Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

A Canon jól ismert L sorozatába tartozó EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM kiemelkedő teljesítményt nyújt a teljes zoomtartományban, és robusztus, kompakt kivitelben biztosít remek képminőséget.

Előnyök

  • Nagy teljesítményű zoom teleobjektív
  • A Canon elismert L sorozatának része
  • 4 fokozatú képstabilizátor
  • Két UD lencsetag
  • A porral és vízzel szemben rendkívül ellenálló
  • 8 lamellás, kör alakú blendekialakítás
  • Csendes, gyors autofókusz
  • Állványgyűrűvel is használható

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

Nagy teljesítményű zoom teleobjektív


A 70-300 mm-es fókusztávolságú EF 70-300mm f4-5.6L IS USM kompakt, sokoldalú és kivételes képminőséget nyújtó zoom teleobjektív. Ideális természet- és sportfotók, fényképriportok és portrék készítéséhez.

L sorozatú minőség


Az L sorozat a Canon professzionális objektívcsaládjának csúcsa, mely a precíziós kivitelű EF-optika csúcsát képviseli. Az L sorozatú objektívek a kiemelkedő teljesítményt lenyűgöző kezeléssel ötvözik, ráadásul rendkívül por- és nedvességállók.

4 fokozatú képstabilizátor


A kifejezetten az objektív különleges fókusztartományához tervezett 4 fokozatú optikai képstabilizátor kiküszöböli a kézi felvételekre jellemző vagy a hosszú záridővel való fotózás során előforduló elmosódottságot. Az automatikus pásztázásérzékelés a mozgó témák követése során gondoskodik a hatékony teljesítményről, és mivel az IS-rendszer az objektívben található, az eredmény a felvétel megkomponálása közben a keresőben látható.

Két UD lencsetag


A két UD lencsetag alkalmazása gyakorlatilag megszünteti a kromatikus aberrációt, így optimális képminőséget és élességet biztosít.

A háttér-homályosítás kreatív alkalmazása


Az EF 70-300mm f4-5.6L IS USM 8 lamellás, kör alakú blendenyílása gyönyörű elmosódott hátteret hoz létre, ami hatásosan kiemeli a témát.

Gyors, csendes autofókusz


A gyűrűs USM (ultrahangos motor) ultrahang rezgéseket használ a gyors autofókusz csaknem zajtalan működtetésére. A gyors processzor és az optimalizált autofókusz algoritmus tovább növeli az autofókusz sebességét. A jó rögzítőnyomaték túllövés nélkül megállítja a fókuszáló lencsecsoportot. A fókuszálás kézi üzemmódban állandóan felülírható anélkül, hogy ki kellene kapcsolni az AF üzemmódot.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM funkcióiról és képességeiről.

Related Products

Teleobjektívek

A megnövelt fókusztávolság úgy visz közelebb a témához, hogy nem kell beleavatkoznod a jelenetbe.