Canon_Girl_Hero
Blank-Rect Image

Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

A tökéletes csomag – ez a gyors, speciális optikai munkával készült L sorozatú teleobjektív tökéletes választás a kreatív portréfotókhoz.

Rögzíts kiváló részletességű portrékat és élj a történetért

Ezzel a gyors portréobjektívvel tiszta, éles, kontraszttal és színekkel teli képeket készíthetsz – ideális a nagy felbontású érzékelőkhöz. Az Air Sphere bevonat (ASC) segít a belső szellemképek és a becsillanás elkerülésében, a nagy, f/1,4-es rekesz pedig kis mélységélességet eredményez.

A részletes műszaki leírás megtekintése

Canon_Side_Without_Cap

Nagy méretű és fényerejű rekesz a minden szinten koncentrált teljesítményért

Az f/1,4-es gyors rekesz gyenge megvilágítás mellett is pontos fókuszálást és gyors záridőt tesz lehetővé. A széles maximális rekeszérték nyújtotta kis mélységélesség kellemes bokeh-hatást biztosít, amellyel némi pluszt adhatsz portréidhoz.

Large, bright aperture

Egyenletes és pontos, 4 fokozatú képstabilizálás

Kihívást jelentő fényviszonyok mellett jó és rossz kép is készíthető. A 4 fokozatú képstabilizálás kiküszöböli a fényképezőgép bemozdulását, és a fotósok és filmkészítők számára nehéz felvételi körülmények között is extra előnyt biztosít a munkához, amikor arra a legnagyobb szükségük van.

Dancing_in_the_rain

Érzékeny, nagy sebességű és pontos AF a kivételesen könnyed fókuszáláshoz

A legújabb AF technológiának köszönhetően az objektív gyorsan és pontosan reagál, amely szinte néma fókuszálást tesz lehetővé. A tiszta fókuszjelölések és az EOS rendszerekkel való teljes AF-kompatibilitásnak köszönhetően az objektív minden fotós és filmes tökéletes társa.

Dance_Couple

Tartós szerkezet, kivételes időjárás-állóság, teljes mértékű kompatibilitás

Az ütésálló első gyűrűs tartós szerkezet bármilyen körülmények között kiváló teljesítményt nyújt. Fluorbevonat az első és hátsó objektívelemeken, amely véd a porral és a nedvességgel szemben, a precíz távolságjelölések pedig vakuhasználatkor E-TTL-számításokat tesznek lehetővé.

Angled_Shot

Ahol a művészet és a teljesítmény találkozik

A fényképezőgép csak annyira lehet jó, amennyire a hozzá csatlakoztatott objektív – márpedig minden L sorozatú objektív úgy készült, hogy a legjobb szinten teljesítsen. Teljes AF-kompatibilitás a Dual Pixel CMOS AF szenzorral, tehát az objektív kiváló eredményeket nyújt állóképek és videók esetében is.

Girl_Dark_BlueRed_Room

Műszaki adatok

85 mm

Gyújtótávolság

f/1,4

Maximális rekeszérték

4 lépés

Képstabilizátor

Gyűrűs USM

Autofókusz

88,6×105,4

Max. átmérő × hossz (mm)

950

Tömeg (g)

A részletes műszaki leírás megtekintése

Slant_Without_Cap

Fedezd fel, hogy mit lát az objektív a Canon történetmesélőinek szemén keresztül

Az EF 85mm f/1.4L IS USM egy rendkívül rugalmas objektív, számos feladathoz tökéletes választás. A hízelgő tűéles portréktól a villámgyors életképekig – fedezd fel, hogy a Canon történetmesélőinek fotóstáskájába miért kerül mindig ez az objektív is.

Canon EF 85mm f/1.4L IS USM
Értékelések és vélemények

Wide Angle Lens

Nagy látószögű objektívek

Szélesíts a látómeződön és komponálj többet a képeidre nagy látószögű objektívjeink segítségével.

További információ

Awards

Tartozékok

Kapcsolódó termékek