CANON XF605

Praktikum és rugalmasság

Fejlett érintőképernyős funkciók

Az AF és a beállítások képernyőn keresztüli vezérlését lehetővé tevő népszerű Direct Touch interfészen felül a kamerán egy 3,5 hüvelykes, változtatható állású LCD-érintőképernyő is található, amelyen vezérelheted a lejátszást, navigálhatsz a menükben és beállíthatod a rögzítési beállításokat is.

Több mint 100 funkció, köztük a szemérzékelő AF, az erősítés és a fókuszvezetés is hozzárendelhető a kompakt főegységen található 11 testre szabható gombhoz, amelyek az elektronikus kereső használatakor is könnyen elérhetők.

XF605_Lifestyle

Független vezérlőgyűrűk

Az XF605 kompakt mérete ellenére az optikai zoomobjektíven három vezérlőgyűrű kapott helyet. A fókusz, a zoom és az írisz a gyűrűk segítségével egymástól függetlenül és pontosan vezérelhetők.

XF605

Beépített ND-szűrők

Egy beépített, forgatható ND-szűrőegység is található a készülékben, amely révén kreatív módon szabályozhatod a rekesznyílást és a záridőt a különböző felvételkészítési helyzetekben. Három színsűrűség-beállítás – ND 1/4, ND 1/16, ND 1/64 – közül választhatsz az objektívtubus mellett kényelmesen elhelyezett külső gombok segítségével.

IRATKOZZ FEL MOST

Jelezd az érdeklődésedet a Canon XF605 iránt

Legyél az elsők között, akik megkapják a Canon XF605 kamerával kapcsolatos legfrissebb információkat, a Canon ajánlatait, tippjeit és oktatóanyagait, a legfrissebb híreket és a helyi eseményekre való meghívókat.

Kapcsolódó cikkek

  1. A képeken és a videókon látható Canon XF605 kinézete eltérhet a kereskedelmi forgalomban kaphatótól.