CANON EOS C70

RF objektívfoglalatos Cinema kamera

Az RF objektívfoglalattal rendelkező Cinema EOS C70 hidat képez a DILC és a Cinema kamerák között.
EOS C70 kamera objektívvel

Nagy átmérőjű objektívfoglalat

Az EOS C70 az első olyan Cinema EOS fényképezőgép, amely a Canon forradalmian új, csúcsmodern optikai teljesítményt nyújtó RF-foglalatos technológiáját használja.

EOS C70, RF objektívfoglalat
EOS C70 készüléket tartó férfi, EOS mozikamera
EOS C70 készülékkel felvételt készítő férfi, EOS mozikamera

Rövid hátsófókusz-rendszer

A kb. 20 mm-es, rövidebb bázistávolság (amely kevesebb, mint fele a DSLR kamerák távolságának) lehetővé teszi, hogy az objektívek közelebb helyezkedjenek el a kamera érzékelőjének fókuszsíkjához. Ennek a rövid hátsó fókusznak köszönhetően a kameraváz nemcsak kompaktabb lett, de nagyobb szabadságot is biztosít az optikai rendszernek, hogy kihasználhassa a képszéltől képszélig tartó élességet.

12 érintkezős adatkommunikációs rendszer

Az RF objektívfoglalatos kommunikációs rendszer kihasználja a különböző funkciókhoz társított csatornákat. Forradalmi adatrendszere magasabb szintre emeli az objektív és a kamera közötti együttműködést, illetve funkcionalitást.

Egyenletes működésű rekeszérték-vezérlők, széles területű AF és továbbfejlesztett fókuszpontosság, valamint rendkívüli módon kifinomult optikai korrekció és jobb képstabilizálás az eredmény.

RF objektív, képstabilizálás

Fedezd fel az RF objektívek széles választékát

LÉPJ KAPCSOLATBA A CSAPATUNKKAL

Szeretnéd, hogy kapcsolatba lépjen veled a Canon képviselője?

Kérjük, töltse ki az alábbi rövid űrlapot, ha szeretné, hogy a Canon termékszakértője felvegye Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolódó cikkek

  • CIKK

    8K-s és túlmintavételezett 4K-s videofelvételkészítés a Canon EOS R5 használatával

    A Canon EOS R5 használatával készített első videófelvételek során Martin Bissig és Ivan D’Antonio felfedezte, hogy a fényképezőgép 8K-s felvételkészítési képessége miként csökkentette a felvételi időt és bővítette kreatív lehetőségeiket.

  • CIKK

    Nők a filmgyártásban: betörni az iparágba

    Híres női filmkészítők mesélnek arról, hogyan értek el áttörést a filmgyártás világában, és tanácsokat adnak azon nőtársaiknak, akik követni szeretnék a példájukat.