CANON XF605

Nagyfokú érzékenység és nagy dinamikatartomány

A Hybrid Log-Gamma (HLG) és észlelésen alapuló kvantálás (PQ) funkciókkal rendelkező XF605 egy sokoldalú eszköz a HDR felvételek gyors elkészítéséhez. A kiterjesztett árnyalási rugalmasságot igénylő felvételekhez az Canon Log 3 kiváló dinamikatartományt biztosít, és több kamerabeállítás esetén megkönnyíti az egységes kinézet elérését.

Az XF605 az első XF sorozatú kamera magas érzékenységű móddal, melynek köszönhetően gyenge fényviszonyok mellett az érzékelő képessége jelentősen megnövekszik, 2000 lux mellett F12-re. Egy új erősítő funkció is helyet kapott a készülékben, így a -6 dB–21 dB-es normál erősítéstartomány egy felhasználó által kiosztható gomb megnyomásakor azonnal 36 dB-re növelhető. Az XF605 infravörös móddal is rendelkezik, ha szinte koromsötétben kellene felvételt készíteni.

IRATKOZZ FEL MOST

Jelezd az érdeklődésedet a Canon XF605 iránt

Legyél az elsők között, akik megkapják a Canon XF605 kamerával kapcsolatos legfrissebb információkat, a Canon ajánlatait, tippjeit és oktatóanyagait, a legfrissebb híreket és a helyi eseményekre való meghívókat.

Kapcsolódó cikkek

  1. A képeken és a videókon látható Canon XF605 kinézete eltérhet a kereskedelmi forgalomban kaphatótól.