Canon TS-E 17mm f/4L

TS-E 17mm f/4L

Az építészeti fényképezés céljaira fejlesztett TS-E 17 MM F/4L minimális torzítás mellett nyújt tökéletes élességű képeket. A döntési és eltolási szerkezet egymástól független forgatása páratlan rugalmasságot biztosít.

TS-E 17mm f4L

Előnyök

  • Ultra nagy-látószögű, 17 mm-es dönthető és eltolható objektív
  • Csekély torzítás, nagy felbontás
  • ± 6,5°-os döntés és ±12 mm-es eltolás
  • Független döntési és eltolási irány
  • Aszferikus és UD lencsetagok
  • Aktuális hullámhossz alatti felépítés és super spectra bevonat
  • Kör alakú blendekialakítás

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon TS-E 17mm f/4L

A döntést és eltolást kihasználó fényképezés lehetőségeinek kibővítése


A TS-E 17 MM F/4L ultra nagy-látószögű dönthető és eltolható objektív széles látószögű rálátást kínál az APS-C és teljes képes érzékelőkhöz. A Canon egyedi forgatórendszerének köszönhetően a döntés és az eltolás forgásiránya egymástól függetlenül megválasztható. Ezáltal a perspektíva és a mélységélesség külön-külön szabályozható, növelve az objektívhasználat rugalmasságát.

Széles mozgástér


A 104°-os átlós látómező és a döntési és eltolási szerkezet ±6,5°-os döntése, ±12 mm-es eltolása és ±90°-os forgathatósága jóvoltából a TS-E 17 MM F/4L az egyik legrugalmasabban használható objektívtípus a jelenlegi választékban. A TS-E 17 MM F/4L döntési és eltolási szerkezetein zárak akadályozzák meg a nem kívánt bemozdulást.

Nagy precíziós lencsetagok


A tökéletes, maradéktalan felbontás és a csekély torzítás elérése érdekében precíziós, nagy átmérőjű aszferikus öntött üveglencsét használnak. A nagy-látószögű fényképezésben gyakori kromatikus aberráció elleni küzdelem jegyében négy UD lencsetagot vetettek be. A fenti funkciók kiválóan alkalmassá teszik az objektívet építészeti fényképezéshez.

Aktuális hullámhossz alatti felépítésű bevonat


A digitális fényképeszet céljaira fejlesztett, szabadalmaztatott Canon lencsetag bevonata minimálisra csökkenti a belső tükröződések által okozott szellemképek és a becsillanás kialakulásának kockázatát, ehelyett éles, pontos, tiszta képet produkál.

Robusztus, minőségi kialakítás


Az L szériás Canon-objektívek a legtöbb tesztkörnyezetben jól bírják a rendszeres használatot. Az időjárás- és porvédő tömítések további védelmet nyújtanak, az objektívfedél és a -tok pedig szintén a csomag része.

Ólommentes optika


A TS-E 17 MM F/4L modell gyártásában környezetbarát ólommentes üveget alkalmaznak.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon TS-E 17mm f/4L funkcióiról és képességeiről.

Nagy látószögű objektívek

Szélesíts a látómeződön és komponálj többet a képeidre nagy látószögű objektívjeink segítségével.