CANON EOS C70

Alakítható

Egyéb Canon RF objektívfoglalatú kamerák ihleték a kompakt és könnyű EOS C70-mat, amely számos testreszabható vezérlővel is rendelkezik, hogy bármilyen helyzethez alkalmazkodni tudjon.
EOS C70 készülékkel felvételt készítő férfi, EOS mozikamera

Kompakt, könnyű és megbízható

A EOS C70 új kialakítást kapott, például egy multifunkciós fogantyút, amelyen 3 testreszabható gomb és egy többirányú joystick is található. A kamerát úgy alakították ki, hogy könnyű, de strapabíró legyen, és ebben nagy segítségére van a szénszálas polikarbonátból készült ház. Kompakt kialakítása révén egyszerűen felerősíthető drónokra, gimbalokra, kézi vagy vállon hordott kameratartókra, FPV sisakokra és járművekre is.

EOS C70, videokészítés LCD-kijelző segítségével
Drónról végzett felvétel EOS C70 készülékkel, lány a mezőn
Professzionális mozikamerával ellátott drón, EOS C70
EOS C70 készülékkel felvételt készítő férfi, EOS mozikamera

Beépített ND-szűrők

A EOS C70 egy újonnan kifejlesztett, ultravékony ND szűrőegységgel rendelkezik, amelyet a rövidebb bázistávolságú RF objektívfoglalathoz optimalizáltak.

Az elektronikus vezérlésű ND-szűrőrendszerrel ellátott, 2/4/6 fokozattámogatással (amely 8/10 fokozatra bővíthető) még napfényes körülmények között is kis mélységélességű képek készítését teszi lehetővé.

EOS C70 készüléket tartó férfi, EOS mozikamera, ND-szűrőrendszer
ND-szűrő, EOS C70

Strapabíró vakupapucs

A EOS C70-on egy strapabíró vakupapucs található, amelyhez csatlakoztatható a fogantyú vagy egy tartozékcsatlakozó, amely segítségével különböző tartozékokat, például egy külső mikrofont is csatlakoztathat.

EOS C70 felülnézet, vakupapucs

Független kamraszellőztető-rendszer

A EOS C70-ban is helyet kapott a profibb kategóriákba tartozó Cinema EOS kamerákban megtalálható független levegőáramoltató rendszer. A független szellőzőrendszer úgy lett kialakítva, hogy a levegőáram ne közvetlenül érje az elektronikai alkatrészeket. Ez a fajta kialakítás megakadályozza, hogy külső tényezők, például víz vagy homok kerüljön az elektromos rendszerbe, ezáltal a EOS C70 egy olyan sokoldalú eszközzé válik, amelyet bármilyen helyszínen használhat.

EOS C70 Ventilation system
EOS C70 szellőzőrendszer
Professzionális mozikamerával ellátott drón, EOS C70

LÉPJ KAPCSOLATBA A CSAPATUNKKAL

Szeretnéd, hogy kapcsolatba lépjen veled a Canon képviselője?

Kérjük, töltse ki az alábbi rövid űrlapot, ha szeretné, hogy a Canon termékszakértője felvegye Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolódó cikkek

  • CIKK

    8K-s és túlmintavételezett 4K-s videofelvételkészítés a Canon EOS R5 használatával

    A Canon EOS R5 használatával készített első videófelvételek során Martin Bissig és Ivan D’Antonio felfedezte, hogy a fényképezőgép 8K-s felvételkészítési képessége miként csökkentette a felvételi időt és bővítette kreatív lehetőségeiket.

  • CIKK

    Nők a filmgyártásban: betörni az iparágba

    Híres női filmkészítők mesélnek arról, hogyan értek el áttörést a filmgyártás világában, és tanácsokat adnak azon nőtársaiknak, akik követni szeretnék a példájukat.