CANON EOS C70

Úttörő autofókusz-technológia

A EOS C70 elsőként tartalmazza jól ismert Dual Pixel CMOS AF (DPAF) technológiánk továbbfejlesztett változatát, amely még nagyszerűbb teljesítményt tesz lehetővé.

Úttörő autofókusz-technológia

EOS C70, Duel Pixel autofókusz

Dual Pixel CMOS autofókusz

A EOS C70 – középpontjában az optikai, műszaki és elektronikus megoldások között tökéletes egyensúlyt biztosító RF foglalattal – az RF technológia által lehetővé tett páratlan optikai kialakítás, gyorsabb autofókusz és a fényképezőgép és az objektív közötti gyorsabb kommunikáció előnyeit nyújtja a filmkészítőknek. Ez a forradalmian új RF adatkommunikációs rendszer még magasabbra szintre emelte a meglévő DPAF technológiát.


A még pontosabb autofókusz-teljesítmény érdekében a EOS C70 segítségével az AF-követés sebessége és érzékenysége is beállítható.


Az új kialakítású, érintésvezérléses felhasználói felület segítségével gyorsan szabályozhatod a képernyőn megjelenő beállításokat és módosíthatod a különböző paramétereket, valamint elindíthatod/leállíthatod a felvételt. Mindezt ujjaid egyetlen érintésével.

Dual Pixel fókuszvezetés

A Dual Pixel CMOS AF fáziskülönbség-érzékelési technológia innovatív grafikus útmutatóval mutatja be az elülső/hátsó fókuszeltéréseket. Ha a téma fókuszban van, a négyzet zöldre vált, javítva ezáltal a manuális fókuszhúzás használhatóságát és pontosságát. Ez különösen a 4K formátumban való fókuszálásnál hasznos.

EOS C70, Duel Pixel autofókusz
xyz

EOS iTR AF X (Intelligent Tracking and Recognition – intelligens követés és felismerés)

A EOS C70 egy mélytanulási algoritmuson alapuló intelligens követő és felismerő rendszert használ, amely nagy pontosságú arckövetést tesz lehetővé még akkor is, amikor a téma a kamerával ellentétes irányba néz.

Arckiemelő AF/Arcra korlátozódó AF

A Canon arcfelismerő technológiáját használó Dual Pixel CMOS AF kiválóan használható az arcok automatikus felismeréséhez, fókuszban tartásához és követéséhez akár mozgás közben is.

Arckövetés, EOS C70
EOS c70, videofelvétel AF segítségével

Kapcsolódó cikkek

 • Film making, EOS C70

  CIKK

  Nők a filmgyártásban: betörni az iparágba

  Híres női filmkészítők mesélnek arról, hogyan értek el áttörést a filmgyártás világában, és tanácsokat adnak azon nőtársaiknak, akik követni szeretnék a példájukat.

 • Egy mountain bike-os egy mutatványt mutat be a levegőben, a Nappal szemben. A kép alulról készült és piros pitypangok, illetve a füves domboldal keretezi

  CIKK

  8K-s és túlmintavételezett 4K-s videofelvételkészítés a Canon EOS R5 használatával

  A Canon EOS R5 használatával készített első videófelvételek során Martin Bissig és Ivan D’Antonio felfedezte, hogy a fényképezőgép 8K-s felvételkészítési képessége miként csökkentette a felvételi időt és bővítette kreatív lehetőségeiket.