnyékos területeken. Az eredmény: alacsony zajszintű képek közvetlenül a fényképezőgépből és lenyűgöző porték a kis mélységélességnek köszönhetően. Arra tervezték őket, hogy professzionális eredményeket nyújtsanak minden felvétel esetén.

Capture every colour and detail with Full-Frame cameras

Hadd segítsünk megtalálni a számodra tökéletes Canon fényképezőgépet

Fényképezőgép-választónk a teljes fényképezőgép-kínálatunkat bemutatja, és segít megtalálni a neked leginkább megfelelő készüléket.

Segítség a kiválasztáshoz

Emeld magasabb szintre a kreativitást a Full-Frame (teljes képmezős) és tükör nélküli fényképezőgépekkel

A Canon Full-Frame (teljes képmezős) és tükör nélküli fényképezőgépei jelentik az optika és a gyors fókuszálás technológiájának új generációját. A Full-Frame érzékelő és a kiváló képminőség előnyeit kínálja, még kevés fény mellett is.

Teljes képmezős DSLR fényképezőgépek

Fedezd fel Full-Frame (teljes képmezős) DSLR fényképezőgépeinket, azok minden egyedi tulajdonságával és előnyével.

EOS 5D Mark IV

EOS 5D Mark IV

Megalkuvás nélküli képminőség, és profin alapos teljesítmény.

További információ

Full-frame (teljes képmezős) DSLR

Miért válaszd a Canon teljes képmezős fényképezőgépet?

Örökítsd meg a jövőt

Az EOS R rendszer egy korszakalkotó objektívfoglalatra épül, amely teret enged a kreativitásnak, és további dinamikus lehetőségeket is kínál, hogy minden fontos pillanatot megörökíthess. Újradefiniálja a fotózás és a filmkészítés határait.

További információ

EOS R system shot in front of an orange wall

Örökíts meg minden részletet

A Canon teljes képmezős CMOS érzékelői segítségével részletgazdag képeket készíthetsz az árnyékban vagy a legvilágosabb területeken előforduló részletveszteséget csökkentő nagy dinamikatartományuknak köszönhetően. Az utómunkálatok során pedig még többet hozhatsz ki fájljaidból a nagy expozíciótartomány eredményeként.

Capture all the details

Készíts képeket rossz fényviszonyok között alacsony zajszinttel

Alacsony zajszintű, kiemelkedő tisztaságú képek születnek a Canon teljes képmezős fényképezőgéppel, ami a lehető legtöbb fény rögzítésére képes nagy méretű szenzoroknak és a minőséget kockáztató anomáliákat csökkentő DIGIC processzoroknak köszönhető.

Shoot in dark conditions with minimal noise

Készíts lenyűgöző portrékat

A Canon teljes képmezős készülékei jelentősen keskenyebb mélységélességet nyújtanak, mint a kisebb érzékelőkkel rendelkező fényképezőgépek, ami azt jelenti, hogy portré készítésekor élesen ki lehet emelni a témát egy lágyan elmosódott háttérből, ezáltal kiemelkedően stilizált professzionális hatású fotót eredményezve.

Produce stunning portraits

Minden objektív

A Canon objektívek világszerte híresek a kontraszttal és színekkel teli, tiszta, éles képekről. Egyesítik a szakértelmet és a legmodernebb optikai technológiát a fantasztikus minőségű fotók és filmek érdekében.

További részletek

Canon objektívkollekció

Találd meg a neked való rendszert

A legendás EOS rendszer több mint 30 éve biztosít korszerű megoldásokat fotósok és filmkészítők számára. Fényképezőgépeink és objektívjeink széles választékával minden eddiginél könnyebben kibontakoztathatod kreativitásodat.

További információ

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R és EOS M50

Profik kezében

A EOS R fényképezőgép azonnal számtalan, különböző igényű profi fotós és filmes kedvencévé vált. Tudd meg, hogyan tették próbára új gépüket, eddig lehetetlennek hitt képeket és filmeket készítve el.

Az összes cikk megtekintése

A következő is érdekelhet

Canon Professional Services

A tagok hozzáférést kapnak a CPS elsőbbségi támogatáshoz, mind helyben, mind pedig nagyobb eseményeken; elsőbbségi Fast Track szervizt és – a tagságuk szintjétől függően – ingyenes cserekészüléket és visszaküldést, valamint karbantartási kedvezményeket kapnak. Emellett az exkluzív tagsági ajánlatokat is igénybe vehetik.

Csatlakozás

További információk

Canon Professional Services