Canon EF 50mm f/1.4 USM

EF 50mm f/1.4 USM

A gyors maximális rekesznyílásnak és fókuszrendszernek köszönhetően a kompakt, nagy teljesítményű EF 50 mm f/1,4 USM szabvány objektív a fotózás minden területén kiemelkedő teljesítményt nyújt.

Előnyök

  • Gyors, f/1,4 rekesznyílás
  • Normál 46°-os látószög
  • USM fókuszmotor állandó kézi fókuszálási lehetőséggel
  • 45 cm-es legkisebb fókusztávolság
  • Aszferikus lencsetagok
  • 58 mm-es szűrőméret

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF 50mm f/1.4 USM

Sokoldalú, kompakt kialakítású szabvány objektív


A Gauss-optika és a két nagy törésmutatójú lencsetag kombinációja, bármely területen dolgozzon is a fotós, éles, tiszta képek készítését teszi lehetővé, akár a legszélesebb, f/1,4 értékű rekesznyílás mellett is. Az objektív tökéletesen alkalmas tájképek, úti képek, valamint portrék és riportképek készítéséhez.

Ultrahangos fókusz


Az ultrahangos motor hihetetlenül gyorsan és szinte zajtalanul működteti az autofókuszt. A kiváló rögzítőnyomaték garantálja a fókuszpont pontos beállítását túllövés nélkül. Ezenkívül a beállítás kézi üzemmódban bármikor felülírható, így a fókusz az Autofókusz mód kikapcsolása nélkül is módosítható.

Egyenletes háttér-homályosítás


A gyakorlatilag kör alakú blendenyílásnak köszönhetően a nem fókuszált területek lágyabb, egyenletesebb érzetűek. Az előtérben élesen szereplő témák pedig hangsúlyossá válnak az elmosódott háttérrel szemben.

Super Spectra bevonat


A Super Spectra bevonatok gondoskodnak a pontos színegyensúlyról és a tökéletes kontrasztról. Továbbá csökkentik a becsillanás és a szellemkép előfordulását – ami gyakori probléma, a fény visszaverődik a fényképezőgép érzékelőjéről.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF 50mm f/1.4 USM funkcióiról és képességeiről.

Related Products