CINEMA RAW LIGHT

Széles körű professzionális felvételi formátumok és eszközök

Válassz a rögzítési formátumok széles skálájából, például a három Cinema RAW Light opció, valamint az XF-AVC és MP4 formátum közül. Rögzíts kiterjesztett dinamikatartományt a Canon Log 3, PQ és HLG felvételkészítéssel, miközben olyan professzionális eszközöket használhatsz, mint a hullámforma-figyelő és a hamis szín funkció.
EOS R5 C

Sokoldalú belső rögzítési formátumok

Az EOS R5 C 12 bites belső RAW videófelvételt biztosít, akár 2,6 Gb/s-os Cinema RAW Light formátumban. Az EOS R5 C esetében három Cinema RAW Light opció áll rendelkezésre, ezek az LT (Gyenge minőség), ST (Normál) és HQ (Kiváló minőség), amelyek nagyobb munkafolyamatbeli rugalmasságot biztosítanak a gyártási igényekhez.

Rengeteg további professzionális rögzítési lehetőség is rendelkezésre áll, beleértve a 4:2:2 10 bites formátumokat, mint például a Canon megbízható XF-AVC-jét az ALL-I vagy a Long GOP formátumban akár 810 Mb/s-ig, a HEVC MP4-et akár 540 Mb/s-ig és a 4:2:0 8 bites H.264 MP4-et akár 150 Mb/s-ig.

Emellett lehetőség van az érzékelő 8K Full Frame-ről 5.9K Super 35mm and 3K Super 16mm formátumra történő vágására a kompatibilis optikai objektívekhez és a csökkentett adatátviteli sebességhez.

EOS R5 C

Kivételes dinamikatartomány

A PQ és HLG belső rögzítési formátumok, valamint a Canon Log 3 az EOS R5 C esetében is elérhetők a kivételes dinamikatartomány elérése érdekében, megőrizve a részleteket az árnyékokban és a világos részeken egyaránt. Mind a PQ, mind pedig a HLG HDR-kompatibilis formátumban, filmekhez és televíziós tartalmakhoz, BT.2020 színtérben szolgáltatja a tartalmat, míg a Canon Log 3 kreatív rugalmasságot biztosít a felvételek utómunka során történő árnyalásához.

EOS R5 C

Két hordozókártya és egyidejű rögzítés

A két hordozókártya-nyílás (1 db CFexpress B típus/1 db UHS-II SD) lehetővé teszi a kifinomult egyidejű rögzítési lehetőségeket, és különböző formátumokat, felbontásokat és bitmélységeket lehet rögzíteni mindegyik kártyára, a különböző professzionális munkafolyamatok támogatása érdekében. Hagyományos 4:2:0 8 bites proxy és relé/dupla kártyahelyes rögzítés is rendelkezésre áll.

EOS R5 C

Külső 8K RAW-felvételkészítés HDMI-n keresztül

Az EOS R5 C képes a RAW-felvételek HDMI-n keresztüli átvitelére kompatibilis Atomos felvevőkre, például a NINJA V+-ra, 10 bites 8K ProRes RAW-felvételhez, akár 30 kép/mp sebességgel. A hatékony utófeldolgozási munkafolyamatok érdekében az XF-AVC-proxyk egyidejűleg SD-kártyára is rögzíthetők.

EOS R5 C

Professzionális filmkészítési eszközök

Az EOS R5 C professzionális filmkészítési eszközök széles választékával rendelkezik, mint például a hullámforma-figyelő a kép fényerejének balról jobbra történő elemzéséhez, valamint a hamis szín funkció a színskála alapján történő expozíció vizuális megjelenítéséhez. További funkciók közé tartozik a valódi 24p DCI felvételkészítés, a 180 fokos zárszög, a Fájl keresése funkció támogatása a 3D referenciatáblázatok importálásához, valamint az időkód be- és kimenet.

IRATKOZZ FEL MOST

Jelezd az érdeklődésedet a Canon EOS R5 C iránt!

Legyél az elsők között, akik megkapják a Canon EOS R5 C rendszerrel kapcsolatos legfrissebb információkat, ajánlatokat, tippeket és oktatóanyagokat, a legfrissebb híreket, valamint a helyi eseményekre való meghívókat.