CANON XF605

Távvezérlés és hálózati funkciók

Az XF605 kamera 12G-SDI, Wi-Fi és Ethernet csatlakoztathatósággal is rendelkezik, így támogatja az elő streameléshez ideális H.264 formátumot is.

USB videokimenet

Az XF605 az első XF sorozatú professzionális videokamera, amely támogatja az USB-C csatlakozó videókimenetként (UVC) történő használatát, így az XF605 webkameraként is használható. A kamera az USB PTP protokollt is támogatja, lehetővé téve fájlok importálását a kameráról egy számítógépre.

Távoli vezérlési funkciók

Az XF605 számos vezetékes és vezeték nélküli távvezérlő megoldással kompatibilis. Támogatja a Canon RC-V100 multifunkciós távvezérlő és az új Browser Remote használatát is, amely révén a kamera okostelefonról vagy táblagépről is vezérelhető. Kompatibilis távvezérlők, például az RC-IP100 is használható az XF605-höz, ha azt más Canon PTZ és bizonyos Cinema EOS kamerákkal együtt többkamerás alkalmazás keretében használod.

XF605

A hálózaton keresztüli egyszerű adattovábbításhoz kiaknázhatod a Content Transfer Mobile alkalmazásban rejlő lehetőségeket, a beépített Wi-Fi vagy Ethernet csatlakozásokkal pedig FTP-szerverhez is csatlakozhatsz.

IRATKOZZ FEL MOST

Jelezd az érdeklődésedet a Canon XF605 iránt

Legyél az elsők között, akik megkapják a Canon XF605 kamerával kapcsolatos legfrissebb információkat, a Canon ajánlatait, tippjeit és oktatóanyagait, a legfrissebb híreket és a helyi eseményekre való meghívókat.

Kapcsolódó cikkek

  1. A képeken és a videókon látható Canon XF605 kinézete eltérhet a kereskedelmi forgalomban kaphatótól.