CANON EOS C70

Úttörő autofókusz-technológia

A EOS C70 elsőként tartalmazza jól ismert Dual Pixel CMOS AF (DPAF) technológiánk továbbfejlesztett változatát, amely még nagyszerűbb teljesítményt tesz lehetővé.
EOS C70, Duel Pixel autofókusz

Dual Pixel CMOS autofókusz

A EOS C70 – középpontjában az optikai, műszaki és elektronikus megoldások között tökéletes egyensúlyt biztosító RF foglalattal – az RF technológia által lehetővé tett páratlan optikai kialakítás, gyorsabb autofókusz és a fényképezőgép és az objektív közötti gyorsabb kommunikáció előnyeit nyújtja a filmkészítőknek. Ez a forradalmian új RF adatkommunikációs rendszer még magasabbra szintre emelte a meglévő DPAF technológiát.


A még pontosabb autofókusz-teljesítmény érdekében a EOS C70 segítségével az AF-követés sebessége és érzékenysége is beállítható.


Az új kialakítású, érintésvezérléses felhasználói felület segítségével gyorsan szabályozhatod a képernyőn megjelenő beállításokat és módosíthatod a különböző paramétereket, valamint elindíthatod/leállíthatod a felvételt. Mindezt ujjaid egyetlen érintésével.

Dual Pixel fókuszvezetés

A Dual Pixel CMOS AF fáziskülönbség-érzékelési technológia innovatív grafikus útmutatóval mutatja be az elülső/hátsó fókuszeltéréseket. Ha a téma fókuszban van, a négyzet zöldre vált, javítva ezáltal a manuális fókuszhúzás használhatóságát és pontosságát. Ez különösen a 4K formátumban való fókuszálásnál hasznos.

EOS C70, Duel Pixel autofókusz
Intelligens követéses AF

EOS iTR AF X (Intelligent Tracking and Recognition – intelligens követés és felismerés)

A EOS C70 egy mélytanulási algoritmuson alapuló intelligens követő és felismerő rendszert használ, amely nagy pontosságú arckövetést tesz lehetővé még akkor is, amikor a téma a kamerával ellentétes irányba néz.

Arckiemelő AF/Arcra korlátozódó AF

A Canon arcfelismerő technológiájával együtt dolgozó Dual Pixel CMOS AF kiválóan használható az arcok automatikus felismeréséhez és a mozgásuk követéséhez.

Arckövetés, EOS C70
EOS c70, videofelvétel AF segítségével

Felismerő AF

A Canon Dual Pixel CMOS AF technológiájának köszönhetően az érzékelő minden egyes képpontja használható képalkotásra és AF-re is, ami azt jelenti, hogy az AF képes a témák, például az alany szemének felismerésére és követésére, tűéles fókuszt biztosítva, még kis mélységélesség esetén is.

Arc- és szemfelismerő AF gyorsított és lassított (S&F) felvételi módokban

Az arcfelismerő AF az adott személy arcát annak fókuszban tartása mellett képes követni a keretben. Az új firmware-nek köszönhetően az arcfelismerő és szemfelismerő AF mostantól használható gyorsított és lassított felvételi módokban is, 24–120P minőség mellett.

LÉPJ KAPCSOLATBA A CSAPATUNKKAL

Szeretnéd, hogy kapcsolatba lépjen veled a Canon képviselője?

Kérjük, töltse ki az alábbi rövid űrlapot, ha szeretné, hogy a Canon termékszakértője felvegye Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolódó cikkek

  • CIKK

    Nők a filmgyártásban: betörni az iparágba

    Híres női filmkészítők mesélnek arról, hogyan értek el áttörést a filmgyártás világában, és tanácsokat adnak azon nőtársaiknak, akik követni szeretnék a példájukat.

  • CIKK

    8K-s és túlmintavételezett 4K-s videofelvételkészítés a Canon EOS R5 használatával

    A Canon EOS R5 használatával készített első videófelvételek során Martin Bissig és Ivan D’Antonio felfedezte, hogy a fényképezőgép 8K-s felvételkészítési képessége miként csökkentette a felvételi időt és bővítette kreatív lehetőségeiket.