PIXMA printer on a table surrounded by festive season ideas

TÉLI, ÜNNEPI ALKOTÁSOK

Szórakoztató, otthon is elkészíthető ünnepi ajándék- és dekorációs ötletek

Örökítsd meg az ajándékozás örömének varázsát otthonod kényelmében saját kezűleg készített ajándékokkal, dekorációkkal, kártyákkal és még sok mással. Csodálatos üdvözlőkártyák, egyedi táskák és stílusos dekorációk – mindehhez csupán egy Canon nyomtató, nyomtatható sablonok és kreatív papírok szükségesek. Okozz örömet magadnak és másoknak az idei ünnepi időszakban! Mutatunk néhány ötletet.

A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.
Gondold el, mi mindent készíthetnél otthon az idei téli ünnepekre!

Nyomtasd ki a saját üdvözlőkártyáidat

Tedd személyesebbé a kártyákat azzal, hogy saját magad készíted el és nyomtatod ki őket. Szükséged lesz kétoldalas matt papírra és a kedvenc mintádra a Canon inspirációban bővelkedő Creative Park honlapjáról vagy alkalmazásából*.

Steps to print cards

Személyre szabott ajándékok: pólók, tarisznyák, párnák és még sok egyéb

Csalj mosolyt szeretted arcára egy igazán személyes ajándékkal, melyen ott virít a neve. Ha beszerezted a textil alapú ajándékot, például egy minta nélküli pólót, párnát vagy táskát, már csak egy kompatibilis* Canon PIXMA nyomtatóra, világos vagy sötét anyagokhoz használható vasalható transzferpapírokra, és erre a hasznos útmutatóra van szükséged.

Steps to print on T-shirt

Varázsolj otthonodból téli csodavilágot!

Dobd fel és szépítsd az otthonodat – sőt, magadat – ünnepi dekorációk és kellékötletek garmadájával. Többször újraragasztható fotópapírral a kedvenc fotóidból nyomtatható ajándékokat vagy menő dekorációkat varázsolhatsz. A nyomtatható körömmatricák*** pedig nem csak szórakoztatóak tudnak lenni, hiszen a Canon körömmatrica-készítő alkalmazással akár hópelyhes művészi alkotásokká is változtathatod őket. Ha még többre vágytok szeretteiddel, nézzetek rá a stílusos békejelre, a kétdimenziós, ajtóra függeszthető koszorúra és az újévre szóló öröknaptárra. A házi készítésű karácsonyi dekoráció igen sok háztartásban hagyomány. Miért ne próbálnád ki idén ezeket a szép és könnyen elkészíthető csillagdíszeket?

Steps to print Christmas ornament

Lepd meg magadat és másokat az idei ünnepi szezonban a saját alkotásaiddal!


*Kompatibilis nyomtatók a Creative Park alkalmazáshoz.

**LF-101 vasalható transzferpapír könnyű szövetekhez: PRO-100/PRO-100S, TS sorozat (kivéve TS31xx sorozat/TS20x sorozat), TR sorozat (kivéve TR45xx sorozat), MG77xx sorozat/MG75xx sorozat/MG68xx sorozat/MG67xx sorozat/MG57xx sorozat/MG56xx sorozat/MG36xx sorozat, iX68xx sorozat DF-101 vasalható transzferpapír sötét színű szövetekhez: PRO-100/PRO-100S, TS sorozat (kivéve TS31xx sorozat/TS20x sorozat), TR sorozat (kivéve TR45xx sorozat), G sorozat (kivéve GM40xx sorozat/GM20xx sorozat), MG77xx sorozat/MG75xx sorozat/MG67xx sorozat, iP87xx sorozat/iX68xx sorozat

***Kompatibilis nyomtatók a körömmatrica-nyomtatáshoz.

Kapcsolódó cikkek
A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

KÉZMŰVESKEDÉS NYOMTATÓ SEGÍTSÉGÉVEL

Eljött a kreativitás ideje – hat olyan dolgot mutatunk be, amelyeket idén karácsonykor te is elkészíthetsz a nyomtatód használatával

Éld ki a kreativitásodat, és hozd létre a saját karácsonyi ajándékaidat, dekorációidat és játékaidat az idei ünnepi időszakban. Minden sablon ingyenesen letölthető és kinyomtatható.

A home-printed Christmas card alongside crafted decorations and Canon Double-sided Matte Paper arranged on a cloth with a Christmas tree motif.

NYOMTATÁS ÉS ALKOTÁS

Karácsonyi üdvözlőlapok nyomtatása

Igazítsd a saját stílusodhoz az ünnepi fotózást, és nyomtass egyedi karácsonyi üdvözlőlapokat.

Create a photo calendar

KREATÍV NYOMTATÁS

Készíts fényképes naptárat

Szabd személyre és készíts egyedi fényképes naptárat legnagyobb becsben tartott emlékeiddel.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Az inspiráció elsődleges forrása lehet néhány hasznos fotós tanács, vásárlási útmutató vagy érdekes interjú – itt mindent megtalálsz a legjobb fényképezőgép vagy nyomtató kiválasztásához, és ahhoz, hogy kreatív elképzeléseidet valóra váltsd.

Vissza az összes tipphez és technikához