CANON XF605

Professzionális csatlakoztathatóság

Sokoldalú csatlakoztathatóság

Kompakt mérete ellenére az XF605 kamerán rengeteg csatlakozó található, köztük egy 12G-SDI a tömörítetlen 4K kimeneti jel továbbítására, egy HDMI kimenet, egy C típusú USB, két XLR-bemenet és még sok minden más.

XF605

Multifunkciós vakupapucs

Az XF605-ön egy elektronikus érintkezőkkel rendelkező multifunkciós vakupapucs is található. A kompatibilis tartozékokkal kibővítheted a kamera meglévő funkcióit, hogy az maximális rugalmasságot nyújtson a terepen.

XF605

Kimagasló audiorugalmasság

Az XF605 markolatán található két XLR-bemenethez közvetlen módon csatlakoztathatók professzionális mikrofonok. A független audiovezérlők a hangszintek pontos felügyeletét biztosítják, hogy minden felvételhez a legjobb minőségű hangot tudd rögzíteni. Az XLR-bemenetek, valamint a 3,5 mm-es vagy a beépített sztereó mikrofonbemenetek kombinálásakor négycsatornás hangrögzítésre is lehetőséged nyílik.

XF605

Egyidejűleg használható kimenetek rugalmassága

Az EVF, LCD, SDI és HDMI kimenetek egyidejű használatának lehetősége révén az XF605 könnyen adaptálható többmegtekintéses módhoz vagy különböző eszközök használatával külső rögzítéshez. Az EVF és az LCD kimenet is támogatja a View Assist (Megtekintéssegéd) eszközöket, így a felhasználó finomhangolhatja az expozíciót a HDR tartalmakhoz.

IRATKOZZ FEL MOST

Jelezd az érdeklődésedet a Canon XF605 iránt

Legyél az elsők között, akik megkapják a Canon XF605 kamerával kapcsolatos legfrissebb információkat, a Canon ajánlatait, tippjeit és oktatóanyagait, a legfrissebb híreket és a helyi eseményekre való meghívókat.

Kapcsolódó cikkek

  1. A képeken és a videókon látható Canon XF605 kinézete eltérhet a kereskedelmi forgalomban kaphatótól.