Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

Az EF 70-200mm f/2.8L IS II USM zoom teleobjektív egy professzionális használathoz elengedhetetlen eszköz. Masszív, tartós kivitelű, négy fokozatú képstabilizátorral és speciális lencsetagokkal rendelkezik.

Előnyök

  • Nagy teljesítményű, L sorozatú zoom teleobjektív
  • f/2,8-es állandó maximális rekeszérték
  • Négyfokozatú képstabilizátor
  • Fluorit és UD lencsetagok
  • Megnövelt tartósság
  • 1,2 m-es minimális fókusztávolság
  • Víz- és porálló
  • Gyűrűs típusú USM AF-motor

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

L sorozatú minőség


Az L sorozat a Canon professzionális objektívcsaládjának csúcsa, mely a precíziós kivitelű EF-optika csúcsát képviseli. Az L sorozatú objektívek a kiemelkedő teljesítményt lenyűgöző kezeléssel ötvözik, ráadásul por- és nedvességállók.

Gyors, állandó maximális rekesznyílás


A teljes zoomtartományon állandó, gyors, f/2,8 maximális rekeszértéknek köszönhetően gyenge fényviszonyok mellett is lehetővé teszi a kézből való fotózást. Ezzel a rekeszértékkel a fotósnak lehetősége van a mélységélesség szabályozására is.

Képstabilizátor


A Canon négyfokozatú képstabilizátorának köszönhetően az EF 70-200mm f/2.8 IS II USM ideális a kedvezőtlen fényviszonyok közötti fotózásra, amikor az állvány használata nem megoldható. A képstabilizátor rendszerrel a normálisnál akár négy fokozattal rövidebb záridő is alkalmazható anélkül, hogy a képek elmosódottak lennének.

Fluorit és ultrakis fényszórású (UD) lencsetagok


Az objektív lencsetagjai fluoritból készültek, aminek köszönhetően csökkenthető a kromatikus aberráció. Az öt UD (ultrakis fényszórású) lencsetag segítségével nagy kontraszt és természetes színvisszaadás érhető el az egész zoomtartományban.

Egyenletes háttér-homályosítás


A gyakorlatilag kör alakú blendenyílásnak köszönhetően a nem fókuszált területek lágyabb, egyenletesebb érzetűek. Az előtérben élesen szereplő témák pedig hangsúlyossá válnak az elmosódott háttérrel szemben.

Ultrahangos fókusz


A gyűrű típusú ultrahangos motor hihetetlenül gyorsan és szinte zajtalanul működteti az autofókuszt. A kiváló rögzítőnyomaték garantálja a fókuszpont pontos beállítását túllövés nélkül. Ezenkívül a beállítás kézi üzemmódban bármikor felülírható, így a fókusz az Autofókusz mód kikapcsolása nélkül is módosítható.

Tartozékok


Az objektív normál tartozéka az ET-87 napellenző, amely megakadályozza, hogy a becsillanás megjelenjen a képeken. Emellett levehető állványcsatlakozó és puha tok is tartozik hozzá.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM funkcióiról és képességeiről.

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM Értékelések

Related Products

Segíthetünk következő objektíved kiválasztásában?

Objektívválasztónk a teljes termékválasztékot magában foglalja, és segít megtalálni a neked és EOS fényképezőgépednek leginkább megfelelő objektívet.