CANON RF OBJEKTÍVFOGLALAT

Rugalmas objektív az RF objektívfoglalattal

Az RF objektívfoglalatos EOS R5 C az optikák széles választékával kompatibilis, beleértve a legmodernebb RF objektíveket, valamint az EF vagy Cinema objektíveket az EF-EOS R objektívadaptereken keresztül. A fejlett, 5 tengelyes elektronikus képstabilizátor segít az egyenletes és stabil, professzionális felvételek készítésében.
EOS R5 C_Lifestyle

RF-objektívfoglalat-technológia

Az RF objektívfoglalat új objektívkialakítási lehetőségeket biztosít, ahol a nagy rekeszértékek, a nagy felbontású optika és a csúcsteljesítmény kombinációjával egyedi objektíveket hozhatunk létre a filmesek és fotósok számára. A 12 érintkezős RF objektívfoglalat kiterjeszti az objektív és a fényképezőgép közötti kommunikáció sávszélességét, ami az autofókusz, a képstabilizálás és a testreszabható vezérlés magasabb szintjét eredményezi, így az RF objektívek ideális választássá válnak a videók rögzítéséhez.

Tedd fel az EF-EOS R objektívadaptereket, és alkoss velük!

Az RF objektívfoglalat továbbra is kompatibilis a Canon EF Cinema és fényképobjektívekkel a Canon EF-EOS R objektívadapterek választékának köszönhetően. Videók készítésekor a Canon bepattintható, változtatható ND-szűrő adapterének használatával kiváló, kis mélységélességet érhetsz el erősen megvilágított környezetben.

Tökéletes társ a virtuális valósághoz

Az Canon’s RF 5.2mm F2.8L Dual Fisheye objektívjével teljes mértékben kompatibilis EOS R5 C ideális megoldás a magával ragadó, 180°-os VR-tartalmak készítéséhez, köszönhetően a 8K teljes képmezős érzékelőnek és a „Long Duration” (Hosszú működés) üzemmódban való rögzítésnek. Ez a Canon által kifejlesztett egyetlen objektív, kamera és munkafolyamat-megoldás egyszerűvé és hatékonnyá teszi a rendkívüli tisztaságú VR-tartalmak létrehozását.

Fejlett elektronikus képstabilizáló

Az EOS R5 C ugyanazzal a kifinomult, 5 tengelyes elektronikus képstabilizátor-rendszerrel rendelkezik, amely a professzionális Cinema EOS kamerákban, például az EOS C500 Mark II, EOS C300 Mark III és EOS C70 kamerákban is megtalálható. Ez a fejlett technológia a kompatibilis objektívekben található optikai képstabilizátorral együtt stabil és egyenletes felvételeket eredményez. Emellett az elektronikus képstabilizátor nem stabilizált objektívek, például a Cinema fix és zoomobjektívek használatakor is rendelkezésre áll.

Anamorfikus objektívekkel való kompatibilitás

Az EOS R5 C támogatja az anamorfikus objektíveket harmadik féltől származó adaptereken keresztül. A 2-szeres, 1,8-szeres és 1,3-szeres összesűrítési támogatással az LCD-kijelzőn és a HDMI kimeneten keresztül az EOS R5 C nagyobb objektívtámogatást és rugalmasságot kínál a kreatív filmezéshez.

IRATKOZZ FEL MOST

Jelezd az érdeklődésedet a Canon EOS R5 C iránt!

Legyél az elsők között, akik megkapják a Canon EOS R5 C rendszerrel kapcsolatos legfrissebb információkat, ajánlatokat, tippeket és oktatóanyagokat, a legfrissebb híreket, valamint a helyi eseményekre való meghívókat.