CANON EOS C70

Lenyűgöző képminőség

A EOS C70-ban található 4K Super 35 mm-es DGO érzékelő tartalmazza a C300 Mk III-ban bemutatkozó innovatív Dual Gain Output (kettős erősítésű kimenet) technológiánkat, amely lenyűgöző képminőséget biztosít, még gyenge megvilágítás mellett is, valamint 16 fokozatban állítható dinamikatartományt kínál.
EOS C70 központi egység

Egy Dual Gain Output (kettős erősítésű kimenet) érzékelő, amely többet nyújt

A DGO-érzékelőn minden pixel két különböző erősítési szinttel olvassa ki a képet, egy magas és egy alacsony szinttel, amelyek kombinálásával egyetlen kép jön létre. A magasabb erősítési szintű kiolvasás a sötét területek tiszta részleteinek rögzítésére van optimalizálva, míg az alacsonyabb erősítési szintű kiolvasás a világosabb területek részleteinek rögzítésére van optimalizálva. Ezért, ha ezt a pixelszintű pontossággal kombináljuk, a világos és a gyenge fényviszonyok mellett látható részletek és tulajdonságok egyaránt megmaradnak, és javításra kerülnek, ami lehetővé teszi a fényképezőgép számára, hogy lenyűgöző, akár 16-nál is több fokozatú dinamikatartományt érjen el.

A Dual ISO-val ellentétben a DGO előnyei széles ISO-tartományon élvezhetők, a környezeti adottságoktól függetlenül maximalizálja a dinamikatartományt és a képminőséget.

Az új DGO-érzékelő kompatibilis a Dual Pixel AF rendszerrel is, így a felhasználó nagyobb szabadságot élvezhet a kívánt kép elérésében.

DGO-érzékelő, nagy dinamikatartomány

HDR-felvételkészítési támogatás

Élvezd a több mint 16 fokozatban állítható dinamikatartományt, ha Canon Log 2-ben rögzítesz, amely során az árnyalási rugalmasság és az árnyékos részek részletességének maximalizálásával filmekhez hasonló eredményeket érhetsz el.

A Canon Log 3 is kivételes dinamikatartományt biztosít, viszont sokkal hatékonyabb árnyalási munkamenetet kínál, illetve minimalizálja az árnyékos részek keltette zajt.

A EOS C70 Hybrid Log-Gamma (HLG) és észlelésen alapuló kvantálás (PQ) funkciókkal is rendelkezik, ily módon árnyalás nélkül képes a HDR felvételek belső tárolóra történő rögzítésére.

Természetes és valósághű színtudomány

A Canon Cinema EOS rendszere híres a színtudományáról, amely meleg, természetes bőrtónusokat és organikus színeket biztosít. A EOS C70 is egy sor színmátrix-beállítással rendelkezik, amelyek megegyeznek más kameratípusok és modellek beállításaival.

EOS C70, természetes színelőállítás

LUT támogatása

A Canon beépített Cinema EOS referenciatáblázatain túl egyedi 3D referenciafájlokat (LUT-fájlok) is importálhatsz a belső tárolóra történő rögzítéshez a még hatékonyabb színkezelési munkafolyamatokhoz.

EOS C70, videofelvétel LCD-kijelző segítségével, férfi a tónál

LÉPJ KAPCSOLATBA A CSAPATUNKKAL

Szeretnéd, hogy kapcsolatba lépjen veled a Canon képviselője?

Kérjük, töltse ki az alábbi rövid űrlapot, ha szeretné, hogy a Canon termékszakértője felvegye Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolódó cikkek

  • CIKK

    8K-s és túlmintavételezett 4K-s videofelvételkészítés a Canon EOS R5 használatával

    A Canon EOS R5 használatával készített első videófelvételek során Martin Bissig és Ivan D’Antonio felfedezte, hogy a fényképezőgép 8K-s felvételkészítési képessége miként csökkentette a felvételi időt és bővítette kreatív lehetőségeiket.

  • CIKK

    Nők a filmgyártásban: betörni az iparágba

    Híres női filmkészítők mesélnek arról, hogyan értek el áttörést a filmgyártás világában, és tanácsokat adnak azon nőtársaiknak, akik követni szeretnék a példájukat.