Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

Nagyon nagy látószögű, dinamikus kifejező képességű zoomobjektív az összes EF-S foglalatú EOS fényképezőgéphez; a maximális mobilitás érdekében kis méret és kis súly.

Előnyök

  • Különlegesen széles zoomtartomány az összes EF-S rögzítésű váznál
  • Kiváló képminőség
  • Könnyű és kompakt
  • A fókuszálási távolság mindössze 24 cm.
  • Gyors, csaknem zajtalan USM-autofókusz
  • Super Spectra lencsebevonatok
  • Kör alakú blendekialakítás
  • Opcionális, különleges napellenző

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

Különlegesen nagy látószög az APS-C méretű érzékelők esetében


35 mm-es formátumra számolt 16 - 35 mm-es effektív fókusztávolság-tartományával az EF-S 10-22 mm f/3,5-4,5 USM típus kiemelkedő képminőségű, figyelemre méltó objektív, amellyel a fényképezés és a drámai kifejezésmód új dimenzióiba és területeire léphetsz.

Túl az emberi perspektíván


A szuperszéles látószögű zoomobjektív nem csupán a valóság szándékaink szerinti pontos leképezésének szabadságát adja meg, hanem a dinamikus kifejezést lehetővé téve drámai módon megváltoztatja a perspektívát. Az objektív nagyon közel enged bennünket a tárgyakhoz, amivel eltúlozza a közeli tárgyak és a háttér közötti méretkülönbségeket. A kreatív fényképészek ezt a jelenséget felhasználhatják a tárgy és a háttér tökéletes szétválasztására a jelenlét erős érzetének megteremtése érdekében, de elérhetnek teljes fókusz hatást is, amikor az előtértől a háttérig minden tökéletesen fókuszban van.

Kicsi, könnyű és erős nagyítással rendelkezik


A különlegesen könnyű és fókusztartományához képest kis méretű EF-S 10-22 mm f/3,5-4,5 USM-objektívet egyúttal hihetetlenül rövid, mindössze 24 centiméteres minimális fókuszálási távolság jellemzi.

Gyors fókusz


A gyűrűs típusú USM a fényképezőgéppel összehangoltan dolgozik, szupergyors, precíziós autofókuszálást és prediktív követést biztosít, miközben kézi üzemmódban bármikor felülírható.

Digitális fényképezőgépekhez tervezve


A kifejezetten a digitális fényképezéshez tervezett objektív speciális alakú lencsetagokkal rendelkezik, és a Super Spectra bevonat elnyomja a szellemképet és a becsillanást, amit a fényképezőgép érzékelőjéről visszaverődő fény okoz. Az opcionális, különleges napellenző tovább csökkenti a becsillanás lehetőségét.

Elmosódott háttér


A kör alakú rekesznyílás nagy nyílással való fényképezésnél kellemesen elmosódott hátteret ad, ez a mélységérzet szempontjából ideális és a háttérből kiemeli a tárgyat vagy személyt.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM funkcióiról és képességeiről.

Related Products

Segíthetünk következő objektíved kiválasztásában?

Objektívválasztónk a teljes termékválasztékot magában foglalja, és segít megtalálni a neked és EOS fényképezőgépednek leginkább megfelelő objektívet.

Nagy látószögű objektívek

Szélesíts a látómeződön és komponálj többet a képeidre nagy látószögű objektívjeink segítségével.