HIBRID FELVÉTELKÉSZÍTŐK

Hihetetlen 45 megapixeles állóképek akár 20 kép/mp sebességgel

A 45 megapixeles teljes képmezős CMOS-érzékelő hihetetlen tisztaságot, alacsony zajszintet és széles dinamikatartományt rögzít, akár 20 kép/mp sorozatfelvételi sebességgel és akár 51 200 ISO-érzékenységgel. Az automatikus expozíciós sorozatfelvétel következetes expozíciós lehetőségeket biztosít, míg a felvételi időzítő megnyitja az utat a kreatív time-lapse előtt.

Válts át hihetetlen nagy felbontású képekre!

Az EOS R5 C teljes képmezős érzékelője és DIGIC X processzora együtt dolgozik azon, hogy kiváló minőségű, 45 megapixeles képeket készítsenek, akár 20 kép/mp sebességgel az elektronikus zárral, vagy 12 kép/mp sebességgel a mechanikus zárral. Az EOS R5 C Fotó módjában a Canon híres Dual Pixel CMOS AF II technológiája, az organikus melegszín-tudomány és az akár 52 000 ISO-érzékenység is megtalálható, így az EOS R5 C kivételes megoldás a professzionális fotózáshoz.

Professzionális képformátumok

Az EOS R5 C ugyanazzal az architektúrával rendelkezik, mint az EOS R rendszer, ezért számos professzionális fájlformátumban képes képeket rögzíteni, többek között RAW, C-RAW és JPEG formátumban. A PQ HDR gamma és a BT.2020 színtér használatának köszönhetően a 10 bites HEIF képek is nagyobb dinamikatartomány és színvisszaadás mellett rögzíthetők.

Time-lapse fotózás

Az EOS R5 C-ben található felvételi időzítő funkcióval beállítható, hogy egy adott időn belül meghatározott számú képet tudj rögzíteni. Ez a funkció tökéletesen alkalmas professzionális time-lapse sorozatok készítésére. Emellett egyéni képmódok, például rekeszidő/záridő-előválasztás vagy automata ISO is beállíthatók, így teljes kreatív irányítást kapsz a lélegzetelállító time-lapse tartalmak készítése során.

IRATKOZZ FEL MOST

Jelezd az érdeklődésedet a Canon EOS R5 C iránt!

Legyél az elsők között, akik megkapják a Canon EOS R5 C rendszerrel kapcsolatos legfrissebb információkat, ajánlatokat, tippeket és oktatóanyagokat, a legfrissebb híreket, valamint a helyi eseményekre való meghívókat.