MŰFAJ

Kreatív nyomtatás és kézművesség

Okos nyomtatási tippek otthoni tanuláshoz, szórakoztató, kézzel elkészíthető projektek az egész családnak, és ötletes módok arra, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a kedvenc fényképeidből, és hogyan teheted még hatékonyabbá otthoni irodádat.

Képzeld el, alkosd meg

Canon EMEA a Pinteresten

Rengeteg módja létezik a Canon papírok, alkalmazások és nyomtatók kreatív otthoni felhasználásának. Tekintsd meg Pinterest oldalunkat további trükkök és tippek érdekében!

PIXMA printer and printouts.
PIXMA printer and colouring paper printout.

Engedd szabadjára kreativitásodat

Wednesday Holmes és Johanna Basford illusztrátorok kiszínezhető mintáit kinyomtatva szabadjára engedheted a kreativitásod.

Valentin-napi képeslapok

Nyomtass Wednesday Holmes által tervezett exkluzív lapokat, és mutasd ki saját módodon a szeretetedet Valentin-napon.

A design for a Valentine’s Day card.

Ajánlott termékek és csomagok

  • PIXMA TS7750i

    Otthoni nyomtatók

    PIXMA TS7750i

    Gyors, kiváló minőségű nyomtató, amely kompakt méretének és egyszerű használhatóságának köszönhetően tökéletesen illeszkedik az otthoni életedbe.
  • PIXMA TS7650i

    Otthoni nyomtatók

    PIXMA TS7650i

    Gyors, kiváló minőségű nyomtató, amely kompakt méretének és egyszerű használhatóságának köszönhetően tökéletesen illeszkedik az otthoni életedbe.
  • PIXMA TS8750 sorozat

    Otthoni nyomtatók

    PIXMA TS8750 sorozat

    Nyomtass éles szöveges dokumentumokat és gazdag árnyalatú színes képeket a 6 tintás, kiváló minőségű és egyszerűen használható multifunkciós nyomtatóval, amelyet az egész család használhat
  • Otthoni nyomtatók

    PIXMA TS7450a Series

    Stílusos multifunkciós készülék a technológiában jártasak számára, kreatív nyomtatási megoldások sorával, valamint ADF technológiával több különböző lap másolásának és beolvasásának egyszerűbbé tételéhez.
  • Nyomtatók kis irodákba

    MAXIFY GX1040

    Maradj produktív otthon ezzel a gyors, kompakt, felhasználóbarát és gazdaságos, újratölthető tintapalackokkal rendelkező 3 az 1-ben nyomtatóval.
  • MAXIFY GX7050

    MegaTank nyomtatók

    MAXIFY GX7040

    Készíts üzleti minőségű dokumentumokat minden nap, és takarítsd meg átlagosan a teljes tulajdonlási költség 90%-át a nagy méretű és újratölthető tintatartályokkal rendelkező, megbízható MegaTank nyomtatóval, szemben a 10 legnépszerűbb tintasugaras és lézernyomtatóval.
  • Otthoni nyomtatók

    SELPHY CP1500

    Ezzel az egyszerűen használható kompakt fotónyomtatóval másodpercek alatt részletgazdag színes, rendkívül tartós nyomatokat készíthetsz.
  • Otthoni nyomtatók

    SELPHY SQUARE QX10

    Őrizd meg különleges emlékeidet gyönyörűen elkészített nyomatok formájában, amelyeket bárhol, vezeték nélkül kinyomtathatsz.
  • Otthoni nyomtatók

    Canon Zoemini 2

    A zsebméretű, akkumulátoros Zoemini 2 nyomtatóval bármikor, bárhol azonnal nyomtathatsz okostelefonodról.
  • Tintasugaras nyomtatók

    Matte Photo Paper MP-101

    A Matte Photo Paper fotópapír kiváló minőségben, matt felülettel jeleníti meg a fényképeket, grafikus és szöveges anyagokat. Kreatív célokra, például üdvözlőlapokhoz, reklámokhoz és papírdíszekhez is használható.
  • Egyéb műfajok

    Iratkozz fel a hírlevelünkre

    Értesülj a legújabb hírekről és termékinformációkról