EF–RF adapter

Canon EF-EOS R 0.71x OBJEKTÍVADAPTER

Egy EF–RF adapter, hogy EOS C70 kamerádhoz a Canon EF objektívjeit is használhasd.

Műszaki adatok

 • Nagyítás

  0,71-szoros

 • Kompakt

  77,2 × 76,6 × 20,7 mm Kb.

 • Könnyűsúlyú

  200 g

Canon Camera

ÁTALAKÍTÁS

Az EF objektíveket használhatod az RF Super 35mm rendszerrel is.

Az EF-EOS R 0.71x OBJEKTÍVADAPTER egy EF–RF objektívadapter, amely lehetővé teszi, hogy a Canon EF objektívek széles választéka használható legyen a EOS C70 kamerához.
Canon Camera

KÉPMEZŐS

Teljes képmezős látószög megőrzése

Az adapter ugyanakkora látószöget biztosít, mint amikor teljes képmezős objektívet használsz a EOS C70 Super 35 mm-es érzékelőjéhez, 0,71-os tényezővel alakítva át a fókusztávolságot a teljes képmezős formátumról Super 35 mm-es formátummá.
Canon Camera

FÉNYEREJE

Egy fokozattal világosabb

Az objektív fókusztávolságának csökkentésével az EF-EOS R 0.71x OBJEKTÍVADAPTER megnöveli a fényátvitelt, hatékonyan javítva az objektív F-stop értékét. Például egy F2,8-as objektív kb. F2,0-es lesz a gyenge megvilágítás melletti felvételkészítéshez, amely így kevesebb zajt is eredményez.
Canon Camera

CSATLAKOZTATÁS

Kiváló kommunikáció az objektív és a kameraváz között

Az adapter az EF objektívek és a kameraváz között teljeskörű kommunikáció biztosít, amelyet a Dual Pixel CMOS AF1, a peremsötétedés és a kromatikus aberráció korrekciója funkciók is támogatnak. Az adapter az objektívtől érkező információkat továbbítja is, amelyek a kamera kijelzőjén megjelenítésre kerülnek (F-érték, fókusztávolság és objektív metaadatok).
Canon Camera

Kompromisszumok nélküli kialakítás

A megbízhatóságot és strapabíróságot szem előtt tartva tervezett adapteren található rögzítőlemezeket négy csavar rögzíti a kameravázhoz. Ily módon még nagy méretű és nehéz objektívek használatakor is magabiztosan készítheti a felvételeket.

Canon Camera

Iratkozz fel most!

Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.

ESEMÉNYEK

Canon Vision

Csatlakozz hozzánk 2020. szeptember 24-én 14:00 órakor (közép-európai nyári idő szerint) az új filmkameránk és további termékeink bemutatásakor.

Canon Camera
EOS C70, a csomag tartalma

A doboz tartalma

 • EF-EOS R 0.71x OBJEKTÍVADAPTER

 • 2 db rögzíthető támasztólemez és 4 db csavar

TELJES MÉRTÉKBEN KOMPATIBILIS OBJEKTÍVEK

A 2020 júliusi kínálat szerint az EF-EOS R 0,71x objektívadapterrel a következő Canon EF objektívek teljesen kompatibilisek. Ezek az objektívek lehetővé teszik az EOS C70 készülékkel való teljes optikai korrekciót, az autofókuszt és a metaadat-kompatibilitást.

Canon EF-EOS R 0.71x OBJEKTÍVADAPTER
Értékelések

Kapcsolódó termékek

Egyéb RF objektívadapterek

A következő is érdekelhet

 1. Minden adatot a Canon szabványos tesztelési eljárásai alapján állapítottunk meg (ellenkező megjegyzés hiányában). Az adatok előzetes bejelentés nélkül megváltozhatnak.