Canon Developer Programme

Canon Fejlesztői Program

A Canon legfrissebb fejlesztői támogatási oldala hasznos erőforrások egész sorával várja a szoftverfejlesztői közösséget, akár üzleti megoldásokkal, akár digitális képalkotással kapcsolatos fejlesztésről van szó.

Fedezd fel a Developer Programme fejlesztői program weboldalát

Támogatás szoftverfejlesztők részére

A Canon által az ügyfelek, termékek és megoldások széles köréhez létrehozott egyedi és teljeskörűen integrált szoftverfejlesztések világszerte elismerést vívtak ki. Mostantól a fejlesztői közösség számára rendelkezésre áll egy olyan hely, ahol felfedezhetik a rendelkezésre álló erőforrásokat, amelyek segítségével megvalósíthatják innovatív ötleteiket. A Canon Developer Programme fejlesztői program izgalmas lehetőséget kínál a vállalkozásoknak, valamint az alkalmazás- és programfejlesztőknek arra, hogy a Canon technológiája segítségével hozzáadott értéket képviselő megoldásokat fejlesszenek ki az ügyfelek legkomolyabb kihívást jelentő igényeire is.

Regisztrált fejlesztőként egyedi kiegészítő funkciók és személyre szabott megoldások széles választékát kínálhatja a saját ügyfeleinek a Canon üzleti és műszaki termékeihez. Integrálja a Canon termékeit az ügyfelek egyénileg kialakított munkafolyamataiba a rendelkezésre álló SDK-csomagok és API-k használatával megvalósított innovatív megoldások révén – és mindezzel járuljon hozzá a Canon teljes ökoszisztémájának fejlesztéséhez is.

Image

Előnyök

Teljes körű fejlesztői támogatás

Dolgozz együtt közvetlenül a Canon szakértőivel, és hozz létre egyedi megoldásokat az ügyfelek igényeire a Canon fejlesztői portál segítségével. Itt olyan erőforrásokat vehetsz igénybe, mint a támogatás, a közvetlen segítségnyújtás, a GYIK dokumentumok és a műszaki közlemények.

Megoldások széles skálája

A regisztrált fejlesztők számára elérhető, letölthető Canon SDK-csomagok, API-információk és számtalan egyéb forrás segítségével egyedi, innovatív fejlesztések hozhatók létre a Canon termékekhez és szoftverekhez.

Az ügyfelek munkafolyamatainak optimalizálása

Légy tagja ennek az úttörő közönségnek, és járulj hozzá a Canon ökoszisztémájának további fejlődéséhez.

Image

Tudjon meg többet, és csatlakozzon a programhoz!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ