Objektívek DSLR fényképezőgépekhez

Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM

Állandó f/2,8-es rekesze révén kiváló képminőséget nyújtó, professzionális L sorozatú zoomobjektív mindennapi használatra.

Professzionális zoom alapobjektív

Professzionális minőséget nyújtó zoom alapobjektív, kitűnő képminőséggel és a teljes zoomtartományban gyors, f/2,8-es rekeszértékkel. Ez az L sorozatú objektív alapvető felszerelésként ismert a profi fotósok körében, hiszen optikája éles felvételeket biztosít, és szinte bármilyen környezetben jól használható. Tökéletes társ minden teljes képmezős EOS fényképezőgép számára.


Amihez az EF 24-70mm f/2.8L II USM objektív kiváló választás:

 • Utazás

 • Sajtófotózás

 • Tájkép

 • Portré

Kézi fotózás rossz fényviszonyok mellett

Az EF 24-70mm f/2.8L II USM teljes zoomtartományban állandó, f/2,8-es rekeszértéke kitűnő teljesítményt nyújt kevés fény mellett is, így a maximumot hozza ki az elérhető környezeti fényből. A fix rekeszérték lehetővé teszi a mélységélesség megfelelő szabályozását is. Az új, 9 lamellás blende kör alakú rekesznyílást formál, amellyel gyönyörűen elmosott háttereket alkothatsz. A fotótéma így egyértelműen kitűnik a háttérből, zavaró tényezők nélkül.

Canon Camera

Új generációs optikai kivitel

Az optika legújabb fejlesztéseivel büszkélkedő EF 24-70mm f/2.8L II USM három aszférikus elem együttesével az ilyen fókusztávolságú objektívek között a lehető legjobb minőségű képeket nyújtja. A jelentősen visszaszorított kromatikus aberráció és a csökkentett színelmosódás azt jelenti, hogy az utómunkálatokkal töltött idő kevesebb, és a képkocka egésze a prime objektívek élességét nyújtja.

Mi az az aszférikus tag?

Az aszférikus tag az objektív egy szabad görbületű belső komponense, amely korrigálja a szférikus lencsetag görbülete által okozott torzítást.

Ezeket a komponenseket csak professzionális minőségű objektívekben találod meg.

A szokványos objektívek által okozott aszférikus aberráció további aszférikus lencsetagokkal rendelkező, jobb minőségű objektívvel küszöbölhető ki.

Az EF 24-70 f/2.8L II USM három aszférikus eleme külön-külön ellensúlyozza az egyes belső aberrációkat, így kivételesen éles felvételek készülnek.

Canon Camera

Precíziós autofókusz, kezelhetőség

A gyűrű típusú, ultrahangos autofókuszos motor azt jelenti, hogy a fókuszálás gyors, precíz és szinte teljesen hangtalan. A fókusz emellett manuálisan felülbírálható, így mindig kezedben tarthatod az irányítást. A fókuszt tehát pontosan beállíthatod, ami nagyban hozzájárul kreatív szabadságodhoz.

L-sorozat minőségű kialakítás

Az L sorozatú objektívek elkészítésében kizárólag a legjobb technológiák és gyártási módszerek játszanak szerepet. A nagy tekintélynek örvendő „Luxury” sorozat tagjaiként ezek az objektívek a legjobbak, amiket a Canon nyújthat.

Az EF 24-70mm f/2.8L II USM a legjobb alapanyagokból készül, így a mindennapi professzionális használatra is készen áll. Portól és nedvességtől védő időjárásálló kialakítás, és egyszerű tisztítást lehetővé tevő fluorbevonat az első és hátsó tagokon.

Canon Camera

Érdemes váltanom az EF 24-70mm f/2.8L USM objektívre?

Az EF 24-70mm f/2.8L II USM leváltja az EF 24-70mm f/2.8L USM objektívet, és teljesen új optikai kivitelezést nyújt.

Éles képek a felvétel egészén
A kromatikus aberráció a teljes fókusztávolságban csökkent. A teleobjektív-tartományt érintő fejlesztések javítottak az általános torzításon, továbbá jelentősen csökkent a közeli felvételeken tapasztalható párnatorzítás is.

Masszívabb, strapabíróbb kialakítás, továbbfejlesztett kezelés
Az objektívszár fejlett kialakításának és javított rázkódás- és ütésállóságának köszönhetően az EF 24-70mm f/2.8L II USM nagyot lépett az ellenállóság terén. Az új zoomrögzítő a legszélesebb állásban rögzíti a zoompozíciót, megakadályozva ezzel a szállítás közbeni sérülést.

Környezettel szembeni fokozott védelem
A legviszontagságosabb körülmények elviselésére is képes objektív elkészítése során a lehető legnagyobb figyelmet fordítottuk arra, hogy megelőzzük a por és a nedvesség bejutását.

Rendkívül egyszerű kezelés
A nem forgó elülső elem azt jelenti, hogy nem szükséges igazítanod a szűrőt, ha polarizációs szűrő vagy szűrőtartó mellett módosítod a fókuszt vagy a zoomot.

Még jobb háttér-homályosítás
A 9 lamellás blende körkörösebb rekesznyílást és selymesebb háttér-homályosítást nyújt.

Kapcsolódó tartozékok

 • Objektívtartozékok

  EF12 II közgyűrű

  A 12 mm-es közgyűrűt adott objektívekkel használva sokkal közelebbre fókuszálhatsz.
 • Objektívtartozékok

  EF25 II közgyűrű

  A 25 mm-es közgyűrű a fényképezőgép váza és az objektív között helyezkedik el, így az elektronikus érintkezés fenntartása mellett biztosít közelebbi fókuszálást és makrofotózási lehetőségeket az objektív számára.
 • Objektívtartozékok

  EW-88C napellenző

  A napellenző megakadályozza a diffúz fény behatolását az objektívbe, így fényképeiden nem látható nemkívánatos tükröződés.
 • Objektívtartozékok

  Lens Cap E-82II

  Megóvja Canon objektívedet, amikor nem használod.
 • Objektívtartozékok

  E objektív védősapka

  Megóvja Canon objektívedet, amikor nem használod.
 • Objektívtartozékok

  PL-C B 82mm Circular Polarising Filter

  Megvédi az objektív elülső lencsetagját a szennyeződésektől és a sérülésektől. Az objektívhez 82 mm-es szűrőmenettel illeszkedik.
 • Objektívtartozékok

  LP1219 objektívtáska

  Puha védőtok adott EF objektívekhez.
 • Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
  Értékelések

  További ajánlatok…

  Az EF 24-70mm f/2.8L II USM objektív szakértőink által válogatott négy alternatívája.

  Nagy látószögű objektívek

  Szélesíts a látómeződön és komponálj többet a képeidre nagy látószögű objektívjeink segítségével.
  További információ