PIXMA printer on a table surrounded by festive season ideas

TÉLI, ÜNNEPI ALKOTÁSOK

Szórakoztató, otthon is elkészíthető ünnepi ajándék- és dekorációs ötletek

Örökítsd meg az ajándékozás örömének varázsát otthonod kényelmében saját kezűleg készített ajándékokkal, dekorációkkal, kártyákkal és még sok mással. Csodálatos üdvözlőkártyák, egyedi táskák és stílusos dekorációk – mindehhez csupán egy Canon nyomtató, nyomtatható sablonok és kreatív papírok szükségesek. Okozz örömet magadnak és másoknak az idei ünnepi időszakban! Mutatunk néhány ötletet.

A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.
Gondold el, mi mindent készíthetnél otthon az idei téli ünnepekre!

Nyomtasd ki a saját üdvözlőkártyáidat

Tedd személyesebbé a kártyákat azzal, hogy saját magad készíted el és nyomtatod ki őket. Szükséged lesz kétoldalas matt papírra és a kedvenc mintádra a Canon inspirációban bővelkedő Creative Park honlapjáról vagy alkalmazásából*.

Steps to print cards

Személyre szabott ajándékok: pólók, tarisznyák, párnák és még sok egyéb

Csalj mosolyt szeretted arcára egy igazán személyes ajándékkal, melyen ott virít a neve. Ha beszerezted a textil alapú ajándékot, például egy minta nélküli pólót, párnát vagy táskát, már csak egy kompatibilis* Canon PIXMA nyomtatóra, világos vagy sötét anyagokhoz használható vasalható transzferpapírokra, és erre a hasznos útmutatóra van szükséged.

Steps to print on T-shirt

Varázsolj otthonodból téli csodavilágot!

Dobd fel és szépítsd az otthonodat – sőt, magadat – ünnepi dekorációk és kellékötletek garmadájával. Többször újraragasztható fotópapírral a kedvenc fotóidból nyomtatható ajándékokat vagy menő dekorációkat varázsolhatsz. A nyomtatható körömmatricák*** pedig nem csak szórakoztatóak tudnak lenni, hiszen a Canon körömmatrica-készítő alkalmazással akár hópelyhes művészi alkotásokká is változtathatod őket. Ha még többre vágytok szeretteiddel, nézzetek rá a stílusos békejelre, a kétdimenziós, ajtóra függeszthető koszorúra és az újévre szóló öröknaptárra. A házi készítésű karácsonyi dekoráció igen sok háztartásban hagyomány. Miért ne próbálnád ki idén ezeket a szép és könnyen elkészíthető csillagdíszeket?

Steps to print Christmas ornament

Lepd meg magadat és másokat az idei ünnepi szezonban a saját alkotásaiddal!


*Kompatibilis nyomtatók a Creative Park alkalmazáshoz.

**LF-101 vasalható transzferpapír könnyű szövetekhez: PRO-100/PRO-100S, TS sorozat (kivéve TS31xx sorozat/TS20x sorozat), TR sorozat (kivéve TR45xx sorozat), MG77xx sorozat/MG75xx sorozat/MG68xx sorozat/MG67xx sorozat/MG57xx sorozat/MG56xx sorozat/MG36xx sorozat, iX68xx sorozat DF-101 vasalható transzferpapír sötét színű szövetekhez: PRO-100/PRO-100S, TS sorozat (kivéve TS31xx sorozat/TS20x sorozat), TR sorozat (kivéve TR45xx sorozat), G sorozat (kivéve GM40xx sorozat/GM20xx sorozat), MG77xx sorozat/MG75xx sorozat/MG67xx sorozat, iP87xx sorozat/iX68xx sorozat

***Kompatibilis nyomtatók a körömmatrica-nyomtatáshoz.

Kapcsolódó cikkek
A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

KÉZMŰVESKEDÉS NYOMTATÓ SEGÍTSÉGÉVEL

Eljött a kreativitás ideje – hat olyan dolgot mutatunk be, amelyeket idén karácsonykor te is elkészíthetsz a nyomtatód használatával

Éld ki a kreativitásodat, és hozd létre a saját karácsonyi ajándékaidat, dekorációidat és játékaidat az idei ünnepi időszakban. Minden sablon ingyenesen letölthető és kinyomtatható.

A home-printed Christmas card alongside crafted decorations and Canon Double-sided Matte Paper arranged on a cloth with a Christmas tree motif.

NYOMTATÁS ÉS ALKOTÁS

Karácsonyi üdvözlőlapok nyomtatása

Igazítsd a saját stílusodhoz az ünnepi fotózást, és nyomtass egyedi karácsonyi üdvözlőlapokat.

A selection of colourful home-printed cards and other items on a wall.

NYOMTATÁS

Öt embertípus, akinek nagy szüksége van nyomtatóra – te is közéjük tartozol?

Magadra ismersz a listában? Kreatív személyiség vagy, vagy esetleg saját vállalkozásod van? Ha nem a megfelelő nyomtatóval rendelkezel, könnyen hátrányba kerülhetsz. Miért?

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Az inspiráció elsődleges forrása lehet néhány hasznos fotós tanács, vásárlási útmutató vagy érdekes interjú – itt mindent megtalálsz a legjobb fényképezőgép vagy nyomtató kiválasztásához, és ahhoz, hogy kreatív elképzeléseidet valóra váltsd.

Vissza az összes tipphez és technikához