CANON EOS C70

Professzionális interfész

Tartsd kezedben az irányítást a testreszabható gombok, a profi csatlakozók, valamint a kifinomult audiovezérlők és felvételkészítési módok révén.
EOS C70, fejlett professzionális interfész

Fejlett interfész

A EOS C70 számos profi funkciót átvett a jelenlegi Cinema EOS kameráktól, köztük a 13, felhasználó által kiosztható gombot, a két Mini XLR-t, a dedikált audiovezérlő tárcsákat és az időkód be-/kimenetet. Az USB-C csatlakozó támogatja harmadik felek Wi-Fi és Ethernet adaptereit.

fejlett interfészvezérlés-beállítás

1. 1. bemenet (3 tűs mini XLR)/2. 2. bemenet (3 tűs mini XLR)/3. mikrofoncsatlakozó/4. fejhallgató-csatlakozó/5. C típusú USB-csatlakozó/6. távoli csatlakozó/7. HDMI-kimeneti csatlakozó (A típusú)/8. Időkód be-/kimeneti csatlakozója (BNC)

Audiovezérlő tárcsák

Két audiovezérlő tárcsa található a készülék hátulján, amelyekkel egymástól függetlenül vezérelheti a rögzítési szinteket. Bemeneti forrásként választható a vonalbemenet, a beépített sztereó mikrofon és a két XLR mikrofonbemenet teljes négycsatornás audiobemenetként.

Audiovezérlő tárcsák, EOS C70
filmfelvétel I/O interfész segítségével

LÉPJ KAPCSOLATBA A CSAPATUNKKAL

Szeretnéd, hogy kapcsolatba lépjen veled a Canon képviselője?

Kérjük, töltse ki az alábbi rövid űrlapot, ha szeretné, hogy a Canon termékszakértője felvegye Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolódó cikkek

  • CIKK

    8K-s és túlmintavételezett 4K-s videofelvételkészítés a Canon EOS R5 használatával

    A Canon EOS R5 használatával készített első videófelvételek során Martin Bissig és Ivan D’Antonio felfedezte, hogy a fényképezőgép 8K-s felvételkészítési képessége miként csökkentette a felvételi időt és bővítette kreatív lehetőségeiket.

  • CIKK

    Nők a filmgyártásban: betörni az iparágba

    Híres női filmkészítők mesélnek arról, hogyan értek el áttörést a filmgyártás világában, és tanácsokat adnak azon nőtársaiknak, akik követni szeretnék a példájukat.