Canon PowerShot PX

ALKALMAZÁS

Canon Connect app for Mini PTZ Cam

Csatlakoztasd PowerShot PX készülékedet fényképek és videók készítéséhez, majd tekintsd át és oszd meg a fényképezőgép által javasolt felvételeket – és ez még nem minden.

VIDEÓ

Nézd meg a PowerShot PX fényképezőgépet működés közben

Eimear fiatal családjával együtt használja a PowerShot PX fényképezőgépet. Nézd meg, hogy a fényképezőgép hogyan rögzíti a fényképeket és videókat, illetve miként teszi lehetővé Eimear számára, hogy ő is szerepeljen a felvételeken, vagy végezzen beállításokat alkalmazással.
Canon PowerShot PX

Csatlakozz a PowerShot PX alkalmazáshoz

Az alkalmazással minden egyszerűbb. Állítsa be, hogy a fényképezőgép felismerje családtagjaid, és azt, hogy az általad vagy az automatikusan a fényképezőgép által készített számos kép közül felajánlja a legjobbakat.

 • FUNKCIÓ

  Képek és videók átvitele

  A PowerShot PX fényképezőgéppel készített képek és videók megjelennek az alkalmazásban, így egyszerűen megnézheted és megoszthatod őket.

 • FUNKCIÓ

  A legjobbak ajánlása

  A Canon intelligens szoftvere automatikusan javasolja a legjobb fényképeket és videókat, így neked ezzel nem kell foglalkoznod.

 • FUNKCIÓ

  Felismeri családtagjaid és barátaid

  Az alkalmazásban könnyedén beállíthatod, hogy bizonyos embereket felismerjen a fényképezőgép, így róluk több fénykép fog készülni.

 • FUNKCIÓ

  Vezéreld PowerShot PX fényképezőgéped távolról

  Ha kezedbe szeretnéd venni az irányítást, használd az alkalmazást a zoomoláshoz, komponáláshoz, illetve fényképek és videók készítéséhez.

 • FUNKCIÓ

  A beállítások módosítása az alkalmazáson keresztül

  Férj hozzá PowerShot PX fényképezőgéped beállításaihoz, és módosítsd őket kedvedre.

A következővel használható:

Ingyenesen letölthető

A PowerShot PX alkalmazás ingyenesen letölthető az Apple App Store (iOS eszközök) vagy a Google Play áruház (Android eszközök) felületéről.

Canon PowerShot PX

TERMÉK

Canon PowerShot PX

Ha szeretnéd egyszerre megörökíteni és megélni a fontos pillanatokat, a PowerShot PX az ideális választás számodra – követi az eseményeket, intelligens és kreatív módon keretbe foglalja az embereket, az eredménytől pedig mindenki elámul.