VALÓS IDEJŰ SZEM AF

Gyors, pontos és megbízható fókuszálás

Próbáld ki a Canon úttörő Dual Pixel CMOS AF technológiáját! Pontos fókuszkövetés a Szem AF és az EOS iTR AF X segítségével, még akkor is, ha a téma elfordul a fényképezőgéptől. Az innovatív Dual Pixel fókuszvezetés még a kézi fókuszálásnál is segíti a kezelőket abban, hogy tűéles felvételek készüljenek.
EOS R5 C

Fejlett autofókusz és témafelismerés

A Canon Dual Pixel CMOS AF technológiája olyan rendszerként ismert az iparágban, amelyre a professzionális filmesek és fotósok támaszkodhatnak. Az EOS R5 C ennek a rendszernek egy továbbfejlesztett változatát örökli, amely a Szem AF-et és az EOS iTR AF X-et tartalmazza. Ez a technológia egy fejlett mélytanulási algoritmust használ, amely pontosan felismeri az arcokat, még akkor is, ha csak az egyik szem látható, és akkor is követi a témát, ha az elfordul a kamerától.

Professzionális autofókusz-beállítás

Az EOS R5 C ugyanazokkal az exkluzív autofókusz-beállításokkal rendelkezik, amelyek a Cinema EOS kamerákban is megtalálhatók, mint például a Csak arc és Arckiemelő felismerés, hogy a fényképezőgép a kívánt módon reagáljon a jelenet változásaira. Az autofókusz sebességének és válaszidejének finombeállítása is elvégezhető úgy, hogy lassú, mozifilm minőségű fókuszhúzást vagy azonnali AF-et érj el a gyors akciófelvételekhez.

EOS R5 C

Dual Pixel fókuszvezetés

A Canon Dual Pixel CMOS AF rendszere akkor is használható, ha a kamera kezelője kézi fókuszt használ. A fókuszvezetés egy pontos és innovatív eszköz, amely vizuálisan tájékoztatja a kezelőt arról, hogy a téma elöl vagy hátul van-e fókuszálva. Amikor az LCD-kijelzőn vagy a keresőben megjelenő fókuszvezetési vizuális segéd zöldre vált, a tűéles kézi fókuszálás megtörtént.

IRATKOZZ FEL MOST

Jelezd az érdeklődésedet a Canon EOS R5 C iránt!

Legyél az elsők között, akik megkapják a Canon EOS R5 C rendszerrel kapcsolatos legfrissebb információkat, ajánlatokat, tippeket és oktatóanyagokat, a legfrissebb híreket, valamint a helyi eseményekre való meghívókat.