In a room filled with bouquets of flowers, a man holds a print he has made using a Canon PIXMA G6040 that can be seen on the table in front of him.

NYOMTATÁS

Tudd meg, hogyan segíthet egy Canon PIXMA G sorozatú nyomtató vállalkozásod fellendítésében

Rugalmas, költséghatékony, és mindig kiváló minőségű eredményekre képes – nem csoda, hogy ez a három vállalkozás a Canon PIXMA G sorozatú nyomtatóinak köszönhetően igazán fellendült. Vajon a te vállalkozásod lesz a következő?

Az inspiráció tudománya

A child holds a Mini Professors certificate with his name on.
A Mini Professors tudományos órákon részt vevő gyerekek a Canon PIXMA G4510 nyomtatóval a névtábláktól és matricáktól kezdve a tanúsítványokig mindent kinyomtathatnak.

Vállalat : Mini Professors

Ágazat : Oktatás

Helyszín : St Albans és Harpenden, Egyesült Királyság

Szolgáltatások : Szórakoztató, informatív tudományos oktatás óvodások számára

Weboldal : www.miniprofessors.com/stalbans

Natasha Spink ügyfelei sokszor bárki másnál nagyobb kihívást jelentenek. Natasha a St Albans és Harpenden környéki Mini Professors franchise vállalkozás tulajdonosa. A Mini Professors az egyetlen olyan tudományos kurzus, amelyet kifejezetten óvodás gyermekek számára terveztek, a nyomtatott anyagok pedig minden leckében fontos szerepet játszanak. Alapos kutatást követően – ami egy képzett tudóstól el is várható – Natasha egy Canon PIXMA G4510 nyomtatót választott.

„Ez a nyomtató lehetővé teszi, hogy a gyerekeknek minden héten rengeteg tevékenységgel készüljek – magyarázza Natasha. – A kísérletek részeként rengeteg különböző sablont, matricát és kártyát használunk, és ezidáig a nyomtatónak sikerült a legkülönfélébb anyagokra nyomtatnia.”

A kompakt Canon PIXMA G4510 könnyedén lépést tart a Natasha számára szükséges nyomtatási mennyiséggel. A vezeték nélküli csatlakoztathatóság szintén nagy előny. „Miközben egy másik helyiségben felügyelem a rám bízott gyerekeket, közben különböző dolgokat nyomtathatok a laptopomról” – mondja.

Natasha nagyra értékeli a Canon PIXMA G4510 újratölthető, nagy kapacitású tintatartályait is. A mennyiségjelző vonalaknak köszönhetően könnyen látható, mennyi tinta maradt, az újratöltés pedig egyszerű, nincs rá túl gyakran szükség, és kevesebb a műanyaghulladék is.

Ami a nyomtatási minőséget illeti, mint minden egyéb területen, a Canon PIXMA G4510 itt is kiválóan teljesít. „A gyerekek imádják, hogy tanúsítványt szerezhetnek az óra végén – magyarázza Natasha. – Nagyszerű, hogy valami olyasmit adhatok nekik, amire büszke vagyok, a minőség kiváló, ők pedig büszkén kitehetik otthon.”

"Megbízható, költséghatékony, egyszerűen használható, és nagyszerűen néz ki."

A sikeres jövő biztosítása

Kapcsolódó cikkek
Meet the PIXMA G640 and PIXMA G540

NYOMTATÁS

Ismerd meg a PIXMA G640 és a PIXMA G540 nyomtatót

Fedezd fel a Canon MegaTank nyomtatók következő generációjának új funkcióit!

A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

NYOMTATÁSI TIPPEK

A legjobb nyomtató otthoni irodákhoz

A Canon PIXMA TR4650 nyomtatóval zökkenőmentessé teheted az otthoni munkavégzést.

A man using the Canon PRINT app on a tablet to print a document of a bar graph on a Canon PIXMA G6050.
A Premier Insurance a Canon PRINT alkalmazás segítségével dokumentumokat tud nyomtatni mobiltelefonról vagy táblagépről a PIXMA G6050 készülékére – akár az irodában, akár távolról.

Vállalat : Premier Insurance

Ágazat : Biztosítás

Helyszín : Harrow, London, Egyesült Királyság

Szolgáltatások : Biztosítási termékportfólió

Weboldal : www.premier-insurance.net

Gyors növekedés. Határ a csillagos ég. Mindegy, hogyan fogalmazunk, Anik Islamnak a Premier Insurance-szel kapcsolatos törekvéseit az határozza meg, hogy az üzleti erőforrásoknak mennyire sikerül lépést tartaniuk a kereslettel, mivel egy olyan szolgáltatóról van szó, amely az Egyesült Királyság egyik vezető közvetítő biztosítójává vált.

Az üzlet bővülésével párhuzamosan Anik új nyomtatási megoldásokat keresett. Az ehhez szükséges nyomtatónak nagyfokú termelékenységet, csatlakoztathatóságot, nagy kapacitást és rugalmas nyomtatási lehetőségeket kellett kínálnia.

„Mikor felfedeztük a Canon PIXMA G sorozatot, úgy tűnt, mintha minden problémánk egy csapásra megoldódna” – magyarázza Anik.

The Canon PIXMA G6050 with four vivid ink bottles for the refillable ink tanks.
A Canon PIXMA G6050 nagy kapacitású, újratölthető tintapatronjainak köszönhetően kevesebb időt kell pazarolni a drága kazetták utánrendelésére.

A Canon PIXMA G6050 ideális a Premier Insurance forgalmas irodai környezetéhez. A nyomtató 350 lapos kapacitása, a kétirányú papíradagolás és a nagy kapacitású, újratölthető tintatartályok révén kevesebb időt kell pazarolni a papír újratöltésére és a drága kazetták utánrendelésére. Valóban, a Canon MegaTank nyomtatók, mint amilyen a Canon PIXMA G6050 is, akár 18 000 oldal nyomtatására is képesek mindössze három fekete tintapatronból. „Teljesen leegyszerűsítette a vállalkozás adminisztrációs részét” – mondja Anik.

A Canon PIXMA G6050 készülék másik előnye, hogy számos különféle hordozótípust képes kezelni, a normál papírtól és a kártyától a borítékokig és a fotópapírig. Egy olyan vállalkozás számára, amely részben a kiváló minőségű, ügyfélközpontú marketinganyagokra támaszkodik annak érdekében, hogy ugyanilyen kiváló márkaélményt biztosítson, a költséghatékony, házon belüli nyomtatás igazi forradalmi változást jelent.

A Canon PIXMA G6050 felhőalapú funkciói szintén nagyban átalakítják a Premier Insurance szolgáltatásait. „Ügyfeleink gyakran hoznak dokumentumokat a megbeszélésekre. A Canon PRINT alkalmazással most gyorsan beolvashatom őket, és automatikusan visszaküldjük őket nyomtatásra az irodába, hogy a személyzet azonnal elkezdhesse elemezni őket” – magyarázza Anik.

"Még ha nem is vagyok az irodában, az alkalmazáson keresztül kezelni tudom a nyomtatót. Leírhatatlan érzés."

Virágzó partneri együttműködés

A man holding a picture of a woman, with more sentimental photos laid out on a table.
A Forever Rose személyes fényképet is ad minden elküldött ajándékhoz, és ennek a képnek a legjobb minőségűnek kell lennie.

Vállalat neve : Forever Rose

Ágazat : Ajándékok

Helyszín : Dubaj, Egyesült Arab Emírségek

Szolgáltatások : Személyre szabott ajándékok

Weboldal : www.MyForeverRose.com

Habár egy olyan, személyre szabott ajándékokra specializálódott vállalkozásról van szó, amelynek különleges, életre szóló virágokból álló kínálata már-már a csodák birodalmába tartozik, a Forever Rose nyomdaipari kihívásai határozottan kézzelfoghatóak voltak. A szerény kezdetek után a vállalat globális terjeszkedése azt jelentette, hogy az általa foglalkoztatott munkaerő több mint 500 főre nőtt. A vállalat régi lézernyomtatási rendszere egyre nagyobb mértékben befolyásolta a termelékenységet és a nyereségnövekedést.

A Canon PIXMA G6040 készülékben a Forever Rose tulajdonosa, Ebraheem Al Samadi egy olyan megoldást látott meg, amely egyensúlyt teremt a mindig megbízható minőségű, nagy mennyiségű nyomatok és a nyomtatási költségek csökkentésének igénye között.

"A korábban használt lézertonerhez képest jelentős, 60-70 százalékos költségmegtakarítást értünk el."

A Canon PIXMA G6040 készülék vonzóan alacsony üzemeltetési költségei legfőképpen a beépített, nagy kapacitású tintapatronoknak köszönhetők. Ezek a MegaTank tartályok előre néző szintjelzőkkel rendelkeznek, könnyen utántölthetők, amire viszont sokkal ritkábban is van szükség, mint a patronalapú nyomtatók esetében. Egyes Forever Rose helyszíneken a MegaTank tartályokat több mint hat hónapja nem kellett újratölteni.

„Naponta nyomtatunk – mondja Asim Hussain, a vállalat nemzetközi kereskedelmi igazgatója. – A nagy mennyiségben, de megfizethető áron történő nyomtatás pedig jelentős szempont volt a Canon MegaTank nyomtató kiválasztásakor.”

A megfizethetőség azonban csak az érem egyik oldala. A Canon PIXMA G6040 kiváló minőségű eredményei kielégítették egy olyan vállalat igényeit, amelynek ügyfelei minimum tökéletes végeredményt várnak el. Mivel a Canon PIXMA G6040 kiváló minőségű, festékalapú tintái csodálatosan egyenletes és természetes fényképeket tesznek lehetővé, a Forever Rose ügyfelei mostantól egy hihetetlenül jó minőségben kinyomtatott személyes fényképet is hozzáadhatnak az elküldött ajándékhoz. Egy újabb módja annak, ahogy a Canon technológiája lehetővé teszi a vállalkozások számára a kínálatuk optimalizálását, és támogatja a szárnyaló és megújuló kreativitást.

„Büszkén mondhatom, hogy a Canon mellettünk fog állni azon az úton, amelynek során a világ minden nagyvárosában nyitunk egy nagyobb üzletet” – mondja Ebraheem.


Írta: Paul Fitzpatrick

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Az inspiráció elsődleges forrása lehet néhány hasznos fotós tanács, vásárlási útmutató vagy érdekes interjú – itt mindent megtalálsz a legjobb fényképezőgép vagy nyomtató kiválasztásához, és ahhoz, hogy kreatív elképzeléseidet valóra váltsd.

Vissza az összes történethez