Canon EF 70-200mm f/4L IS USM

EF 70-200mm f/4L IS USM

A világ első 4 fokozatú képstabilizátoros objektívjét kis mérete, mozgékonysága és könnyű súlya mellett a kiemelkedően jó optikai teljesítményt és kezelhetőséget biztosító legfinomabb L-sorozatú objektív optika jellemzi.

Előnyök

  • L-sorozatú optika
  • Könnyű és kicsi
  • 4 fokozatú képstabilizátor
  • f/4 fényerő a teljes zoomtartományban
  • Fluorit és UD lencsetagok
  • Gyors autofókusz
  • Környezeti tömítések
  • Super Spectra lencsebevonatok
  • Kör alakú blende kialakítás a kellemesen elmosódott háttérhez
  • Puha hordtáska és napellenző

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF 70-200mm f/4L IS USM

4 fokozatú képstabilizátor


Az EF 70-200 mm f/4L IS USM a világ első 4 fokozatú képstabilizátorát (IS) tartalmazza. A kézből fényképezéshez ideális, különlegesen érzékeny és pontos képstabilizátor sok helyzetben szükségtelenné teszi az állványt. A kép életlenségének észrevehető növekedése nélkül a szükségesnél akár 4 fokozattal kisebb zársebesség alkalmazható (pl. 1/200 másodperc helyett 1/15 másodperc). A stabilizátoros úsztatáshoz a 2. üzemmódú képstabilizálás csak a nem kívánatos függőleges rázást korrigálja.

L-sorozatú minőség


Az objektív megtestesíti a Canon L-sorozatú objektívjeinek legjobb tulajdonságait, a gyártási minőséget, megbízhatóságot és kezelhetőséget. Éles, nagy kontrasztú képminőséget garantál a teljes képmezőben és a teljes zoomtartományban. A nehéz körülmények között is partner, fém - polikarbonát konstrukció a por és nedvesség behatolásának megakadályozására speciális tömítéseket tartalmaz.

Könnyű


Mindössze 172 mm-es hosszával és csak 760 grammos tömegével az EF 70-200 mm f/4L IS USM objektív ideális az olyan küldetésekhez, ahol a teljesítmény, kezelhetőség vagy képminőség terén kötött kompromisszumok nélkül kis súlyú csomaggal kell utazni.

Fix rekeszérték


A rekeszérték a teljes fókusztáv-tartományban változatlan, ezért a fényképészek a legnagyobb rekesznyílással élesre állíthatják a képet és egészen 200 mm-ig zoomolhatnak a zársebesség csökkentése nélkül. A zoomolás és fókuszálás közben az objektív hossza változatlan marad.

Fluorit és UD lencsetagok


Az objektív a másodlagos kromatikus aberráció elnyomására egy fluorit- és két UD (különlegesen kis fényszórású) lencsetagot tartalmaz. Az eredmény borotvaéles, nagy kontrasztú, torzításmentes, a tárgyak élein színtörés nélküli kép a teljes zoomtartományban.

Autofókusz


A gyűrűs USM (ultrahangos motor) precíz, gyors, csendes autofókuszálást végez. A kitűnő rögzítőnyomaték precízen, túllövés nélkül megállítja a fókuszáló lencsecsoportot. A fókuszálás kézi üzemmódban állandóan felülírható anélkül, hogy ki kellene kapcsolni az autofókuszt. A minimális fókuszálási távolság a teljes zoomtartományban 1,2 m.

Super Spectra bevonatok


Az optimált Super Spectra bevonatok és a lencsetagok alakja elnyomja a becsillanást és szellemképet. A lencsebevonatok hozzásegítenek az igazi színegyensúly eléréséhez és a kontraszt növeléséhez.

Kellemesen elmosódott háttér


Az elektromágneses fényrekesz (EMD) csaknem tökéletesen kör alakú nyílása a fókuszsíktól távol hátteret egyenletesen és kellemesen elmossa.

Tartozékok


Az objektív tartozéka a bajonettzáras napellenző és a puha hordtáska.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF 70-200mm f/4L IS USM funkcióiról és képességeiről.

Related Products

Teleobjektívek

A megnövelt fókusztávolság úgy visz közelebb a témához, hogy nem kell beleavatkoznod a jelenetbe.