KIS MÉRETŰ CINEMA KAMERA

Kompakt, könnyű kialakítás aktív hűtéssel

Az EOS R5 C a legkompaktabb és legkönnyebb Canon Cinema EOS kamera, amely OLED keresővel, fényes, kihajtható LCD-kijelzővel és 13 darab, felhasználó által kiosztható gombbal rendelkezik. Az új aktív hűtőventilátor lehetővé teszi a „Long Duration” (Hosszú működés) üzemmódban való rögzítést, míg a strapabíró, magnéziumötvözetből készült test professzionális tartósságot biztosít.
EOS R5 C

Belső hűtőrendszer a „Long Duration” (Hosszú működés) üzemmódban való rögzítéshez

Az EOS R5 C aktív hűtőrendszert valósít meg, amely hatékonyan vezeti el a hőt a készülékházból, és lehetővé teszi a „Long Duration” (Hosszú működés) üzemmódban való, 8K felbontású, akár 60P minőségű rögzítést. Az Állandóan aktív és Automatikus ventilátor üzemmódok opciói lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy minimalizálják a lehetséges ventilátorzajt felvétel közben.

EOS R5 C

Intuitív kialakítás LCD-érintőkijelzővel és 13 darab, felhasználó által kiosztható gombbal.

Az EOS R5 C egy 0,5 hüvelykes, nagy felbontású OLED keresővel rendelkezik a pontos képelemzéshez, egy pontmátrixos kijelzővel a fényképezőgép beállításainak/üzemmódjainak gyors ellenőrzéséhez, valamint egy fényes, kihajtható 3,2"-es LCD-monitorral, amely nappal és éjszaka is több szögből könnyen megtekinthető.

Az EOS R5 C ultrakompakt kialakításán belül 13 darab, felhasználó által kiosztható gomb és három digitális tárcsa széles választéka áll rendelkezésre. Ezek a funkciók egy új felhasználói felületen keresztül programozhatók, így gyorsan hozzáférhetsz a kedvenc videós/fotós funkcióidhoz, például a hullámforma-figyelőhöz, az autofókuszhoz és a magas képfrekvenciához.

EOS R5 C

Kompakt, robusztus és könnyű

A mindössze 680 grammos EOS R5 C a legkompaktabb és legkönnyebb Canon Cinema EOS kamera, miközben ugyanazt a prémium minőségű kialakítást és kényelmes ergonómiát biztosítja, amely az EOS R5-ben is megtalálható.

IRATKOZZ FEL MOST

Jelezd az érdeklődésedet a Canon EOS R5 C iránt!

Legyél az elsők között, akik megkapják a Canon EOS R5 C rendszerrel kapcsolatos legfrissebb információkat, ajánlatokat, tippeket és oktatóanyagokat, a legfrissebb híreket, valamint a helyi eseményekre való meghívókat.