Canon Product Hero
Blank-Rect Image

Canon EOS 6D Mark II

Akár ambiciózusabb projektet készítenél, vagy professzionálisan fotóznál, az EOS 6D Mark II megadja neked mindazt, amire szükséged lehet az elkövetkező, izgalmas lépések megtételéhez

Woman taking a photo

Üdvözöl az EOS 6D Mark II

Tekintsd meg azokat a funkciókat, amelyek előnyt adnak a kreativitásban

Videó megtekintése

Kis méretű, teljes képmezős fényképezőgép – nagy szívvel

Ez az etalonnak számító DSLR-kialakítás por- és nedvességálló tömítésekkel rendelkezik, ismerős kezelése révén pedig jól illeszkedik a már meglévő EOS felszerelésedhez.

A részletes műszaki leírás megtekintése

The small full-frame camera with a big heart
Your next creative steps in photography

A következő kreatív lépéseid a fotózás terén

A portréfotósok rajongani fognak az EOS 6D Mark II teljes képmezős érzékelője által nyújtott kis mélységélességért, valamint az eszköz 6,5 kép/másodperces sebességgel készült pillanatképeiért. Tájkép fotózásakor a fényképezőgép 26,2 megapixeles érzékelője részletekkel teli és extra dinamikatartománnyal rendelkező képeket örökít meg – az élethű mélységet és élességet sugárzó fényképekért.

További információk

Nagy pontosságú fókuszálás a kimagasló élességért

A fejlett autofókusz 45 kereszt típusú pontot használ a tűéles pontosság érdekében, még a holdfényes éjszakákhoz hasonló sötétségben is. Fényképezz magabiztosan az alacsony mélységélesség használatával, és kövesd a keret körül mozgó, dinamikus témát.

További információk

Precision focusing for critical sharpness

Szemmel tartja a világot

Az EOS 6D Mark II nagy méretű pentaprizmás keresője a valósághoz hűen mutatja a világot, így ösztöneidre hagyatkozva hozhatsz létre kapcsolatot témáiddal.

Your window on the world

Kompozíció bármilyen szögből

Alulról és a magasból is könnyedén készíthetsz nagy látószögű képeket az EOS 6D Mark II változtatható képszögű kijelzőjének köszönhetően, amely kihajtható és bármely irányban elforgatható. Próbálj derékmagasságú képeket készíteni a természetesebb portrék érdekében.

Compose from any angle
Built-in GPS* tracks your every move

A beépített GPS* minden mozdulatodat követi

Rögzíts minden képet az aktuális tartózkodási helyed adataival – bárhol is vagy a világon. Helyszín keresése közben bármikor visszakövetheted a megtett utat, illetve pontos képaláírással mutathatod be a kalandjaidat.

Okoseszközeiddel való szoros együttműködésre tervezve

Az EOS 6D Mark II a Bluetooth® révén könnyen beállítható Wi-Fi-kapcsolatot létesít az okoseszközöddel.** Böngéssz és válassz ki képeket az eszköz képernyőjén, majd oszd meg őket barátaiddal. Az eszközödet távvezérlőként is használhatod – az élő nézetet is beleértve.

Designed to work hand-in-hand with your smart devices

Canon Photo Companion alkalmazás

Photo Companion alkalmazásunk a vizuális történetmesélők tökéletes kiegészítője. Személyre szabott, szakértői tudásbázis - amikor a legnagyobb szükséged van rá. Így valóban életre keltheted a történeteidet.

Ismerd meg a többi részletet

Canon Photo Companion app
Cinematic Full Hd Movies

Mozifilmhatású FUll HD videók

Készíts fantasztikus Full HD felvételeket professzionális videókra jellemző kis mélységélességgel. A Dual Pixel CMOS AF pontosan korrigál, hogy hirtelen és zavaró fókuszváltás nélkül is élesek maradhassanak a mozgó tárgyak, a beépített 5 tengelyes digitális képstabilizátor pedig kiküszöböli a nem kívánt bemozdulások hatásait.

Adott jelenetben lassan végbemenő változások hihetetlenül pontos megragadásához 4K time-lapse videókat készíthetsz a fényképezőgéppel.

Welcome to the world of EOS

Üdvözlünk az EOS gépek világában

Az EOS 6D Mark II-t egy olyan fényképezőgép-, objektív- és tartozékrendszer támogatja, amelyben a világ összes fotósa megbízik.

További információk

Különlegesen dinamikus

A Canon gépek összehasonlítása

EOS 6D Mark II

A Canon gépek összehasonlítása

EOS 6D

Hasznos képpontok: (kb. MP)

26,2

20,2

Képfeldolgozó

DIGIC 7

DIGIC 5+

Legmagasabb normál ISO-érzékenység

40000

32000

Keresőn lévő AF-pontok

45

11

AF LCD-képernyőn keresztül

Dual Pixel CMOS AF

Kontrasztérzékelős AF

Sorozatfelvétel sebessége (kép/mp)

6,5

4,5

Videofelvételek

Full HD 60p

Full HD 30p

5 tengelyes videokép-stabilizátor

Van

Nincs

Változtatható képszögű LCD

Van

Nincs

Érintőképernyő

Van

Nincs

Időközmérő

Van

Nincs

Timelapse videó

4K, Full HD

Nincs

GPS

Van

Van

Csatlakoztathatóság

Wi-Fi, NFC, Bluetooth ®

Wi-Fi

What's in the box

A doboz tartalma

EOS 6D Mark II

Eb szemkagyló

R-F-3 védőtok

Hordszíj

LP-E6N akkumulátor

LC-E6E akkutöltő

Felhasználóikézikönyv-készlet

EOS 6D Mark II Értékelések

Awards

Tartozékok

Kapcsolódó termékek

*A GPS használata egyes országokban vagy régiókban korlátozott lehet. A GPS használata során be kell tartani a használati hely, illetve ország jogszabályait és előírásait, beleértve az elektronikus eszközök használatára vonatkozó korlátozásokat is.

**Az okoseszköz és fényképezőgép közötti állandó Bluetooth®-kapcsolatot előzetesen be kell állítani a Canon Camera Connect alkalmazással. A Bluetooth®-kapcsolat stabilitása függ az okoseszköz modelljétől és egyéb környezeti tényezőktől. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth® SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, amelyeket a Canon Inc. licenc alapján használ. Minden más terméknév és kereskedelmi név azok tulajdonosainak védjegye. A kompatibilis okoseszközön a Bluetooth® 4 (vagy újabb) verziójának kell működnie, az iOS 8.4 (vagy újabb) vagy az Android 5.0 (vagy újabb) rendszernek kell futnia, és telepítve kell lennie a Canon Camera Connect alkalmazás legújabb verziójának (amely az Apple App Store-ból vagy a Google Play Áruházból tölthető le).