CANON XF605

Rögzítési rugalmasság

Közvetítésbarát rögzítési formátumok

Az XF605 a Canon megbízható MXF-alapú XF-AVC-vel támogatja a 4K UHD 59,94p/50,00p 4:2:2 10 bites formátumot és az MP4 formátumokat is.

Fejlett felvételi módok

Ismerd meg az XF605-ben rejlő kreatív potenciált a különböző felvételi módok révén. A gyorsított és lassított felvételkészítési módban lehetőséged van akár 120 képkocka/másodperc sebesség mellett is Full HD minőségben rögzíteni az akciódús eseményeket, illetve lenyűgöző lassított felvételeket készíteni. Az előfelvételi módban egyetlen pillanatról sem fogsz lemaradni, a keretrögzítés móddal felfedezheted a lassított felvételek világát, míg a beépített időközrögzítés révén time-lapse videókat is készíthetsz.

XF605

Az XF605-ben mutatkozik be az egyéni képfájlok opció, három BT.709 variációval (normál, széles és standard), valamint az EOS standard és EOS semleges, a rugalmasabb felvételkészítés érdekében.

A felhasználók belső rögzítés céljából Look fájlok készítésével saját 3D LUT fájljaikat is feltölthetik a kamerára, amely a meglévő egyedi képbeállítások mellett fog működni.

Rögzítési rugalmasság két SD-kártyával

A két UHS-II SD-kártyanyílás számos rögzítési lehetőséget biztosít, köztük eltérő formátumú, felbontású és színminta-vételezésű formátumok egyidejű rögzítését. Az XF605 egy új egyidejű hangrögzítés opciót is kínál, amely révén az audiofájlok az egyik kártyára, míg a videojel a másik kártyára rögzíthető.

IRATKOZZ FEL MOST

Jelezd az érdeklődésedet a Canon XF605 iránt

Legyél az elsők között, akik megkapják a Canon XF605 kamerával kapcsolatos legfrissebb információkat, a Canon ajánlatait, tippjeit és oktatóanyagait, a legfrissebb híreket és a helyi eseményekre való meghívókat.

Kapcsolódó cikkek

  1. A képeken és a videókon látható Canon XF605 kinézete eltérhet a kereskedelmi forgalomban kaphatótól.