Canon PowerShot PX

ALKALMAZÁS

Canon Connect app for Mini PTZ Cam

Csatlakoztasd PowerShot PX készülékedet fényképek és videók készítéséhez, majd tekintsd át és oszd meg a fényképezőgép által javasolt felvételeket – és ez még nem minden.

VIDEÓ

Nézd meg a PowerShot PX fényképezőgépet működés közben

Eimear fiatal családjával együtt használja a PowerShot PX fényképezőgépet. Nézd meg, hogy a fényképezőgép hogyan rögzíti a fényképeket és videókat, illetve miként teszi lehetővé Eimear számára, hogy ő is szerepeljen a felvételeken, vagy végezzen beállításokat alkalmazással.
Canon PowerShot PX

Csatlakozz a PowerShot PX alkalmazáshoz

Az alkalmazással minden egyszerűbb. Állítsa be, hogy a fényképezőgép felismerje családtagjaid, és azt, hogy az általad vagy az automatikusan a fényképezőgép által készített számos kép közül felajánlja a legjobbakat.

A következővel használható:

Ingyenesen letölthető

A PowerShot PX alkalmazás ingyenesen letölthető az Apple App Store (iOS eszközök) vagy a Google Play áruház (Android eszközök) felületéről.

Canon PowerShot PX

TERMÉK

Canon PowerShot PX

Ha szeretnéd egyszerre megörökíteni és megélni a fontos pillanatokat, a PowerShot PX az ideális választás számodra – követi az eseményeket, intelligens és kreatív módon keretbe foglalja az embereket, az eredménytől pedig mindenki elámul.