Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

EF-S 24mm f/2.8 STM

Könnyen hordozható „pancake” objektív, amely ideális az utazáshoz és utcai fotózáshoz. Fejlett optikai kialakítása nagyszerű képminőséget biztosít, míg a nagy, f/2,8 maximális rekesznyílás kézből történő fotózást tesz lehetővé még gyenge fényviszonyok között is. Az STM technológia egyenletes, szinte hangtalan autófókuszt biztosít videók rögzítése során.

Előnyök

  • Rendkívül vékony, „pancake” kialakítás
  • Természetes, az emberi szeméhez hasonló perspektíva
  • Videofelvétel közben egyenletes, halk fókuszálás
  • Használj nagy rekesznyílást gyenge megvilágítás mellett
  • 0,16 m-es legkisebb fókusztávolság

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

Hordozható „pancake” kialakítás


Az EF-S 24mm f/2.8 STM-nak mindössze 22,8 mm a mélysége, és csak 125 g a súlya, ezért rendkívül könnyen hordozható, és vele bárhová elviheted EOS fényképezőgépedet. Lekicsinyített kialakítása miatt diszkrét, ezért ideális az utcai fotózáshoz.

Természetes perspektíva


Ha 24 mm-es fókusztávolságot használsz egy APS-C EOS vázon, olyan látószöghöz jutsz, mintha 38 mm-es objektívet használnál egy teljes képmező DSLR gépen. Ez közel van az emberi szem látószögéhez, így a fényképek látványa és hangulata természetes lesz.

Egyenletes, csendes fókuszálás


A majdnem csendes STM technológia gyorsan rögzíti a fókuszt állóképek készítése során, és egyenletes fókuszátmenetet biztosít a videók rögzítése során, így zavaró fókuszálási zajoktól mentes felvételeket készíthetsz.*

Nagy rekesznyílás a gyenge megvilágítás melletti fényképezéshez


A gyors, f/2,8 maximális rekeszértéknek köszönhetően vaku nélkül fényképezhetsz sötétben. Ideális a kis mélységélességi hatás létrehozásához is, amellyel a témát hangsúlyosabbá teheted a lágy, életlen háttérrel szemben.

Fejlett optikai kialakítás


Borotvaéles képminőséget élvezhetsz a teljes képmezőben, valamint kiválóan véd a becsillanás és színtörés ellen. Kerülj akár 16 cm-es közelségbe a kis témákhoz közeli felvételek készítéséhez.
* Kompatibilis EOS vázzal együtt használva.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF-S 24mm f/2.8 STM funkcióiról és képességeiről.

Related Products