FILMKÉSZÍTÉS

Bővített csatlakoztatási lehetőségek

A többfunkciós vakupapuccsal felszerelt EOS R5 C lehetőséget biztosít XLR-/sztereómikrofon-bemenetre, valamint külön csatlakozókra az időkódhoz, 3,5 mm-es mikrofonhoz, fejhallgatóhoz, micro-HDMI-hez, vakuszinkronhoz, USB-C-hez, valamint széles körű szoftveralkalmazás-támogatást nyújt – az EOS R5 C mindenre készen áll.
EOS R5 C

Multifunkciós vakupapucs

Az először az XF605 videókamerában és az EOS R3-ban bevezetett Canon multifunkciós vakupapucs adatkommunikációt és közvetlen tápellátást biztosít a tartozékok új választékához. Ide tartozik a Canon DM-E1D sztereó mikrofonja és a TASCAM CA-XLR2d-C XLR hangadaptere, amely professzionális XLR bemenetekkel, kézi vezérléssel, felügyelettel és 48 V-os tápellátással rendelkezik. A meglévő Speedlite-vakuk és kioldók is csatlakoztathatók.*

* Az időjárásálló Canon Speedlite-vakuk nem támogatottak.

 • Professzionális interfész

  Az EOS R5 C a következő csatlakoztatási lehetőségeket kínálja: külön csatlakozókat az időkód be- és kimenethez, 3,5 mm-es mikrofonbemenethez, fejhallgató-kimenethez, micro-HDMI kimenethez, vakuszinkronhoz, N3 típusú távvezérlőhöz és egy USB-C csatlakozót a tápellátáshoz, töltéshez és kommunikációhoz. A dobozban található egy kábelvédő, amely mind az USB-C, mind pedig a micro-HDMI csatlakozó biztonságáról gondoskodik a felvételek során.

 • Akkumulátortartó és vezeték nélküli adó

  A meglévő EOS R rendszer tartozékai, például a BG-R10 akkumulátortartó és a WFT-R10 vezeték nélküli adó támogatott az EOS R5 C esetében. Míg mindkét tartozék két akkumulátoregységet (LP-E6NH, LP-E6N vagy LP-E6) fogad be, a WFT-R10 kettős 2x2 5 GHz-es antennával és Ethernet-kapcsolattal javítja a hálózati funkciókat. Bár az EOS R5 C beépített WIFI és Bluetooth funkcióval rendelkezik, ez a tartozék szükséges a Browser Remote és a Content Transfer Mobile alkalmazás vezeték nélküli használatához.

 • Kiterjedt szoftveralkalmazás-támogatás

  Az EOS R5 C egyesíti a Cinema EOS és az EOS R rendszer világát, és kompatibilitást kínál a professzionális filmkészítési, fotózási és virtuális valóság alkalmazások széles skálájával, mind okostelefonokon, mind pedig személyi számítógépeken. Ez magában foglalja a Browser Remote alkalmazást a speciális beállítások és az élő nézet távoli eléréséhez. Content Transfer Mobile a proxyfájlok átviteléhez/metaadatok szerkesztéséhez. Image.canon felhőalapú szolgáltatások a képek kiváló minőségű biztonsági mentéséhez.

 • Külső áramforrás a 8K/60P-hez

  Az LP-E6NH/LP-E6N/LP-E6 akkumulátorok mellett az EOS R5 C külső áramforráson keresztül is táplálható (a 30 kép/mp feletti 8K felvétel eléréséhez szükséges). A támogatott áramforrások közé tartozik a PD-E1 adapterről való USB-C tápellátás, valamint a DR-DE6C DC csatoló és a CA-946 hálózati adapter együttes használata.

 1. Az EOS R rendszer adaptereivel együtt használva.
 2. 12 bites Cinema RAW Light opciók akár 2,6 Gb/s sebességig.
 3. Lehetővé teszi külső tartozékok, például az XLR-adapter, a sztereó mikrofon és a Speedlite vakuk használatát. Az időjárásálló Canon Speedlite vakuk nem kompatibilisek.
 4. Az akkumulátorok nem tölthetők egyedül a BG-R10 akkumulátortartóval. A LP-E6 akkumulátor nem tölthető újra.

IRATKOZZ FEL MOST

Jelezd az érdeklődésedet a Canon EOS R5 C iránt!

Legyél az elsők között, akik megkapják a Canon EOS R5 C rendszerrel kapcsolatos legfrissebb információkat, ajánlatokat, tippeket és oktatóanyagokat, a legfrissebb híreket, valamint a helyi eseményekre való meghívókat.