CANON XF605

Tökéletes képalkotás

Ismerd meg a kimagasló teljesítményt és rugalmasságot

Az XF sorozatban az XF605 az első kamera, amely ötvözi a 4K 1.0 típusú CMOS-érzékelőt a DIGIC DV7 képfeldolgozóval, új szintet állítva a profi, közvetítésre alkalmas képminőség terén.

Optikai kiválóság

A két aszférikus lencsetagot és egy Super-UD lencsetagot tartalmazó optikai kialakítás révén az XF605 kimagasló teljesítményű, L sorozatú 4K objektíve kiváló képminőséget biztosít a kép minden egyes pontján. A sokoldalú 15-szörös optikai zoom 35 mm-es fókusztávolságot biztosít 25,5 mm–382,5 mm-es tartományban, valamint a 30-szoros speciális zoom további rugalmasságot kínál a kiemelkedő minőségű Full HD felvételek készítésekor.

Nagy teljesítményű képstabilizálás

A Canon 5-tengelyes képstabilizálása tűéles végeredményeket biztosít még kézből történő vagy mozgás közben készített felvételek esetén is. A hagyományos, a dinamikus és a Powered képstabilizálás révén az XF605 igen hatékony képstabilizálást biztosít, amelynek igen nagy használt fogod látni különböző témák megörökítésekor és számos felvételkészítési szituációban.

IRATKOZZ FEL MOST

Jelezd az érdeklődésedet a Canon XF605 iránt

Legyél az elsők között, akik megkapják a Canon XF605 kamerával kapcsolatos legfrissebb információkat, a Canon ajánlatait, tippjeit és oktatóanyagait, a legfrissebb híreket és a helyi eseményekre való meghívókat.

Kapcsolódó cikkek

  1. A képeken és a videókon látható Canon XF605 kinézete eltérhet a kereskedelmi forgalomban kaphatótól.