O1 header

Jöttünk, láttunk, eláztunk

Öt dolog, amitől a Városi szörfösök különleges

Dühöngő folyók, városi szörfösök, vakmerő fotósok, őrült technológiák és kamerafelszerelések paradicsoma. Tarts velünk, és fedezd fel legújabb „Come and See” történetünket.

1. Az Eisbach.

Másodpercenként húsz tonna jéghideg víz száguld át a süllyesztett betontömbök felett, vad, állandó hullámot hozva létre. A város több mint száz szörföse jár ide minden nap, hogy megszabaduljon a napi munka feszültségétől, és bemutasson néhány lenyűgöző mozdulatot.

2. Felszerelés, felszerelés, és még több felszerelés.

Minden jobb velük. Csapatunk három nap alatt úttörő fotós és filmes technikák lenyűgöző keverékével – köztük kifejezetten ehhez az élményhez készült felszerelésekkel – dolgozott. Úgy használtuk őket, hogy mobiltelefonodon keresztül közvetlenül Münchenbe, az Eisbach partjára vihessünk. A 180º-os felszerelés az új Cinema EOS C300 Mark II videokamerára szerelt nagy látószögű objektívből áll, a további felszerelések segítségével pedig nagy sebességű felvételeket készíthetsz, és ráközelíthetsz az akciójelenetekre, valódi Canon fényképezőgépekkel a kezedben.3. Szörföseink. A folyót a helyi szörfösök uralják.

A film a folyó három legismertebb szörföse, Tao, Karina és Alex közreműködésével készült. Hihetetlen csapat. Semmi nem volt túl nagy feladat számukra. Mindannyiunkat lenyűgöztek képességeik és kitartásuk a hullámok hátán.

4. Samo.

Professzionális fotósunk az új Canon EOS-1D X Mark II fényképezőgépet használta az akciójelenetek megörökítéséhez az alkonyattól hajnalig tartó időszakban. Samo egyébként nem ismer félelmet. A felvételek után Tao deszkáján, gumicsizmában lovagolta meg a hullámokat.5. Éjszaka.

Éjszaka minden vagányabb. Persze, fotózhattunk volna nappali fényben is, de mi lenne abban a kihívás? Az utcai lámpák környezeti fényét használtuk a város hangulatának megörökítéséhez, az egyes szörfösöket és a deszkájuk alatt dühöngő hullámokat pedig hatalmas, holdfény hatását keltő felfújható lámpák fényével különítettük el.

A Városi szörfös interaktív élményt itt fedezheted fel.