MAXIFY GX3040

MegaTank nyomtatók

Canon MAXIFY GX3040

Nyomtass kiváló minőségű üzleti dokumentumokat nagy mennyiségben, és közben érj el hatalmas megtakarításokat a CPP1 és a TCO2 terén ezzel az újratölthető és könnyen használható, 3 az 1-ben MegaTankkal ellátott MAXIFY GX nyomtatóval.

Lenyűgöző termelékenység, kategóriaelső CPP és TCO3

Az oldalankénti költség (CPP, cost per page) az a pénzmennyiség, amely egyetlen oldal kinyomtatásához szükséges. Ezt úgy kapjuk meg, ha a tintaköltséget elosztjuk az oldalkapacitással.

A teljes tulajdonlási költség (TCO, total cost of ownership) esetében annak kiszámításáról van szó, hogy mennyibe kerülne egy nyomtató a hardver bekerülési ára és a tinta valamely meghatározott időszakra levetített költsége alapján.

MAXIFY GX3040

Nagy kapacitású, kiváló minőségű MegaTank üzleti nyomtató extra alacsony üzemeltetési költségekkel.
Canon Camera

Funkciók összehasonlítása

Válaszd az igényeidnek legmegfelelőbb nyomtatót az otthoni irodádba.

Funkciók

Nyomtatás, másolás, szkennelés Wi-Fi és Cloud funkcióval

Nyomtatás, másolás, szkennelés és faxolás Wi-Fi/Ethernet és Cloud funkcióval

Nyomtatási technológia

Újratölthető tintatartályos nyomtatók

Újratölthető tintatartályos nyomtatók

Oldalkapacitás (A4-es színes nyomtatás)

Fekete: 6000 oldal4 (gazdaságos üzemmód: 9000 oldal)5

Színes: 14 000 oldal4 (gazdaságos üzemmód: 21 000 oldal)5

Fekete: 6000 oldal4 (gazdaságos üzemmód: 9000 oldal)5

Színes: 14 000 oldal4 (gazdaságos üzemmód: 21 000 oldal)5

Kijelző

1,35” / 3,4 cm LCD, fekete-fehér

2,7” / 6,7 cm érintőképernyő, színes

Fantasztikus nyomtatási sebesség6

Fekete 18 lap/perc
Színes 13 lap/perc

Fekete 18 lap/perc
Színes 13 lap/perc

Első nyomat (FPOT), fekete-fehér

kb. 8 mp

kb. 8 mp

Automatikus dokumentumadagoló (ADF)

n.a.

35 oldalas automatikus dokumentumadagoló

Rugalmas hordozókezelés

Normál papír, Red Label Superior, Canon Oce Office színes papír, Pro Luster fotópapír, Plus Glossy II fotópapír, Matt fotópapír, Fényes fotópapír, Nagyfelbontású papír, Boríték, Plus Semi-Gloss fotópapír, Újra felragasztható fotópapír, Mágneses fotópapír, Világos szövetekhez való vasalható transzferpapír, 1200 mm-es transzparensek

Normál papír, Red Label Superior, Canon Oce Office színes papír, Pro Luster fotópapír, Plus Glossy II fotópapír, Matt fotópapír, Fényes fotópapír, Nagyfelbontású papír, Boríték, Plus Semi-Gloss fotópapír, Újra felragasztható fotópapír, Mágneses fotópapír, Világos szövetekhez való vasalható transzferpapír, 1200 mm-es transzparensek

Teljes körű csatlakoztathatóság

USB
Wi-Fi (2,4 GHz)

USB
Wi-Fi (2,4 GHz)
Ethernet

Szkennelés

Beolvasás e-mailbe

Beolvasás e-mailbe
Beolvasás mappába

Normál papírkapacitás

Hátsó tálca: 100 lap
Kazetta: 250 lap

Hátsó tálca: 100 lap
Kazetta: 250 lap

Méretek

kb. 399×417×216mm

kb. 399×417×251mm

Karbantartó kazetta

Igen – Felhasználó által cserélhető

Igen – Felhasználó által cserélhető

Hatalmas előnyök a vállalkozás számára

Ezek a nagy hatékonyságú MAXIFY GX nyomtatók azzal a céllal készültek, hogy kimagaslóan teljesítsenek a nagy igénybevételt támasztó munkahelyeken.

Főbb előnyök

Kompatibilis alkalmazások és szoftverek

Nyomtass dokumentumokat, fotókat és sok minden mást közvetlenül az okoseszközödről az ingyenes Canon PRINT alkalmazással, vagy tervezz meg és nyomtass gyorsan lélegzetelállítóan látványos posztereket és szórólapokat a PosterArtist segítségével. A PIXMA Cloud Link segítségével népszerű felhőszolgáltatásokba, például Dropboxba, Google Drive-ba és OneDrive-ba szkennelhetsz, illetve ezekből nyomtathatsz.

A Canon Easy-PhotoPrint Editorral a kedvenc fotóid alapján (eszközödről vagy a felhőalapú tárhelyről) stílusos, személyes ajándékokat készíthetsz, például kártyákat és naptárakat.

Az egyszerűen használható Easy-Layout Editor segítségével szabadon kialakíthatod a különféle dokumentumok elrendezését a nyomtatásuk előtt. Ideális, ha képeket, posztereket, weboldalakat vagy hasonlókat szeretnél nyomtatni.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Meríts inspirációt, iratkozz fel most

Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.
MAXIFY GX3040

A doboz tartalma

Minden, amire csak szükséged lehet, hogy azonnal használatba vehesd nagy hatékonyságú üzleti nyomtatódat – már csak papír kell hozzá.

 • MAXIFY GX3040 újratölthető MegaTank tintasugaras nyomtató

 • 4 darab nagy kapacitású tintapalack (1 db fekete és 1-1 db C/M/Y)

 • Tápkábel

 • Kézikönyvek és egyéb dokumentumok

 • Telepítő CD-ROM (CD csak Windows esetében)

Canon MAXIFY GX3040
Értékelések

Harmonikus munkavégzés

A Canon tinták és papír Canon nyomtatóval való használata kivételes minőségű eredményeket hoz létre minden alkalommal.

 • Canon Camera

  GI-46 BK

  Nagy mennyiségű fekete pigmenttinta kiváló minőségű üzleti dokumentumok nyomtatásához.
 • Canon Camera

  GI-46 C

  Nagy mennyiségű cián pigmenttinta kiváló minőségű üzleti dokumentumok nyomtatásához.
 • Canon Camera

  GI-46 M

  Nagy mennyiségű magenta pigmenttinta kiváló minőségű üzleti dokumentumok nyomtatásához.
 • Canon Camera

  GI-46 Y

  Nagy mennyiségű sárga pigmenttinta kiváló minőségű üzleti dokumentumok nyomtatásához.
 • Canon Camera

  Tinta

  Maintenance cartridge: MC-G03

  Felhasználó által cserélhető karbantartó kazetta az állásidők minimalizálására.
 • Valami hasonlót terméket keresel?

  Miért nem nézel körül a PIXMA és a MAXIFY termékcsaládokban?

  A következő is érdekelhet

 • MAXIFY GX3040

  Tinta, toner és papír

  Canon tinták, tonerek és papírok teljes választéka nyomtatódhoz.

 • MAXIFY GX3040

  Eredeti fogyóeszközök

  Az eredeti Canon fogyóeszközöket úgy tervezték, hogy azok tökéletes harmóniában működjenek együtt Canon nyomtatóddal.

 • MAXIFY GX3040

  Üzleti célú nyomtatók

  Nyomtasson, másoljon, szkenneljen és faxoljon könnyedén nyomtatóink széles választékával.

  1. Az oldalankénti költség (CPP, cost per page) az a pénzmennyiség, amely egyetlen oldal kinyomtatásához szükséges. Ezt úgy kapjuk meg, ha a tintaköltséget elosztjuk az oldalkapacitással.
  2. A teljes tulajdonlási költség (TCO, total cost of ownership) esetében annak kiszámításáról van szó, hogy mennyibe kerülne egy nyomtató a hardver bekerülési ára és a tinta valamely meghatározott időszakra levetített költsége alapján.
  3. Felelősségkizárás: A teljes tulajdonlási költség (TCO) a hardver bekerülési árán, valamint a tinta vagy a toner adott időszakra számított költségén alapul (lásd a feltételeket lentebb). Ne feledd, hogy a teljes tulajdonlási költséget egyéb változó költségek is befolyásolhatják, például egyéb fogyóeszközök, tinta- és tonercsomagok, nagy kapacitású tinta- és tonercsomagok, szervizelés, energiafogyasztás vagy cserealkatrészek.

   A közölt megtakarítási százalékok egy 60 hónapos (5 év), 1000 oldal/hó nyomtatási mennyiséggel (50% színes és 50% fekete-fehér) számolt teljes tulajdonlási költséghez lettek viszonyítva.

   A teljes tulajdonlási költség (TCO) a következőképpen került kiszámításra: [Átlag színes CPP x színes nyomtatási mennyiség – tinta- és tonercsomagok oldalmennyisége] + [Átlag fekete-fehér CPP x fekete-fehér nyomtatási mennyiség – tinta- és tonercsomagok oldalmennyisége] + [hardver ára] + [MAXIFY GX modellekhez való karbantartó kazetta ára].

   A teljes tulajdonlási költség (TCO) megtakarítása szempontjából összehasonlított modellek között az Epson hasonló versenytárs modelljei is szerepelnek. A nyomtatók árát euróban (€) tüntettük fel, a fogyóeszközök árát pedig a gyártó hivatalos oldaláról vettük (https://www.epson.de/) a 2022. szeptember 12-i állapotnak megfelelően.

   A Canon MAXIFY GX7000, GX6000, GX5000, GX4000 és GX3000 sorozatú hardverek és fogyóeszközeik is bekerültek a TCO-kalkulátorba, kizárólag az összehasonlítás céljából, az ÁFÁ-val növelt ajánlott kiskereskedelmi árral („RRP”) együtt.

   Az árkalkuláció az ÁFÁ-t tartalmazza, de a szállítási költségeket nem. Az árak a piaci feltételektől függően változhatnak.

   A nyomtatási költségek a Canon nyomtatók és a versenytársak nyomtatóinak alapértelmezett beállításaival kerültek kiszámításra. Ez megegyezik az egyes kategóriák ISO/IEC kapacitástesztje során alkalmazott tesztelési feltételekkel.

   Az egy oldalra vetített nyomtatási költséget a fogyóeszköz, a gyártók hivatalos honlapján közölt árának és a gyártó által hivatalosan megadott kapacitásának hányadosa adta meg. Az egy oldalra vetített nyomtatási költség tintasugaras nyomtatók esetében az ISO/IEC24712 alapján meghatározott tesztminták nyomtatás-szimulációja alapján került meghatározásra.

   Az összes műszaki és teljesítményadat a nyilvánosan elérhető adatokból, többek között a gyártók prospektusaiból és honlapjairól kerültek összegyűjtésre. A Canon és a versenytársak tintapatronjainak kapacitása a gyártók által megadott adatokból származnak.

   A korrekt összehasonlíthatóság és a pontos adatösszesítés érdekében a fogyóeszközök kapacitásadatai esetében a megjelenés napján elérhető, az ISO-szabványok szerinti legmagasabb toner- és tintapatron-kapacitások lettek alapul véve. Az összehasonlításból kimaradtak a kombócsomagok, az XL csomagok és a multicsomagok. Az adatok nyilvánosan hozzáférhetők.
  4. Az oldalkapacitás a Canon egyedi tesztelési eljárásán alapuló érték, amely az ISO/IEC 24712 táblázat alapján, a kezdeti beállítást követően a cserével végzett folyamatos nyomtatás mellett kerül meghatározásra.
  5. Gazdaságos üzemmódban a sűrűség csökkentése révén kevesebb tinta felhasználására van szükség – a normál módhoz képest 50%-kal több oldal nyomtatható
  6. A normál papírra történő A4-es dokumentumnyomtatás sebességét az ISO/IEC 24734 szabvány irodai kategóriás tesztjének ESAT átlagértéke alapján határozták meg.