FILMKÉSZÍTÉS

Bővített csatlakoztatási lehetőségek

A többfunkciós vakupapuccsal felszerelt EOS R5 C lehetőséget biztosít XLR-/sztereómikrofon-bemenetre, valamint külön csatlakozókra az időkódhoz, 3,5 mm-es mikrofonhoz, fejhallgatóhoz, micro-HDMI-hez, vakuszinkronhoz, USB-C-hez, valamint széles körű szoftveralkalmazás-támogatást nyújt – az EOS R5 C mindenre készen áll.

Bővített csatlakoztatási lehetőségek

EOS R5 C

Multifunkciós vakupapucs

Az először az XF605 videókamerában és az EOS R3-ban bevezetett Canon multifunkciós vakupapucs adatkommunikációt és közvetlen tápellátást biztosít a tartozékok új választékához. Ide tartozik a Canon DM-E1D sztereó mikrofonja és a TASCAM CA-XLR2d-C XLR hangadaptere, amely professzionális XLR bemenetekkel, kézi vezérléssel, felügyelettel és 48 V-os tápellátással rendelkezik. A meglévő Speedlite-vakuk és kioldók is csatlakoztathatók.*

* Az időjárásálló Canon Speedlite-vakuk nem támogatottak.

  1. Az EOS R rendszer adaptereivel együtt használva.
  2. 12 bites Cinema RAW Light opciók akár 2,6 Gb/s sebességig.
  3. Lehetővé teszi külső tartozékok, például az XLR-adapter, a sztereó mikrofon és a Speedlite vakuk használatát. Az időjárásálló Canon Speedlite vakuk nem kompatibilisek.
  4. Az akkumulátorok nem tölthetők egyedül a BG-R10 akkumulátortartóval. A LP-E6 akkumulátor nem tölthető újra.

A következő is érdekelhet

IRATKOZZ FEL MOST

Jelezd az érdeklődésedet a Canon EOS R5 C iránt!

Legyél az elsők között, akik megkapják a Canon EOS R5 C rendszerrel kapcsolatos legfrissebb információkat, ajánlatokat, tippeket és oktatóanyagokat, a legfrissebb híreket, valamint a helyi eseményekre való meghívókat.