CANON XF605

Úttörő autofókusz-technológia

Úttörő autofókusz-technológia

Szemérzékelő AF

Az XF605-ben a Canon Dual Pixel CMOS AF legújabb változata található. Ez az első XF sorozatú kamera, amely szemérzékelő AF-fel rendelkezik, így képes érzékelni és pontosan követni az embereket, még akkor is, ha a háttérben más személyek tartózkodnak.

Fejlett EOS iTR AF X

Az XF605 az első professzionális videokamera, amely az EOS iTR AF X „mélytanulásos” autofókusz technológiát alkalmazza. Ennek köszönhetően a fókusz akkor is az alany fején marad, ha az elfordul a kamerától.

Dual Pixel fókuszvezetés

Manuális fókusz használatakor a felhasználók kihasználhatják a képernyőn lévő fókuszvezetés funkciót, amely a Dual Pixel CMOS AF rendszer által biztosított adatok alapján jelzi, hogy a fókusz a téma előtt vagy mögött található. Amikor a vezető a képernyőn zöldre vált, a felhasználó biztos lehet afelől, hogy a fókusz tűéles lesz.

Arckiemelő AF

Az arckiemelő AF automatikusan változtatja a fókuszt, hogy követni tudja az alany arcát a kereten belül, míg a csak arc AF csak akkor reagál, ha egy arcot érzékel a keretben.

Követéses AF

Az érintőképernyőn vagy a joystick segítségével válaszd ki az alanyt, az XF605 pedig fókuszban tartja azt, miközben a kereten belül mozog.

IRATKOZZ FEL MOST

Jelezd az érdeklődésedet a Canon XF605 iránt

Legyél az elsők között, akik megkapják a Canon XF605 vakuval kapcsolatos legfrissebb információkat, a Canon ajánlatait, tippjeit és oktatóanyagait, a legfrissebb híreket és a helyi eseményekre való meghívókat.

Kapcsolódó cikkek

  1. A képeken és a videókon látható Canon XF605 kinézete eltérhet a kereskedelmi forgalomban kaphatótól.