8K VIDEÓKAMERÁK

Mozifilm minőségű, teljes képmezős 8K videó

Rögzíts hihetetlen részleteket alacsony zajszint mellett a teljes képmezős érzékelőnek köszönhetően, amely akár 30 kép/mp-es (vagy külső tápegység esetén 60 kép/mp-es) 8K videófelvételt, túlmintavételezett 4K/Full HD tartalmakat és magával ragadó 4K lassított tartalmakat biztosít akár 120 kép/mp sebességgel.
EOS R5 C

Tökéletes 8K minőség, tökéletes kreatív kifejezésmód

Az EOS R5 C hihetetlenül magával ragadó 8K DCI RAW videók rögzítésére képes 12 biten, miközben a teljes képmezős érzékelő teljes szélességét kihasználva valódi mozihatású élményt nyújt. Az EOS R5 C négyszer annyi részletet rögzít, mint a 4K, és kiváló 8K felvételeket készít akár 30 kép/mp sebességgel. Egy külső tápegység használatával az EOS R5 C akár 60 kép/mp sebességű 8K felvételt is kínál, ami teljesen új, kreatív lehetőségeket nyit az utómunka során. A teljes 8K teljes képmezős érzékelőt a 4K vagy Full HD felvételek túlmintavételezéséhez is lehet használni, kivételes tisztaságot és alacsony zajszintet produkálva.

EOS R5 C

4K akár 120 kép/mp sebességgel, autofókusszal és hanggal

Az EOS R5 C a nagy teljesítményű, 8K képességei mellett akár 120 kép/mp sebességű, 4K tartalmak rögzítésére is képes, így lenyűgözően részletgazdag, magával ragadó lassított felvételeket készíthetsz. Az ebben az üzemmódban való rögzítés közben az EOS R5 C a Dual Pixel CMOS autofókusz funkciót használja, hogy minden egyes képkocka éles maradjon. Emellett a hangrögzítés is engedélyezhető a nagy képfrekvenciájú felvételek készítése közben.

EOS R5 C

Dual Base ISO

Az EOS R5 C az első olyan Cinema EOS kamera, amely Dual Base ISO funkciót kínál. A Dual Base ISO kiterjeszti az érzékenységet és minimalizálja a zajt, amikor gyenge fényviszonyok között készítesz felvételeket. A 800/3200 ISO-beállítások a Canon Log 3, a 400/1600 ISO-beállítások pedig a BT.709 Wide DR, PQ és HLG formátumban történő felvételek esetén állnak rendelkezésre. Az adott fényviszonyokhoz legmegfelelőbb Base ISO kiválasztása biztosítja az optimális dinamikatartományt és az alacsony zajszintet, míg a felhasználók választhatják az „Automatikus választás” opciót is, hogy a fényképezőgép intuitív módon, automatikusan váltson Base ISO-t.

IRATKOZZ FEL MOST

Jelezd az érdeklődésedet a Canon EOS R5 C iránt!

Legyél az elsők között, akik megkapják a Canon EOS R5 C rendszerrel kapcsolatos legfrissebb információkat, ajánlatokat, tippeket és oktatóanyagokat, a legfrissebb híreket, valamint a helyi eseményekre való meghívókat.