CANON EOS C70

Profi és praktikus funkciók

Az EOS C70 olyan funkciókkal rendelkezik, mint az automata ISO-beállítás, a függőleges felvételkészítés, a közvetlen érintésvezérlés és az elektronikus képstabilizátor. Emeld új szintre a kreativitásod és a filmkészítésed.
EOS C70, videofelvétel LCD-kijelző segítségével, érintésvezérlés

Közvetlen érintésvezérlés

A EOS C70 újonnan kialakított, intuitív érintésvezérléses kijelzője révén gyorsan elérheted és beállíthatod a képernyőn megjelenő beállításokat. Egyszerűen csak érintsd meg a megváltoztatni kívánt elemet, majd húzd oldalra a beállításhoz.

EOS C70, közvetlen érintésvezérlés, automatikus ISO, automatikus erősítés

Automata ISO-beállítás és automatikus erősítés

Az EOS C70 automata ISO-beállítással/automatikus erősítéssel rendelkezik a finom átmenetekhez, automatikusan beállítja az érzékenységet, amikor sötét területekről világosba mész át, és fordítva. Az ISO-korlát kiválasztásával állítsd be a küszöbértéket és a kamera elvégzi a többit: eggyel kevesebb dolog, amivel törődnöd kell filmezés közben, így nyugodtan koncentrálhatsz a pillanat megörökítésére.

Függőleges felvételkészítés

A kamera alján található állványrögzítő furatokon kívül a fogantyún található rögzítőfurat megkönnyíti a hosszú időn át tartó függőleges felvételkészítést – mindegy, hogy egy állványra vagy egy gimbalra szereled fel a kamerát.

A függőleges felvételkészítési lehetőség kiemelkedő rugalmasságot biztosít, ha okoseszközre vagy digitális hirdetőtáblákra forgatsz tartalmakat. Egyszerűen csak válaszd ki a menüből, hogy milyen tájolással szeretnéd a felvételt elkészíteni – vagy rendeld hozzá egy egyedi funkciógombhoz a még gyorsabb beállítás érdekében (az elforgatási metaadatok kizárólag MP4 rögzítése esetén támogatottak).

függőleges felvételkészítés, EOS C70
Függőleges felvételkészítés, EOS C70
függőleges felvételkészítés, EOS C70

Beépített elektronikus képstabilizátor támogatása

A EOS C70 az első Cinema EOS rendszerű kamera, amely támogatja az RF objektívekkel közös képstabilizáló rendszert. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy a legjobb eredmény érdekében a kamera és az objektív összhangban együttműködjön. Az RF objektív és a EOS C70 elektronikus képstabilizátorának kombinálásával optimális képstabilizálás érhető el. Az elektronikus képstabilizálással kiegészített hagyományos EF objektívek teljesítményéhez képest kimagaslóbb rezgéscsillapító teljesítmény érhető el.

RF objektív

Amikor egy RF objektívet szerelsz fel a kamerára, az optimális teljesítmény érdekében a kamera és az objektív összedolgozik.

Beépített elektronikus képstabilizálás RF objektív használatával

EF típusú objektív

Ha az EF-EOS R adapter segítségével egy EF objektívet szerelsz fel, az objektív és a kamera egymástól független fogja elvégezni a képstabilizálást.

Objektívváz független stabilizálása

Anamorfikus objektívek támogatása

Az EOS C70 úgy támogatja az anamorfikus objektíveket, hogy a megtekintéshez elektronikusan sűríti össze a képet az LCD-képernyőn és a HDMI-kimeneten egyaránt. A fényképezőgép támogatja az 1,3-szeres és 2-szeres sűrítésű anamorfikus objektíveket.

Függőleges felvételkészítési képesség, EOS C70

LÉPJ KAPCSOLATBA A CSAPATUNKKAL

Szeretnéd, hogy kapcsolatba lépjen veled a Canon képviselője?

Kérjük, töltse ki az alábbi rövid űrlapot, ha szeretné, hogy a Canon termékszakértője felvegye Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolódó cikkek

 • CIKK

  8K-s és túlmintavételezett 4K-s videofelvételkészítés a Canon EOS R5 használatával

  A Canon EOS R5 használatával készített első videófelvételek során Martin Bissig és Ivan D’Antonio felfedezte, hogy a fényképezőgép 8K-s felvételkészítési képessége miként csökkentette a felvételi időt és bővítette kreatív lehetőségeiket.

 • CIKK

  Nők a filmgyártásban: betörni az iparágba

  Híres női filmkészítők mesélnek arról, hogyan értek el áttörést a filmgyártás világában, és tanácsokat adnak azon nőtársaiknak, akik követni szeretnék a példájukat.

 • CIKK

  Első felvétel a Canon EOS C70 fényképezőgéppel

  Jolade Olusanya arról számol be, hogyan használta a Canon RF-foglalatos Cinema EOS fényképezőgépét a Sophia Thakur költőnőről készült gyönyörű film készítéséhez.

 • CIKK

  EOS C70: ismerd meg az új RF-foglalatos Cinema EOS fényképezőgépet

  Új foglalat, új kialakítás, új lehetőségek… Fedezd fel, hogy a Canon kompakt Super 35 mm-es lenyűgöző készülékével hogyan bővítheted a kreatív lehetőségek tárházát.